برای اینکه شما به عنوان مالک قانونی گوشی دست دومی که خریداری کرده اید شناخته شوید باید برای انتقال مالکیت گوشی اقدام کنید. 📲 در آموزش جدید انتقال مالکیت گوشی دست دوم کلاسیک وب ما به بررسی اهمیت، شرایط و روش های انتقال مالکیت گوشی خواهیم پرداخت تا با این فرایند نه چندان پیچیده آشنایی پیدا کنید.
نحوه انتقال مالکیت گوشی دست دوم سامسونگ ، آیفون و..
طرح رجیستر کردن گوشی در سال ۹۶ تصویب شد و حتی این طرح در سال ۱۴۰۰ به ساعت های هوشمند سیم کارت خور گسترده شد. این طرح به منظور جلوگیری از ورود غیرقانونی و گارانتی های فیک ایجاد شد و به عنوان یک راه حل برای قاچاق و کلاهبرداری در صنعت موبایل شناخته می شود. گوشی هایی که از این طرح پیروی نمی کنند بعد از مدتی غیرفعال می شوند و شبکه آنها از کار خواهد افتاد.
اگر انتقال مالکیت گوشی انجام نشود چه میشود؟
کاربرانی که برای خرید گوشی دست دوم اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که فروشنده باید دستگاه را تحت مالکیت آنها قرار دهد. اگر انتقال مالکیت گوشی انجام نشود شما به عنوان مالک دستگاه شناخته نمی شوید، در این صورت سند دستگاه به نام شنا نخواهد بود و هر زمانی که بخواهید دستگاه خود را به فرد دیگری بفروشید با مشکل مواجه خواهید شد. از طرف دیگر، فردی که گوشی را از وی خریداری کرده اید ممکن است از شناسه گوشی (IMEI) سوء استفاده کند و در این صورت شما مقصر شناخته می شوید.
شرایط انتقال مالکیت موبایل دست دوم
برای انتقال مالکیت موبایل دست دوم باید شرایط زیر را مد نظر داشته باشید:
- دستگاهی که قصد خرید آن را دارید باید تحت مالکیت سیم کارتی قرار گرفته باشد که بتوان آن را منتقل کرد.
- اگر قصد خرید گوشی را دارید که قبل از ایجاد این طرح معامله شده اند نیازی به انتقال مالکیت گوشی نخواهید داشت چون شبکه این دستگاه روی هیچ سیم کارتی قطع نخواهد شد. با این وجود می توان مالکیت را روی سیم کارتی که دستگاه با آن فعال شده است تایید کرد و بعد فرایند انتقال مالکیت را انجام داد.
- کد انتقال مالکیت گوشی دست دوم تنها برای دستگاه های قانونی ارسال می شود.
- اگر گوشی خود را برای مدتی می خواهید به فرد دیگری امانت دهید یا اینکه سیم کارت خود را عوض کرده اید اجباری برای انتقال مالکیت گوشی وجود ندارد مگر اینکه اخطاری دریافت کرده باشید که در آن مهلت انتقال مالکیت گوشی ذکر شده باشد. در صورتی که به این پیام اخطار توجه نکنید؛ دستگاه بعد از این تاریخ تنها با شماره مالک فعال خواهد بود.
آموزش انتقال مالکیت گوشی
برای انتقال مالکیت گوشی ایفون دست دوم یا هر گوشی دست دوم دیگری چند روش وجود دارد که در ادامه هر یک را به صورت جداگانه مورد بحث قرار خواهیم داد:
*۷۷۷۷# انتقال مالکیت
برای استفاده از این روش شما به شناسه گوشی یا IMEI نیاز خواهید داشت که معمولا روی جعبه گوشی وجود دارد. اگر گوشی دست دومی را خریداری می کنید که جعبه ندارد می توانید از فروشنده این کد را دریافت کنید و یا اینکه با گوشی کد ستاره مربع ۰۶ مربع (*#۰۶#) را شماره گیری کنید.به تعداد اسلات های سیم کارت، شناسه گوشی IMEI به شما نمایش داده خواهد شد.
حالا با گوشی که قصد خرید آن را دارید کند ستاره ۷۷۷۷ مربع (*۷۷۷۷#) را شماره گیری کنید.
زبان کیبورد خود را به انگلیسی تغییر دهید و عدد ۳ که مربوط به انتقال مالکیت است را وارد و ارسال کنید.
کد IMEI دستگاه به شما نشادن داده می شود. عدد ۱ را وارد و ارسال کنید.
حالا باید شماره تلفن خریدار را وارد کنید و یا شماره سیم کارت دیگری خود را وارد کنید.
در ادامه پیامی به شما نشان داده می شود که از شما می خاهد تایید کنید که اطلاعات برای انتقال مالکیت گوشی دست دوم سامسونگ، هواوی، شیائومی و غیره درست است یا خیر. در صورت درست بودن اطلاعات عدد ۱ را وارد کنید.
بعد از انجام مراحل بالا کد فعال سازی به شماره خریداری ارسال می شود. این کد را یادداشت کنید و دقت کنید که حتما از سامانه همتا ارسال شده باشد.
حالا با استفاده از دستگاهی که کد به آن پیامک شده است، کد ستاره ۷۷۷۷ مربع را شماره گیری کنید.
عدد ۲ که مربوط به فعالسازی است را انتخاب کنید.
حالا کد ۱۵ رقمی که یادداشت کرده بودید را وارد کنید.
اگر شماره تلفن درست است عدد ۱ را وارد کنید، در صورتی که این شماره اشتباه است به جای عدد ۱ شماره درست را وارد کنید.
حالا کد فعالسازی که برایتان ارسال شده بود را وارد کنید.
دوباره از شما خواسته می شود تا اطلاعات را تایید کنید، بعد از تایید اطلاعات فرایند انتقال مالکیت گوشی دست دوم با موفقیت به پایان می رسد.
انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت همتا
برای انتقال مالکیت از طریق سایت ابتدا باید وارد سامانه همتا شوید. برای این کار شماره تلفن مالک دستگاه و رمز عبوری که به این شماره ارسال می شود را وارد کنید. به جای این کار می توانید می توانید از کد ملی خود برای ورود به سایت استفاده کنید.
بعد از وارد شدن به سامانه همتا، لیست دستگاه هایی که تحت مالکیت شماره تلفن وارد شده است به شما نمایش داده خواهد شد. شناسه ۱۵ رقمی مورد نظر خود را انتخاب کنید و بعد روی گزینه انتقال مالکیت / فروش کلیک کنید.
سپس باید شماره تلفن خریدار را وارد کنید. خریدار بعد از خرید گوشی باید از این سیم کارت روی دستگاه استفاده کنید.
اطلاعاتی به شما نمایش داده می شود که باید درست بودن آن را تایید کنید.
بعد از اتمام این فرایند شماره از لیست فروشنده حذف خواهد شد و تنها در کارتابل خریدار نمایش داده می شود.
انتقال مالکیت موبایل از طریق اپلیکیشن همتا
همیشه مجبور به استفاده از سایت انتقال مالکیت گوشی نیستید شما می توانید از روش های دیگری مانند اپلیکیشن همتا استفاده کنید. این اپلیکیشن هم برای دستگاه های اندروید و هم دستگاه های iOS طراحی شده است و برای تمام برندها از جمله سامسونگ، شیائومی و … کار خواهد کرد.
برنامه را نصب و اجرا کنید. سپس به بخش انتقال مالکیت بروید و شماره تلفن خود را وارد کنید.
لیستی از دستگاه هایی که تحت مالکیت این سیم کارت است نمایش داده می شود. شناسه گوشی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
شماره خریدار را وارد کنید.
اطلاعات نمایش داده شده را تایید کنید، و تمام!
انتقال مالکیت گوشی دست دوم بدون سیم کارت
یکی دیگر از روش های انتقال مالکیت گوشی آیفون و اندروید این است که بدون استفاده از سیم کارت فرایند انتقال را انجام دهید. این روش برای افرادی است که به فروشنده دسترسی ندارند و هنوز از شناسه گوشی شان سوء استفاده نشده است.
وارد سامانه همتا شوید.
شماره موبایل و رمز موقتی که به آن ارسال می شود و همچنین کد امنیتی را وارد کنید.
به قسمت وضعیت شناسه دستگاه (IMEI) بروید.
شناسه دستگاه مورد نظر را وارد کنید.
با شماره سیم کارتی که خواهید دید تماس بگرید و از وی بخواهید تا مالکیت گوشی را به شما انتقال دهد.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در آموزش جدید انتقال مالکیت گوشی دست دوم امروز کلاسیک وب ما ۴ روش مختلف را توضیح دادیم که بسته به شرایط خود می توانید از یکی از آنها استفاده کنید. اگر نکته ای وجود دارد که از قلم افتاده است یا نظر یا پیشنهادی دارید می توانید در بخش نظرات این مطلب با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.