اگر در تنظیمات شبکه، محافظت با پسورد فعال شده باشد پس از شبکه کردن فقط افرادی که پسورد عبور شما را می دانند می توانند به کامپیوتر شما دسترسی پیدا کنند. با وجود مفید بودن این قابلیت اما گاهی نیاز داریم تا آن را غیر فعال کنیم. همچنین در زمان هایی با وجود وارد کردن پسورد هم نمی توانیم اتصال را برقرار کنیم. امروز در کلاسیک وب نحوه حل مشکل در خواست پسورد در شبکه ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را بررسی خواهیم کرد.
نحوه برداشتن پسورد شبکه در ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷
How to Turn OFF Password Protected Sharing in Windows 10, 8 and 7
پسود شبکه برای محافظت از فایل های شما در شبکه ایجاد شده است. اما در مواقعی می توانند برای ما مشکل ایجاد کند. برای برداشتن پسورد شبکه، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید. قابل ذکر است که راه های ذکر شده، در اکثر نسخه های ویندوز مانند ۷، ۸ و ۱۰ در مسیری مشابه در دسترس است.
نحوه خاموش کردن و برداشتن پسورد در شبکه ویندوز ۱۰ و..
برای حل مشکل پسورد در شبکه ویندوز، ابتدا در سرچ ویندوز عبارت Sharing را جستجو کنید. در بین نتایج نشان داده شده روی Manage Advanced Sharing Settings کلیک کنید.
در صفحه ای که برای شما باز می شود، در بخش All Networks روی فلش در گوشه برای گسترش این گزینه کلیک کنید.
حال در بین گزینه های موجود باید Turn OFF Password Protected Sharing را برای برداشتن پسورد در شبکه انتخاب کنید. جهت ذخیره تغییرات روی Save Changes کلیک کنید.
همچنین اگر با ارور Permission هم مواجه شدید، پیشنهاد می کنیم مطلب ۸ روش رفع ارور Permission در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷ را مطالعه نمایید.
بررسی اطلاعات برای رفع مشکل پسورد خواستن در شیرینگ شبکه
اگر مشکل رفع نشد، بررسی کنید که آیپی ها را به درستی وارد کرده باشید. سپس به جای یوزر و پسورد، اطلاعت حساب مایکروسافت که از آن برای ورود به حساب استفاده می کنید را وارد کنید. همچنین وارد کردن نام کامپیوتر و نام کاربر هم در کنار هم می تواند مشکل را رفع کند. مثلا در صورتی که نام کامپیوتر مورد نظر Computer1 بوده و نام کاربر Mike می باشد، در قسمت یوزر نیم Computer1Mike را وارد کنید.
Network Credentials چیست؟ اضافه کردن Windows Credential برای رفع مشکل درخواست پسورد در شبکه ویندوز
اگر هنوز هم با وجود غیر فعال کردن پسورد شبکه، باز هم این مشکل را دارید، می تونید به صورت دستی به کامپیوتر مورد نظر اعتبار بدهید.
برای این کار در سرچ ویندوز عبارت Manage Windows Credentials را وارد کرده و Credential Manager را باز کنید. سپس Windows Credentials را در بالای صفحه انتخاب (هایلایت) کرده و روی Add a Windows Credential کلیک کنید.
حال در پنجره ای که باز می شود، آیپی کامپیوتر مورد نظر را وارد کنید. یوزر و پسورد شبکه را هم وارد کنید. روی OK کلیک کنید.
چک کردن تنظیمات و آیپی آدرس جهت حذف یوزر و پسورد در شبکه
تنظیم کردن آیپی به صورت دستی به خوبی در شبکه های محلی کار خواهد کرد اما گاهی در سرور های شبکه ممکن است مشکلاتی پیش آید.
برای حل این مشکل دکمه های Windows+X را بزنید. سپس گزینه Network Connections را انتخاب کنید. روی کانکشن شبکه خود راست کلیک کرده و Properties را بزنید.
در پنجره باز شده Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) را انتخاب کنید و سپس Properties را بزنید.
حال Obtain an IP Address Automatically و Obtain DNS Aerver Address Automatically را انتخاب کرده و OK را بزنید.
بررسی Local Group Policy در مشکل پسورد خواستن در شبکه
یکی دیگر از احتمالاتی که ممکن است باعث ایجاد مشکل درخواست پسورد در شبکه ویندوز ۱۰ و.. شده باشد، ایجاد تغییرات در Local Group Policy می باشد.
برای برداشتن پسورد شبکه در ویندوز ۱۰ و.. دکمه های Win+R را بزنید. عبارت gpedit.msc را وارد کرده و اینتر را بزنید. حال در صفحه ای که باز می شود، به دایرکتوری زیر بروید.
Computer Configuration > Administrative Templates > System > Credentials Delegation
سپس Allow Delegating Saved credentials with NTLM-only Server Authentication را انتخاب کنید.
روی این گزینه دابل کلیک کرده و در تنظیمات، وضعیت را به Enabled تغییر دهید و روی دکمه Show کلیک کنید. عبارت TERMSRV/* را وارد و OK را بزنید.
از تنظیمات خارج شوید و مجدد Win+R را بزنید. عبارت gpupdate /force را وارد و اینتر کنید.
روش دیگر Windows Credential برای رفع مشکل پسورد خواستن در شیرینگ شبکه ویندوز و..
علاوه بر راه قبل، می توانید با روش دیگری هم اقدام به اعتبار دهی کامپیوتر مورد نظر کنید. در این روش به کنترل پنل بروید و حالت نمایش را روی Large Icons قرار دهید. سپس روی User Accounts کلیک کنید.
در صفحه باز شده Manage Your Credentials را انتخاب کنید.
حال در بخش Manage Your Credentials با کلیک روی Add a Manage Your Credentials اطلاعات آیپی کامپیوتر مورد نظر را وارد کنید. همچنین شما می توانید تمامی Credentials را هم حذف کنید.
همینطور برای آشنایی با روش اشتراک گذاری پرینتر، مطالعه مطلب آموزش ۴ روش به اشتراک گذاشتن پرینتر در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ ، ۷ و مک برای شما کاربردی خواهد بود.
طریقه برداشتن پسورد شبکه با تغییرات در سرویس های ویندوز
دکمه های Win+R را بزنید و عبارت services.msc را تایپ و اینتر کنید.
حال Credential Manager را از لیست پیدا کرده و روی آن دابل کلیک کنید.
در پنجره باز شده Startup Type را روی Disabled قرار دهید و روی دکمه Stop کلیک کنید. در نهایت Apply و OK را بزنید.
تغییرات حالت شبکه به Private
برای برداشتن پسورد شبکه در ویندوز ۷ و.. در تسکبار ویندوز روی آیکن Network کلیک کرده و گزینه Network & Internet Settings را انتخاب کنید. سپس روی Change connection Properties کلیک کنید.
حال حالت Private را انتخاب کنید.
اکنون باید مشکل شما رفع شود. توجه داشته باشید که این کار امنیت شبکه شما را پایین می آورد و در شبکه های عمومی نا ایمن از آن استفاده نکنید.
ساخت حساب کاربری جدید ویندوز
تنظیمات ویندوز ۱۰ را باز کنید و Accounts را انتخاب کنید.
گزینه Family & Other People را انتخاب کرده و روی Add Someone else to This PC کلیک کنید.
روی I Don’t Have This Person’s Sign-In Information کلیک کنید.
گزینه Add a User without a Microsoft Account را انتخاب کنید.
یک نام کاربری انتخاب کرده و Next را بزنید.
حال با استفاده از این حساب جدید شبکه کنید. در پایان می توانید مجدد این اکانت را حذف کنید و یا آن را به حساب اصلی تغییر دهید.
تغییر تنظیمات حساب کاربری برای تغییر رمز شبکه کامپیوتر
Win+R را بزنید و netplwiz را تایپ و اینتر کنید.
حال گزینه Users Must Enter a User Name and Password to Use This Computer را غیر فعال کنید. (تیک آن را بردارید) روی Apply و OK کلیک کنید.
کامپیوتر را ریستارت کنید. بار دیگر همین مراحل را انجام داده و اینبار Users Must Enter a User Name and Password را فعال کنید.
در پایان اگر متوجه شدید که در شناسایی کامپیوتر ها در شبکه دچار مشکل شده اید، مطالعه مطلب ۶ روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷ را هم فراموش نکنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در مطلب امروز راه هایی برای رفع مشکل برداشتن پسورد برای شبکه کردن در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را معرفی کردیم. مشکل شما با کدام راه حل رفع شد؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در زمینه قبول نکردن پسورد در شبکه را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.