گاهی برای انجام برخی کارها در گوشی و تبلت به چیز بیشتری انگشت نیاز است، شما میتوانید ماوس خود 🖱️ را با روشهای مختلف به گوشی اندروید یا آیفون وصل کنید. در این مطلب از کلاسیک وب به آموزش ۵ روش اتصال موس به گوشی و تبلت اندروید و iOS میپردازیم.
آموزش روش اتصال موس بلوتوث و سیمی به گوشی اندروید و آیفون
?How to Connect and Use a Mouse on a Phone
نحوه اتصال موس به گوشی اندروید با OTG
برای اتصال موس به موبایل، آداپتور OTG را به گوشی خود وصل کنید.
حال دانگل ماوس خود را به آداپتور OTG وصل کنید. اگر ماوس باسیم دارید، میتوانید بخش USB سیم آن را به آداپتور وصل کنید.
حال میتوانید با استفاده از ماوس گوشی خود را کنترل کنید.
اگر میخواهید پخش آهنگ در کامپیوتر را با گوشی خود کنترل کنید، مطلب کنترل پخش آهنگ کامپیوتر با گوشی را مطالعه کنید.
اتصال موس به گوشی برای بازی و… با بلوتوث
برای اتصال موس بلوتوث به گوشی اندروید، وارد Quick Settings شوید و روی علامت Bluetooth فشار دهید و نگه دارید. روی Pair new device بزنید.
سپس ماوس خود را روشن کنید و صبر کنید تا دو دستگاه به هم متصل شوند. پس از آن، میتواند نشانگر موس را در گوشی خود مشاهده کنید.
برای یادگیری نحوه تبدیل گوشی به کیبورد تلویزیون، مطلب آموزش ۷ روش تبدیل گوشی به کیبورد تلویزیون هوشمند را مطالعه کنید.
نحوه وصل کردن موس به گوشی اندروید با Always visible mouse
اگر ماوسی ندارید و فقط به نشانگر آن در گوشی نیاز دارید، میتوانید از برنامه Always visible mouse استفاده کنید. این برنامه رایگان است و رابط کاربری سادهای دارد. با نصب آن میتوانید در گوشی خود نشانگر ماوس را داشته باشید.
اتصال موس به گوشی با Dock
از Dock هم برای اتصال موس به گوشی اندروید میتوانید استفاده کنید. این دستگاه گوشی یا تبلت شما را به مانیتور، درایو هارد دیسک یا کابل اترنت وصل میکند.
کافی است ماوس را به Dock وصل کنید. سپس Dock را به تبلت با گوشی متصل کنید و وسیله مدنظر خود را به آن وصل کنید. حال میتوانید دسکتاپ را روی اندروید داشته باشید و با ماوس کنترل کنید.
چگونه موس آیفون را بیاوریم؟ مرحله اول
برای آوردن علامت موس در آیفون، به Settings و سپس Accessibility بروید.
سپس در بخش Physical and Motor روی Touch بزنید.
روی AssistiveTouch بزنید.
در بخش Pointer Devices روی Devices بزنید.
حال با توجه به نوع ماوس شما، دو روش برای اتصال دو دستگاه به هم وجود دارد. اگر موس شما بلوتوثی است و دانگلی ندارد، ابتدا بلوتوث هر دو دستگاه را روشن کنید. سپس در بخش Devices روی Bluetooth Devices بزنید. حال روی نام ماوس که ظاهر میشود، بزنید.
روی Pair در بخش Bluetooth Pairing Request بزنید.
حال به عقب برگردید، میتوانید نام ماوس خود را در بخش Connected Devices ببینید.
علاوه بر این شیوه، میتوانید به Bluetooth بروید و سپس نام ماوس خود را در بخش My Devices پیدا کنید. روی آن بزنید تا Pair شوند.
اگر ماوس شما بی سیم یا باسیم است و دارای USB است، باید از آداپتوری برای تبدیل استفاده کنید تا بتوانید آن را به آیفون وصل کنید.
حال کافی است آداپتور را به گوشی و دانگل یا سیم ماوس را به آن وصل کنید. مطمئن شوید که ماوس روشن است. حال باید گزینه USB Reciever را در بخش Connected Devices مشاهده کنید. روی آن بزنید.
اکنون میتوانید دکمههای ماوس را در گوشی مدیریت کنید. برای ماوسهای سه دکمهای معمولی، برای کلیک چپ از Single tap یا یک ضربه زدن، برای راست کلیک از Open menu و برای اسکرول از Home استفاده میشود.
