مطلب فعلی :

مزایا و معایب روشن نگه داشتن کامپیوتر و لپ تاپ در تمام روز

رفتن به بالا

مزایا و معایب روشن نگه داشتن کامپیوتر و لپ تاپ در تمام روز

نوشته admin

2 سال قبل

بدون دیدگاه

آموزش

مجله اینترنتی دانستنی ها
مدت زمان مناسب برای روشن نگه داشتن لپ تاپ و کامپیوتر چقدر است ؟

مزایا و معایب روشن نگه داشتن کامپیوتر و لپ تاپ در تمام روز

یکی از سوال های رایج در هنگام استفاده از کامپیوتر و لپ تاپ ، مدت زمان مناسب برای روشن نگه داشتن آن ها می باشد. این که روشن نگه داشتن این وسایل چه تاثیری بر سلامت لپ تاپ یا کامپیوتر شما دارد و چه مدت می توانیم این وسایل را روشن بگذاریم ، سوالاتی هستند که برای پاسخ دادن به آن ها ، شما را به مطالعه مطلب امروز کلاسیک وب دعوت می کنیم.

مدت زمان مناسب برای روشن نگه داشتن لپ تاپ و کامپیوتر چقدر است ؟

Advantages and disadvantages of keeping laptop computers turned on

مشابه تاثیر نور مصنوعی موبایل یا کامپیوتر روی سلامت بدن ، روشن نگه داشتن این وسایل ، به ویژه کامپیوتر که ساختاری پیچیده تر دارد ، روی عمر دستگاه تاثیر می گذارد. برخی موافق روشن نگه داشتن کامپیوتر ها در تمام اوقات روز و بدون وقفه هستند؛ حال آن که برخی معتقدند این ابزارها باید به صورت دوره ای خاموش شوند.

مزایای روشن نگه داشتن کامپیوتر

صرفه جویی در وقت

در هر صورت روشن و خاموش کردن کامپیوتر ، نیاز به زمان دارد. هر بار روشن کردن کامپیوتر ، چیزی در حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان احتیاج دارد که این مقدار بسته به نوع سیستم عامل و حجم برنامه هایی که روی آن نصب شده است ، بیشتر هم میشود ؛ این در حالی است که قرار دادن کامپیوتر روی حالت sleep ، کامپیوتر را روی حالت آماده باش قرار می دهد و خارج شدن از این حالت ، وقت زیادی نمیبرد.

می توان نتیجه گرفت که روشن نگه داشتن کامپیوتر و صرفه جویی در وقت امری کاملا نسبی است و به بخش های سخت افزاری سیستم شما بستگی دارد.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

کامپیوتر به روز می ماند

با روشن ماندن کامپیوتر ، تمامی بخش ها به روز می مانند ؛ مثلا به صورت مرتب از بخش های مختلف بک آپ گیری میشود ،کامپیوتر اسکن میشود و دیتا ها به صورت دائمی از سیستم شما روی فضاهای ابری آپلود میشوند.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

دسترسی دائمی به تمام بخش ها

با روشن ماندن کامپیوتر یا لپ تاپ ، برنامه هایی که باز کرده اید و بخش هایی در ویندوز که با خاموش کردن مجددا ری استارت میشوند ،مثل ابزار  Remote Desktop in Windows به حالت قبلی خود باقی می مانند. در صورت نیاز می توانید ابزارهای ریموت و کنترل از راه دور کامپیوتر ها را که قبلا در کلاسیک وب معرفی کردیم ، مطالعه کنید.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

معایب روشن نگه داشتن کامپیوتر

عمر محدود قطعات سیستم

قرار دادن کامپیوتر تحت گرما ، استرس و فشارهایی که بر اثر روشن مانده به آن وارد میشود ، عمر قطعات را کاهش می دهد. این موضوع در لپ تاپ اهمیت بیشتری دارد و گفته میشود که باتری لپ تاپ بعد از ۳۰۰ بار شارژ شدن ، به طور قابل توجهی در شارژدهی ضعیف میشود. بنابراین استفاده خود را از این وسایل محدود و کنترل کنید. اگر زمان تعویض باتری لپ تاپ را نمی توانید تشخیص دهید ، قبلا در کلاسیک وب به آن پرداخته ایم و زمان عوض کردن باتری لپ تاپ را بر اساس فاکتورهای مختلف ، توضیح دادیم.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

هدر دادن انرژی

برای یک آی مک تولید شده در سال ۲۰۱۲ ، میزان مصرف انرژی در حدود ۵۶ وات تخمین زده شده است ؛ این میزان در هر ۵ دقیقه به ۴۴ وات کاهش می یابد و با خاموش کردن اسکرین کامپیوتر به ۱۸ وات میرسد. همچنین وقتی که روی حالت sleep قرار میگیرد ، به یک وات میرسد.

با توجه به این که مصرف انرژی ، بحث روز زیست محیطی در تمام جهان است ، بنابراین به کار بردن موارد گفته شده مثل خاموش کردن مانیتور در صرفه جویی در انرژی موثر است. اگر نیاز دارید که کامپیوتر یا لپ تاپ شما دائم روشن باشد ، زمانی که از آن استفاده نمی کنید ، آن را روی حالت sleep قرار دهید.

محافظت دستگاه در برابر نوسانات برق

نوسان برق و کاهش امواج الکتریسیته ، امری اجتناب ناپذیر است که توسط عوامل مختلفی ایجاد میشود. در هر صورت هارد درایو مهم ترین بخشی است که بر اثر این نوسانات صدمه می بیند. بنابراین محافظت از دستگاه با استفاده از محافظ برق یا خرید UPS برای استفاده های وسیع تر ، می تواند سلامت دستگاه شما را تضمین کند. توجه داشته باشید که ریسک نوسانات در تمامی مواقعی که دستگاه روشن است وجود دارد و بنابراین توصیه میشود که دستگاه تا حد ممکن ، خاموش بماند.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

ری استارت کردن کامپیوتر و تاثیر آن بر عملکرد اجرایی

خاموش و روشن کردن سیستم ، یکی از راه های ساده برای رفع مشکلاتی است که در کامپیوتر یا لپ تاپ ایجاد شده است. بنابراین اگر کامپیوتر را خاموش کرده و هر وقت بدان نیاز داشتید ، روشن کنید ، بسیاری از خطا و ارور هایی که حین استفاده از دستگاه بروز می دهد برطرف میشوند و در مجموع عملکرد اجرایی کامپیوتر بهتر میشود.

کامپیوتر را در مواقعی که به آن نیاز نداریم روشن نگه داریم یا نه؟

با اینکار ممکن است تمامی هشدار و پیغام هایی که در دستگاه وجود دارد ، از بین بروند و اگر بر اثر روشن ماندن دستگاه ، فن صدای غیر معمول داشته باشد ، این مشکل نیز برطرف شود.

نتیجه گیری

اینکه چه مقدار کامپیوتر را روشن نگه داریم ، بسته به سخت افزار کامپیوتر دارد. به علاوه نیاز شما تعیین می کند که بعد از هر بار استفاده لپ تاپ یا کامپیوتر خاموش شود یا خیر. به هر حال با روشن ماندن کامپیوتر به مدت طولانی ، آسیب هایی بخش های مختلف را دستخوش تغییر می کند.

تجربه و پیشنهاد شما ؟

شما با روشن نگه داشتن کامپیوتر در تمام اوقات روی موافق هستید یا خاموش کردن آن در مواقعی که به آن نیاز نداریم؟ دلایل خود را با ما در میان بگذارید.

  • نوشته admin
  • 2 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • آموزش

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب