در پست امروز کلاسیک وب قصد داریم نحوه ساخت اسپیکر بلوتوث دار شارژی را به شما آموزش دهیم. این اسپیکر بلوتوث دارای کیفیت صدای خوبی است و ساخت گیرنده بلوتوث از مواد دم دستی ساخته می شود و یک سوژه بسیار مناسب برای تعطیلات آخر هفته شماست تا اسپیکر شارژی فلش خور ساده خود را بسازید.
نحوه ساخت اسپیکر بلوتوث حرفه ای قابل شارژ USB با جعبه عینک، جامدادی و..
How To Make Professional Rechargeable Bluetooth Speaker at Home
برای ساخت این اسپیکر بلوتوثی از دو درایور نئودیمیم ۳۵ میلی متری، باتری لیتیوم یون ۱۰۰۰ میلی آمپراستفاده می کنیم. عمر شارژ این باتری ۹ ساعت است اما اگر می خواهید عمر شارژ بیشتری داشته باشید می توانید از باتری های لیتیوم پلیمری ۲۴۰۰ میلی آمپر استفاده کنید. باتری های لیتیوم پلیمری دارای عمر شارژ ۲۲ ساعتی است.
خیلی از افراد وقتی که این اسپیکرهای بلوتوث را مشاهده می کنند فکر می کنند که ساخت کارخانه است اما در واقع ما برای ساخت این اسپیکرهای بلوتوثی از مواد بازیافتی مانند رادیوهای شکسته، ماژل های قدیمی استفاده می کنیم. قبلا در کلاسیک وب ۶ روش ساخت اسپیکر گوشی با ساده ترین وسایل ممکن را به شما آموزش دادیم در ادامه به صورت گام به گام نحوه ساخت اسپیکر بلوتوث دار را به شما آموزش خواهیم داد.
توضیحات فنی ساخت اسپیکر بلوتوث دار
اسپیکر بلوتوثی مجهز به دو درایور نئودیمیم است که یک فلز نادر زمینی است. آهنرباهایی که از نئودیمیم ساخته می شوند بسیار قدرتمند و سبک هستند و وضوح و شفافیت صدای بالایی ارائه می دهند. البته اسپیکرهای خوب باید توسط آمپی فایرها تقویت شوند. اسپیکر بلوتوثی امروز دارای آمپی فایر AB با رتبه ۰٫۱ درصد است. درایورهای آمپی فایرهای کلاس AB موج های کاملا متقارن را ایجاد می کند. به طور خلاصه صدایی که توسط این آمپی فایر ها ارائه می شود بسیار واضح و با کیفیت است.
مشخصات فنی اسپیکر با بلوتوث
اسپیک بلوتوثی که امروز به شما آموزش می دهیم دارای مشخصات فنی زیر است:
- باتری لیتیومی قابل شارژ ۱۰۰۰ میلی آمپر
- ۲ درایور نئودیمیمی ۳۵ میلی متری و ۳ واتی
- آمپی فایر با ۰٫۱ % THD
- برد بلوتوث استاندارد ۱۵ متری
- جک ورودی ۳٫۵ میلی متری
- اتصال شارژ Mini USB
قطعات و ابزارهای مورد نیاز برای ساخت اسپیکر بلوتوث دار
برای ساخت اسپیکر بلوتوث دار به قطعات زیر نیاز داریم:
- دو آمپی فایر SMD با عملکرد بالای ۳ وات
- دو اسپیکر ۳ واتی
- ماژول بلوتوث استریو
- دارایور پسیو (اختیاری)
- ماژول شارژ لیتیوم یون USB
- باتری لیتیوم یون ۱۰۰۰ میلی آمپری
- سوئیچ کشویی ساده
- جک استریو ۳٫۵ میلی متری
- جعبه عینک
- اسپری مشکی مات
ابزارات و تجهیزاتی که برای ساخت اسپیکر بلوتوث دار به آن نیاز داریم عبارتند از:
- دریل بی سیم (۵ میلی متری)
- ابزار روتاری
- هویه ۴۰ واتی
- چسب حرارتی صنعتی
- چسب قطره ای
- ساخت اسپیکر بلوتوث دار
قطعات ساخت اسپیکر شارژی را می توانید از فروشگاه الکتریکی یا با جستجو در اینترنت آنلاین خریداری کنید.
نحوه برش جعبه عینک یا جامدادی برای ساخت اسپیکر با بلوتوث
اول باید برای دو تا اسپیکری که داریم جا باز کنیم. بلند گو را مانند تصویر زیر روی جعبه عینک قرار دهید و دور آن را با مداد علامت گذاری کنید.
از ابزار روتاری یا هر وسیله جایگزین دیگر استفاده کنید و محلی که علامت زده اید را برش بزنید.
حالا مانند تصاویر زیر با مته ۵ میلیمتری که تهیه کرده اید برای جک های ورودی تان سوراخ ایجاد کنید.
روش رنگ کردن بدنه اسپیکر بلوتوث دار
حالا قبل از این که بلندگوها را نصب کنیم باید جعبه عینک را رنگ کنیم و بدنه جعبه را با رنگ پوشش دهیم. برای این کار از اسپری رنگ سیاه استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که فاصله دستتان را هنگام اسپری کردن رعایت کنید. اگر دست تان را زیاد نزدیک بگیرید به صورت قطره ای رنگ از بدنه جعبه می چکد.
نحوه نصب درایورهای اسپیکر بلوتوث دار
خب حالا درایورهای اسپیکر را در جاهایی که برش زدید به آرامی قرار دهید و اطراف آن را با چسب بپوشانید. شما باید طوری اطراف این درایورها را چسب بزنید که هوا از آن عبور نکند. اگر صدا عبور کند، در هنگام کار با اسپیکر بلوتوثی که ساخته اید صداهای عجیب و غربی خواهید شنید. قبلا در کلاسیک وب در مورد رفع صدای نویز آزار دهنده اسپیکر گوشی ، لپ تاپ و کامپیوتر با یک وسیله ساده صحبت کردیم که در صورت تمایل می توانید مطالعه بفرمایید.
شاید فکر کنید که گرمای آمپی فایر باعث ذوب شدن چسب حرارتی که استفاده کردید می شود. اما این را بدانید که آمپی فایرهای کلاس AB گرمای زیادی تولید نمی کند.
روش ساخت مدار اسپیکر بلوتوثی
تمام ماژول ها را مطابق نقشه زیر به هم وصل و لحیم کنید. شما می توانید مدار اسپیکر بلوتوثی و قطعات مورد نیاز خود را از فروشگاه های الکترونیکی خریداری کنید.
در تصاویر زیر می توانید نحوه وصل کردن ماژول ها را مشاهده کنید.
در آخر کار شما باید به شکل زیر باشد.
نحوه بستن جعبه اسپیکر بلوتوث دار
حالا شما باید با استفاده از چسب قطره ای و یا هر چسب دیگری که باعث می شود تمام شکاف ها و درزها را بپوشانید استفاده کنید. در صورتی که درزها را کامل نگیرید روی کیفیت صدای اسپیکر بلتوث دار شما تاثیر می گذارد. قبلا در مورد علت ایجاد نویز در اسپیکر حین زنگ خوردن گوشی و روش رفع آن صحبت کردیم که در صورت تمایل می توانید مطالعه بفرمایید.
خب کار شما تمام شد. شما موفق شدید یک اسپیکر حرفه ای بلوتوث دار و قابل شارژ برای خود بسازید.
در آخر پیشنهاد می کنیم پست ۱۵ روش خلاقانه برای ساخت لوازم جانبی موبایل و تبلت را مطالعه بفرمایید.
برای آشنایی با روند ساخت اسپیکر بلوتوث دار شارژی، از شما دعوت می کنیم که فیلم آموزشی زیر را مشاهده بفرمایید:
نظرات و پیشنهادات شما؟
امروز در کلاسیک وب نحوه ساخت اسپیکر بلوتوث دار را به شما آموزش دادیم. این اسپیکر شارژی بوده و شما می توانید آن را به لپ تاپ وصل کنید. اگر شما روش دیگری برای ساخت اسپیکرهای حرفه ای می شناسید یا نظر و پیشنهادی دارید آن را در بخش دیدگاه این پست با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.