سایر حرکات نیز شامل موارد زیر میشود:
None, Single-Tap, Open Menu, 3D Touch, Accessibility Shortcut, Analytics, App Switcher, Control Center, Double Tap, Home, Lock Rotation, Lock Screen, Long Press, Mute, Notifications, Pinch, Reachability, Restart, Screenshot, Shake, Siri, SOS, Speak Screen, Spotlight, Voice Control, Volume Down, Volume Up, and Apple Pay
میتوانید هر دکمه را کاری اختصاص دهید.
نحوه اتصال موس و کیبورد برای آیپد و آیفون: مرحله دوم
پس از وصل کردن وصل کردن موس به آیفون، میتوانید دکمههای آن را مدیریت کنید. اصولا گوشی دکمهها را شناسایی میکند. در صورتی که برخی از دکمهها شناسایی نشدند، روی Customize Additional Buttons بزنید. سپس پیامی دریافت خواهید کرد که به شما میگوید روی دکمهای بزنید. وقتی این کار را کردید، آن دکمه را در فهرست میتوانید مشاهده کنید. حال میتوانید یکی از عملکردهای گفته شده را به دکمه اختصاص دهید.
به Devices settings بروید. روی AssistiveTouch بزنید تا روشن شود یا علامت جلوی آن را روشن کنید. حال میتوانید دایرهای را روی صفحه مشاهده کنید. برای غیرفعال کردن آیکون AssistiveTouch میتوانید علامت جلوی Always Show Menu را خاموش کنید.
حال با توجه به انتخاب خودتان برای هر دکمه، میتوانید کارها را انجام دهید.
برای کاهش سرعت نشانگر، Tracking Speed را در AssistiveTouch پیدا کنید. در اینجا نواری وجود دارد که با تکان دادن آن میتوانید سرعت را تغییر دهید.
برای تغییر اندازه و رنگ و میزان نمایان بودن نشانگر، در همین بخش روی Pointer Style بزنید و سپس Color را انتخاب کنید. حال روی رنگ موردنظر بزنید.
سپس در Pointer Style روی Size بزنید و نوار اندازه را تغییر دهید. همچنین میتوانید Auto-Hide را انتخاب کنید تا هر زمان کاری با ماوس نداشتید، نشانگر پنهان شود.
در حالت عادی اگر چپ کلیک را فشار دهید و نگه دارید، میتوانید صفحه را بالا یا پایین ببرید. این شیوه را هم میتوانید تغییر دهید. به عنوان مثال، وقتی در جایی روی چپ کلیک نگه داشتید و رها کردید، دیگر بتوانید از ماوس به عنوان اسکرول استفاده کنید. برای این کار باید علامت Drag Lock را در AssistiveTouch روشن کنید.
نحوه تنظیم علامت موس در آیفون: بخش سوم
در ادامه آموزش تنظیم علامت موس در آیفون، گزینه دیگری را آموزش میدهیم که اجرای آن اختیاری است. اگر میخواهید از گزینه Zoom استفاده کنید، در بخش AssistiveTouch و در قسمت Tracking Speed روی Zoom Pan بزنید. سه گزینه مشاهده خواهید کرد:
Continuous: وقتی تصویر را زوم میکنید، تصویر با نشانگر حرکت خواهد کرد.
Centered: در این حالت وقتی تصویر را زوم کنید، نشانگر در وسط صفحه باقی میماند.
Edges: وقتی تصویر را زوم کنید، اسکرین زمانی حرکت خواهد کرد که نشانگر در لبههای صفحه حرکت کند.
گزینه دیگر Dwell Control است و برای زمانی به کار میرود که نمیخواهید اصلا کلیکی انجام دهید. این گزینه را در AssistiveTouch فعال کنید تا تنها نشانگر را روی گزینه موردنظر ببرید و پس از چند ثانیه، کلیک انجام شود.
حتی میتوانید میزان این زمان را مشخص کنید و از بین ۰٫۲۵ تا ۴٫۲۵ آن را در بخش Seconds تغییر دهید. در بخش Movement Tolerance هم میتوانید میزان تاثیرگذاری نشانگر را در حالت Dwell Control مشخص کنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این مطلب از کلاسیک وب روش های وصل کردن موس به آیفون و اندروید را آموزش دادیم. شما از کدام روش برای اتصال موس به گوشی شیائومی ، آیفون و… استفاده کردید؟ لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.