مطلب فعلی :

اهمیت برنامه ریزی برای موفقیت در آزمون آیلتس [رپورتاژ آگهی]

رفتن به بالا

اهمیت برنامه ریزی برای موفقیت در آزمون آیلتس [رپورتاژ آگهی]

نوشته admin

2 سال قبل

بدون دیدگاه

سایر

مجله اینترنتی دانستنی ها
اهمیت برنامه ریزی برای موفقیت درآزمون آیلتس

اهمیت برنامه ریزی برای موفقیت در آزمون آیلتس [رپورتاژ آگهی]

دستیابی به نمره قابل قبول در  آیلتس یکی از دغدغه های اصلی شرکت کنندگان آزمون IELTS  می باشد. در این مقاله به اهمیت برنامه ریزی زمانی صحیح و واقع بینانه در موفقیت آیلتس خواهیم پرداخت.

مهمترین دلیلی که باعث می شود شرکت کنندگان آزمون آیلتس نمره دلخواهشان را کسب نکنند، شناخت ناکافی از سطح دانش خودشان یا آزمون آیلتس می باشد. همه ما آگاهیم که آزمون آیلتس دارای تکنیک های بسیار ضروری هستند که دانستن آنها کمک می کند در بخش های مختلف آزمون، به نمره بهتری دست پیدا کنیم. ولی متاسفانه وجود این تکنیک ها، این نگرش را در بسیاری از افراد ایجاد کرده که فقط به صرف آشنا بودن با یک سری تکینک و حتی با نداشتن سطح دانش زبانی مناسب می توان در امتحان آیلتس نمره بالایی اخذ کرد. این تفکر بسیار نادرست است.

امتحان آیلتس را یک جاده صد کیلومتری در نظر بگیرید که شما قصد دارید از ابتدای این مسیر تا کیلومتر صدم  پیش بروید. نود کیلومتر اول این جاده، سواد زبانی شما است و شما تا کیلومتر نود این جاده هنوز به مقصد نرسیده اید و ده کیلومتر پایانی جاده، تکنیک های آیلتس است و دانستن این مهارت های تکنیکی آیلتس به شما کمک می کند که جاده را تا انتها به پیش بروید.

دقت داشته باشید مثلاً اگر شخصی سطح سواد زبانی اش تا کیلومتر سی ام باشد، هیچگاه نمی تواند هفتاد کیلومتر باقی مانده را صرفاً با تکنیکها و یک سری ترفند و در مدتی بسیار کوتاه طی نماید. به عنوان مثال بنده روزانه افراد بسیار زیادی را مشاهده می کنم که هدفشان کسب نمره هفت در امتحان آیلتس است (که البته علیرغم چالشهای فراوانی که کسب این نمره دارد با برنامه ریزی صحیح بسیار دست یافتنی است). این افراد از من می پرسند که آیا مثلاً اگر فلان کار را انجام دهیم یا اگر فلان دوره فشرده را بگذرانیم آیا می توانیم نمره هفت بگیریم یا خیر. این سوال فلسفه اش به طور کلی اشتباه است؛ به این علت که برای امکان اظهار نظر خیلی حدودی و تقریبی در مورد شانس موفقیت یک شخص در امتحان آیلتس، چند فاکتور بسیار مهم وجود دارد که دانستن آنها ضروری است:

  • فاکتور اول این است که در حال حاضر نمره حدودی شخص چند است. آن شخص از چه سطحی قرار است خود را آماده کند و خود را به نمره های بالاتر برساند. آیا اگر در همین لحظه امتحان دهد، نمره اولیه اش چهار است یا پنج است یا شش است یا غیره.
  • فاکتور دومی که وجود دارد این است که آن شخص تا روز امتحان چقدر زمان دارد. آیا یک ماه وقت دارد، آیا دو ماه وقت دارد یا آیا یک سال وقت دارد.
  • فاکتور سوم این است که روزی چند ساعت را می خواهد به مطالعه برای آیلتس اختصاص دهد. روزی یک ساعت یا روزی ده ساعت.
  • فاکتور چهارم این است که آیا آن شخص حتی اگر روزی بیست و چهارساعت هم مطالعه کند، آیا مطالعه ای که در حال انجام آن است، یک مطالعه صحیح و اصولی است و یا این که متاسفانه مثل بسیاری از افراد فقط در حال حفظ کردن لغت یا یادگیری یک سری ترفند است.

تمام این فاکتورها در کنار هم باعث می شود که یک پیش بینی حدودی از میزان موفقیت یک شخص بتوان انجام داد. به عنوان مثال شخصی که در سطح نمره پنج است منطقی نیست که توقع داشته باشد مثلاً در بازه زمانی حدودی دو الی سه ماه خود را به نمره شش و نیم یا هفت برساند. به طور منطقی هیچ تایم مشخصی را برای همه افراد نمی توان نسخه کرد؛ ولی طبعا یک تایم منطقی حدودی برای تغییر نمره به میزان مشخص وجود دارد. به عنوان مثال شخصی که در حد نمره پنج یا پنج و نیم است، حداقل شش ماه یا نه ماه یا یک سال به مطالعه نیاز دارد برای این که بخواهد به نمره شش و نیم یا هفت برسد؛ به خصوص اگر بخواهد به نمره هفت برسد معمولاً زمان بیشتری را طلب می کند.  مثلاً افرادی که پنج یا پنج و نیم را می خواهند به نمره هفت تبدیل کنند به نظر من حداقل به یک سال مطالعه  بسیار خوب “با روش صحیح” نیاز دارند. بنابراین داشتن تصویر واقع بینانه از سطح سوادی خود و فاصله ای که تا هدف داریم کمک شایان ذکری به در پیش گرفتن برنامه ریزی درست و دقیق برای موفقیت در امتحان آیلتس می نماید.

بسیاری از افراد متاسفانه فاقد چنین برنامه ریزی دقیقی بر می باشند و تصویر واقع بینانه ای از آزمون آیلتس ندارند. خیلی اوقات هم مورد وعده های غیر واقعی بعضی از اطرافیان و برخی مراکز آموزشی قرار می گیرند که مثلاً در یک تایم بسیار کوتاه می توانند روشی را به آنها بیاموزند که افزایش نمره چشم گیر و باورنکردنی را داشته باشند و این باعث می شود که این افراد در امتحان شرکت کنند نمره ی مطلوب خود را کسب نکنند. طبیعیست شرکت در یک آزمون به دفعات زیاد و عدم کسب نمره دلخواه به تدریج باعث مرعوب شدن شخص از آن امتحان می گردد و هر بار امتحان استرس زا تر و ترسناک تر از دفعه پیش خواهد بود. بنابراین گام اول این است که سطح سوادی خودتان را بشناسید و واقع بینانه ببینید که روزی چند ساعت می خواهید درس بخوانید و چند ماه می خواهید وقت بگذارید و چه نمره هدفی مدنظرتان است.

پیشنهاد می کنم حتماً برای آموزش نکات تخصصی در زمینه آیلتس و یادگیری زبان انگلیسی به وب سایت آموزش زبان انگلیسی آرمانی مراجعه کنید.

بهترین راه برای کسب تصویر واقع بینانه از سطح سواد زبانی و همچنین نمره حدودی شما در مقیاس آیلتس شرکت در آزمون تعیین سطح آنلاین رایگان آرمانی می باشد که توسط کارشناسان مجموعه طرح شده و در یک جامعه آماری بزرگ مورد صحت سنجی و ارزیابی قرار گرفته.

/ پایان رپورتاژ

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و کلاسیک وب هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

  • نوشته admin
  • 2 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • سایر

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب