آیا تا به حال نیاز داشتید که عکس های خود را به نقاشی تبدیل کنید؟ 🎨 یکی از ابزار هایی که میتوانید از آن برای تبدیل عکس به خطوط نقاشی استفاده کنید فوتوشاپ است. در این مطلب از کلاسیک وب به آموزش تصویری ۶ روش تبدیل عکس به نقاشی در فتوشاپ میپردازیم.
نحوه تبدیل عکس به نقاشی در فتوشاپ
How to Make Your Photos Look Like Paintings in Photoshop
در مطلب قبل به معرفی ۸ تا از بهترین نرم افزارهای تبدیل عکس به نقاشی در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ پرداختیم. یکی از نرم افزار های معرفی شده فوتوشاپ بود. فوتوشاپ یکی از برنامه های محبوب و پر کاربرد برای ویرایش عکس است که شما میتوانید از آن در کار های مختلف استفاده کنید. یکی از این کاربرد های این نرم افزار در تبدیل عکس به نقاشی است. شما با چند روش مختلف میتوانید از فوتوشاپ برای تبدیل عکس به نقاشی گرافیکی استفاده کنید که در ادامه تمام روش ها را بررسی میکنیم.
تبدیل عکس به نقاشی پرتره در فتوشاپ با فیلتر پیکسلی
اگر میخواهید عکسی را به نقاشی تبدیل کنید سعی کنید عکسی را انتخاب کنید که وضوح مناسبی داشته باشد تا نتیجه کار شما بهتر شود. بعد از پیدا کردن عکس مورد نظر برنامه فوتوشاپ را باز کنید و از منو بالای صفحه نرم افزار File را انتخاب کنید تا یک منو برای شما باز شود. از منو باز شده Open را انتخاب کنید. با این کار یک پنجره برای شما باز میشود که از طریق آن میتوانید عکس های خود را انتخاب کنید.
در کادر باز شده عکس خود را پیدا کرده و انتخاب کنید تا در فوتوشاپ باز شود. همچنین شما میتوانید چند عکس را به طور همزمان انتخاب و در برنامه باز کنید تا سرعت کار خود را بالا ببرید. عکس دوم باید نقاشی باشد که شما میخواهید از رنگ های آن برای تبدیل عکس خود به نقاشی استفاده کنید.
در بالای عکس میتوانید ببینید که عکس های انتخابی در دو صفحه جدا قرار گرفته اند. برای باز کردن هر صفحه کافیست روی نام عکس کلیک کنید تا عکس مورد نظر باز شود.
برای اعمال افکت روی عکس شما باید دو لایه جدید ایجاد کنید. برای این کار میتوانید از کلید های میانبر استفاده کنید. کلید های Ctrl+J برای ویندوز و Comd+J برای مک را دو بار فشار دهید تا دو لایه دیگر ایجاد شود. همچنین میتوانید از طریق منو بالای صفحه مسیر Layer> New> Layer را طی کنید تا لایه جدید ایجاد شود. در پایین سمت راست صفحه شما میتوانید لایه های ایجاد شده را مشاهده کنید. لایه جدیدتر در بالا قرار میگیرد.
شما برای اینکه راحت تر لایه ها را از هم تشخیص دهید میتوانید نام لایه ها را تغییر دهید. این مرحله اختیاری است و برای راحت تر کردن کار شماست. به عنوان مثال میتوانید با دو بار کلیک روی نام لایه اسم لایه اول را Oil paint effect و نام لایه بعدی را Pixelate effect بگذارید.
بعد از نام گذاری لایه ها از طریق منو بالای صفحه نرم افزار، Image را انتخاب کنید. از منو باز شده گزینه Adjustments را انتخاب کنید و از زیر منو آن روی Match colours کلیک کنید.
در کادر باز شده قسمت Luminance و Color Intensity را روی ۱۰۰ و Fade را روی ۰ تنظیم کنید. بعد از آن از قسمت Source عکس دومی که میخواهید رنگ ها از آن کپی شوند و به عکس شما اضافه شود را انتخاب کنید. OK را فشار دهید.
حالا از منو بالای صفحه Filter را انتخاب کنید و روی Pixelate بعد از آن روی Pointillize کلیک کنید.
در کادر باز شده قطر پیکسل ها را میتوانید مشخص کنید. ما در اینجا روی حداقل قطر یعنی ۳ میگذاریم. شما میتوانید مقادیر مختلفی را وارد کنید و در کادر کوچک نتیجه آن را ببینید. به دلخواه قطر مورد نظر خود را انتخاب کنید. بعد از اتمام کار خود OK را انتخاب کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
با تنظیم Opacity میتوانیم کمی جلوه پیکسلی را ظریف تر کنیم. برای این کار در سمت راست Opacity را روی ۴۰ یا ۵۰% تنظیم کنید.
تبدیل عکس به نقاشی رنگ روغن در فتوشاپ با استفاده از فیلتر
برای استفاده از فیلتر رنگ روغن ابتدا مانند روش قبل کادر Match colours را باز کنید و تنظیمات آن را مانند روش قبل تنظیم کنید. بعد از انجام این کار از منو بالا Filter را انتخاب کنید و روی Oil paint کلیک کنید.
یک کادر برای شما باز میشود که شامل یکسری تنظیمات میشود. در این کادر Stylization 10، Cleanliness 7-8، Scale 0.1، Bristle Detail 10 و Shine را روی ۰٫۵ تنظیم کنید.
عکس شما الان آماده است فقط کمی نیاز به تنظیم نهایی دارد. برای این کار روی Image از منو بالا کلیک کنید و گزینه های Auto Tone، Auto Contrast و Auto Color را انتخاب کنید. اگر تغییری اعمال کردید که دوست نداشتید میتوانید با فشردن کلید های Ctrl+ Alt+ Z تنظیمات را به عقب بازگردانید.
تبدیل عکس به نقاشی رنگی در فتوشاپ با ترکیب یک بافت به عکس
برای این که شما عکسی را به تقاشی تبدیل کنید باید ابتدا یک بافت اضافه کنید و بعد از آن با عکس خود آن را ترکیب کنید. در قدم اول دو تصویر را در فوتوشاپ بارگذاری کنید و بعد از آن V را فشار دهید تا با استفاده از ابزار Move بافت را روی نقاشی خود که در اینجا عکس زن است بکشید.
از سمت راست صفحه Layer 1 را انتخاب کنید تا لایه اول فعال شود. کلید های Ctrl+ T را از روی کیبورد خود فشار دهید تا ابزار Transform انتخاب شود. سپس بافت را طوری حرکت دهید که کل عکس شما را بپوشاند. روی Checkmark کلیک کنید یا Enter را از روی کیبورد خود فشار دهید تا تغییرات تایید شود.
کلید های میانبر Ctrl+ U را فشار دهید. با این کار ابزار Hue/Saturation در فوتوشاپ انتخاب میشود. اسلایدر Saturation را تا انتها به سمت چپ بکشید و OK را انتخاب کنید.
کلید های میانبر Ctrl+ J را دو بار فشار دهید تا دو تا کپی از لایه بافت ایجاد شود.
مجددا از سمت راست فوتوشاپ Layer1 یا لایه اول را فعال کنید و روی آن دو بار کلیک کنید. با دو بار کلیک روی لایه اول کادر Layer Style باز میشود.
در بخش Underlying Layer اسلایدر Blend If روی دکمه سفید سمت راست کلیک کنید و کلید های Alt + Left-Click را از روی کیبورد خود فشار دهید تا مطابق شکل به دو قسمت تقسیم شود. سپس دستگیره سمت چپ را تا جایی که دستگیره سیاه رنگ است به سمت چپ بکشید. در آخر OK را انتخاب کنید تا تغییرات ذخیره شود.
باز هم لایه اول را انتخاب کنید و حالت Blend را با حالت Multiply جا به جا کنید.
مجددا با دو بار کلیک روی Layer 1 Copy منو Layer Style را باز کنید.
در Underlying Layer روی دستگیره سیاه رنگ در گوشه سمت چپ اسلایدر کلیک کنید و کلید های Alt + Left-Click را فشار دهید تا مانند شکل به دو قسمت تقسیم شود. درست مانند مرحله قبل اما این بار اسلایدر را در جهت مخالف تا دستگیره سفید رنگ بکشید. OK را انتخاب کنید.
در Layer 1 Copy حالت Blend را با حالت Screen جا به جا کنید.
حالا Layer 1 Copy 2 را فعال کنید. حالت Blend را به حالت Color Dodge تغییر دهید.
مقابل گزینه Opacity عدد ۳۰% را وارد کنید
کلید های Ctrl+ G را فشار دهید تا تمام بافت ها در یک پوشه قرار بگیرند.
Ctrl+ J را فشار دهید تا پوشه جدید با همان بافت ها ایجاد شود.
حالت Blend را به Multiply تغییر دهید.
حالا ما توانستیم بافت را با تصویر خود ترکیب کنیم و عکس را به تقاشی تبدیل کنیم. با این حال کار ما هنوز تمام نشده است و ما میتوانیم عکس خود را بیشتر برجسته کنیم که در ادامه به آن میپردازیم.
این قسمت بیشتر به خلاقیت شما بستگی دارد اما ما به عنوان مثال در ادامه چند قسمت از عکس را روشن تر میکنیم و یکسری اصلاحات اولیه رنگ را انجام میدهیم تا عکس ما بیشتر شبیه نقاشی شود. برای این کار یک لایه تنظیم Curves اضافه کنید. Auto را انتخاب کنید.
مقابل گزینه Opacity عدد ۷۰% را وارد کنید.
یک لایه تنظیم Color Balance اضافه کنید و اسلایدر Color Balance را به ترتیب از بالا به مقادیر +۷، -۱۰ و -۹ تغییر دهید.
یک لایه تنظیم Curves دیگر اضافه کنید. نقطه پایین سمت چپ نمودار را به سمت بالا ببرید. این باعث میشود عکس شما مات تر شود و سیاهی خالص را از بین ببرد.
در مرحله بعد کلید های Shift+ Ctrl+ Alt+ E را فشار دهید تا یک لایه Stamp Visible ایجاد کنید.
از منو بالای صفحه برنامه فوتوشاپ Filter را انتخاب کنید تا یک منو برای شما باز شود. از منو باز شده گزینه Noise را پیدا کرده و روی آن نگه دارید تا زیر منو Noise به شما نمایش داده شود. از زیر منو Noise گزینه Add Noise را انتخاب کنید.
اسلایدر Amount را روی ۱۵% تنظیم کنید. همانطور که در تصویر نشان داده شده است گزینه های Uniform و Monochromatic را فعال کنید و روی OK کلیک کنید تا تمام شود. اگر میتوانید بیشتر با فوتوشاپ کار کنید باز هم با خلاقیت خودتان تصویر را تغییر دهید.
آموزش تبدیل عکس به نقاشی دیجیتال در فتوشاپ با ابزار Art History Brush
عکس خود را در فوتوشاپ بارگذاری کنید. بعد از بارگذاری عکس باید چند چیز را بررسی کنید. ابتدا از مسیر Image> Mode مطمئن شوید که عکس در حالت RGB Color و ۸ Bits/Channel باشد.
برای نتیجه بهتر از مسیر Image> Image Size سایز عکس خود را روی ۲۰۰۰–۳۵۰۰ Px wide/high تنظیم کنید. آخرین مورد این است که عکس شما باید به عنوان لایه Background باشد.
بعد از درست کردن موارد بالا یک لایه جدید با طی کردن مسیر Layer> New> Layer درست کنید و نام آن را Painting_Large_Details بگذارید.
حالا ابزار Art History Brush Tool را انتخاب کنید. Area را روی ۵۰۰px و Tolerance را روی ۰px تنظیم کنید. همچنین Style را روی Tight Long قرار دهید. یک براش نرم انتخاب کنید و قطر آن را روی ۲۰ پیکسل تنظیم کنید و با براش روی کل عکس بکشید.
مجدد به مسیر Layer> New> Layer بروید و یک لایه جدید با نام Painting_Medium_Details انتخاب کنید.
مثل مرحله قبل Art History Brush Tool را انتخاب کنید و همان تنظیمات را اعمال کنید فقط قطر براش را روی ۱۰ پیکسل قرار دهید. براش را روی کل عکس بکشید.
مسیر Layer> Layer Mask> Hide All را طی کنید تا یک لایه ماسک اضافه کند که کل لایه پنهان شود.
اکنون رنگ پس زمینه را روی ۰۰۰۰۰۰# تنظیم کنید. ابزار Brush Tool را انتخاب کنید. روی قسمت هایی که میخواهید جزئیات بیشتر نشان داده شود براش را بکشید. شما میتوانید سایز براش را به دلخواه خود تغییر دهید.
دوباره مسیر Layer> New> Layer را طی کنید و یک لایه جدید با نام Painting_Small_Details بسازید.
ابزار Art History Brush Tool را انتخاب کنید. Area را روی ۵۰۰px و Tolerance را روی ۰px تنظیم کنید. همچنین Style را روی Tight Long قرار دهید. یک براش نرم انتخاب کنید و قطر آن را روی ۵ پیکسل تنظیم کنید و با براش روی کل عکس بکشید.
مسیر Layer> Layer Mask> Hide All را طی کنید که کل لایه توسط Layer Mask پنهان شود.
حالا رنگ پس زمینه را روی ۰۰۰۰۰۰# تنظیم کنید. ابزار Brush Tool را انتخاب کنید. روی قسمت هایی که میخواهید جزئیات بیشتر نشان داده شود براش را بکشید.
نحوه تبدیل عکس به حالت نقاشی با افکت Emboss
در این بخش میخواهیم با نرم افزار فوتوشاپ در ادامه روش قبل افکت برجسته را استفاده کنیم. برای این کار Control+ Alt+ Shift+ E را فشار دهید تا از صفحه اسکرین شات بگیرید. بعد از آن کلید های Control+ Shift+ U را فشار دهید.
مسیر Filter> Stylize> Emboss را طی کنید. Angle را روی ۱۳۵ و Height را روی ۳ تنظیم کنید. نوار Amount را تا ۲۰۰% بکشید.
اکنون حالت Blending را به حالت Hard Light تغییر دهید و نام لایه را Emboss Effect بگذارید.
آموزش تبدیل عکس به نقاشی آبرنگ در فتوشاپ با استفاده از فیلتر
ابتدا عکس را وارد برنامه فوتوشاپ کنید و با استفاده از Duplicate Layer عکس را کپی کنید.
بعد از این کار در پنل لایه ها میتوانید دو لایه از عکس خود ببینید. روی لایه دوم راست کلیک کنید و گزینه Convert to Smart Object را انتخاب کنید. با این کار ما میتوانیم افکت هایی برای نقاشی خود استفاده کنیم که شبیه نقاشی آبرنگ شود.
از بالای صفحه مسیر Filters> Filter Gallery را طی کنید. تب Artistic را انتخاب کنید و روی Dry Brush کلیک کنید.
تنظیمات براش را مانند عکس زیر قرار دهید. روی OK کلیک کنید.
مجددا مسیر Filters> Filter Gallery را طی کنید و Cutout را انتخاب کنید. این تنظیمات را به دلخواه تنظیم کنید و یا اینکه میتوانید تنظیمات خود را براساس تصویر زیر تنظیم کنید.
شما میتوانید حالت عکس را از Blend به Lighten و Opacity را روی ۵۰% تنظیم کنید تا ظاهری نرم تر و زیباتر پیدا کند.
مسیر Filters> Blur> Smart Blur را طی کنید و در کادر باز شده Radius را روی ۵ و Threshold را روی ۱۰۰ تنظیم کنید. اکنون مسیر Filter > Stylize > Find Edges را طی کنید. با این کار عکس شما شبیه به تصویر پایین میشود.
الان شما باید کادر Find Edges را باز کنید حالت Normal را به حالت Multiply تغییر دهید.
در این مرحله شما باید بافت کاغذ آبرنگ را روی عکس خود قرار دهید. شما میتوانید یکی از این بافت ها را از سایت ها دانلود کنید و روی نرم افزار فوتوشاپ بارگذاری کنید. Layer Mask را با طی کردن مسیر Layer > Layer Mask > Apply روی بافت خود قرار دهید.
اکنون شما میتوانید با براش آبرنگ watercolor brush روی layer mask با رنگ مشکی رنگ کنید. نقاشی با رنگ مشکی روی Layer Mask، تصویر پرتره زیر آن را نشان می دهد.
برای موکاپ تبدیل عکس به نقاشی در اندروید میتوانید مطلب معرفی و دانلود ۹ تا از بهترین برنامه های تبدیل عکس به نقاشی اندروید را مطالعه کنید.
نظرات و پیشنهادات؟
در مطلب امروز به یادگیری نحوه استفاده از فیلتر تبدیل عکس به نقاشی در فتوشاپ پرداختیم. شما از کدام روش برای تبدیل عکس به نقاشی رنگی در فتوشاپ استفاده کردید؟ شما میتوانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را در زمینه تبدیل عکس به خطوط نقاشی را در بخش دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.