اگر از کاربران اندروید باشید حتما از برنامه پیام رسان پیشفرض اندروید (Android Messages) برای ارسال پیامک استفاده کرده اید و ممکن است دوست داشته باشید از طریق کامپیوتر یا به صورت آنلاین هم بتوانید پیامک ارسال کنید. برنامه هایی مانند Pushbullet و MightyText برای ارسال پیام از طریق کامپیوتر های خانگی ابداع شده اند. اما گوگل با یک ویژگی جدید از این قابلیت به صورت بومی استفاده می کند. امروز در کلاسیک وب به معرفی پیام رسان جدید و ارتقا یافته Android Messages و استفاده از آن به صورت آنلاین می پردازیم.
نحوه کار با برنامه پیام رسان اندروید مسیج Android Messages به صورت آنلاین
How to Work With Android Messages for Web
ارسال SMS تحت وب یک روش کاملاً یکپارچه گوگل برای ارسال پیام متنی به طور مستقیم از طریق کامپیوتر شما است. برای استفاده از این ابزار نیاز به استفاده از برنامه پیام متنی گوگل (برنامه پیش فرض ارسال پیامک) در گوشی همراه شما دارد. بنابراین اگر از برنامه های دیگری برای ارسال پیام استفاده می کنید، قادر به استفاده از این ابزار نخواهید بود. اگر این برنامه را ندارید، می توانید با دانلود پیام رسان پیش فرض اندروید آن را نصب و استفاده کنید.
این قابلیت چیز جدیدی نبوده و قبل تر هم با برنامه های کمکی امکان استفاده از این ویژگی وجود داشت، ولی با این حرکت گوگل دیگر نیازی به اتصال به یک سرور ناامن خارجی نخواهد بود و اتصالی ایمن بین گوشی و رایانه شما توسط گوگل برقرار می شود.
توجه داشته باشید که این پروژه هنوز کامل نشده است و ممکن است برای همگان فعلاً در دسترس نباشد.
تفاوت Android Messages با سایر برنامه های پیام رسان گوگل
گوگل برنامه های پیام رسان زیادی از جمله Duo و Allo و Blah و.. دارد اما پیام رسان اندروید متفاوت از این برنامه ها است. مسنجر پیش فرض اندروید فقط برای ارسال پیام کوتاه یا SMS و MMS طراحی شده است و شامل تماس تلفنی، گپ ویدیویی و.. نمی شود. در واقع با این قابلیت جدید شما می توانید با کامپیوتر خود از سمت موبایلتان پیامک برای دوستانتان ارسال کنید.
مطالعه مطلب معرفی برنامه مسنجر کامپیوتر با قابلیت استفاده همزمان اکانت تلگرام ، واتس اپ و.. از جمله مطالب جالب برای استفاده کنندگان مسنجر در کامپیوتر است.
نحوه اتصال به پیام رسان اندروید به صورت آنلاین
راه اندازی استفاده آنلاین از برنامه Messages اندروید خیلی ساده و آسان است. برای شروع کافیست تا به آدرس messages.android.com در مرورگر خود بروید. می توانید از هر مرورگری برای این کار استفاده کنید حتی از سایر گوشی های هوشمند که امکان جالبی برای این ابزار گوگل است. این سایت یک کد QR را به شما نمایش می دهد. برای ورود آسان به برنامه هم با تایید Remember this Computer دیگر نیازی به اسکن کد ندارید. دقت داشته باشید که از این قسمت فقط در سیستم های شخصی خودتان استفاده بکنید.
سپس در گوشی خود برنامه پیام رسان گوگل را باز کنید و روی علامت سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید. حالا Messages for Web را انتخاب نمایید. بعد از این کار باید بر روی Scan QR Code ضربه بزنید تا دوربین باز شود. سپس با دوربین تصویر کد کیو آر (QR Code) را اسکن کنید.
در عرض چند ثانیه برنامه مسنجر اندروید در صفحه مرورگر شما باز می شود و تمامی پیام های فعلی موجود در گوشی شما هم همگام سازی و نمایش داده می شود. همین فرآیند را بر روی سایر دستگاه ها نیز می توانید تکرار کنید.
نحوه استفاده از مسنجر اندروید آنلاین
رابط کاربری که در سایت خواهید دید، بسیار شبیه پیام رسان پیش فرض اندروید شما است بنابراین در استفاده از آن معمولاً نباید مشکلی داشته باشید.
صفحه اصلی به صورت کلی به دو بخش اصلی لیست پیام ها و محل مکالمه تقسیم می شود. شما اکنون در قسمت چت می توانید پیامک ارسال و دریافت کنید، از اموجی ها و استیکر های مختلف استفاده کنید و حتی تصاویری را به صورت MMS ارسال کنید.
با مطالعه مطلب بهترین برنامه های واکی تاکی برای ارتباط بی سیم اندروید ، آیفون و ویندوز این برنامه ها را بشناسید.
ویرایش و شخصی سازی پیام رسان آنلاین اندروید گوگل
شما برای بهتر کردن و سفارشی سازی برنامه Messages گوگل می توانید منوی تنظیمات را با تاچ کردن بر روی دکمه سه نقطه در گوشه سمت راست بالای لیست پیام ها پیدا کنید.
سپس صفحه تنظیمات را خواهید دید که شامل برخی از ابزارهای ساده اما مفید مانند گزینه ای برای فعال کردن اعلان ها و تغییر پیش نمایش پیام و.. است.
اگر کار کردن با صفحه روشن برنامه خصوصا در شب برایتان مشکل است، می توانید از تم تاریک هم استفاده بکنید. امیدواریم گوگل این قابلیت را برای برنامه اصلی هم قرار دهد.
سایر تنظیمات هم بسته به نیاز های خود برای بهبود برنامه می توانید تغییر دهید.
ویژگی های قسمت چت کردن برنامه آنلاین پیام رسان پیش فرض اندروید
با کلیک بر روی علامت زنگ در صفحه می توانید اعلان های پیام رسان را خاموش کنید. یعنی اگر برایتان پیامی ارسال کند، نوتیفیکشنی (Notifications) را از سمت برنامه نخواهید دید.
بعد از زدن علامت زنگ روی آن یک خط به وجود می آید که نشانه حالت سکوت برنامه است. مجدد برای برداشتن این حالت و اطلاع از دریافت پیام های جدید روی همین آیکون مجدد کلیک کنید تا اعلام نوتیفیکشن برنامه به حالت عادی تبدیل شود.
سایر تنظیمات مانند حذف مکالمه، آرشیو و.. از جمله امکاناتی هستند که در گوشی خود هم آن ها را در اختیار دارید و از آن ها استفاده کرده اید. از جمله نواقصی که در اینجا دیده می شود، گزینه جست و جو است که نمی توانید پیام های مورد نظرتان را سرچ کنید که خود نکته منفی است و امیدواریم این قابلیت هم در آینده به برنامه Android Messages آنلاین اضافه شود.
اگر به برنامه IMO علاقمندید، مطالعه آموزش کامل ساخت و حذف اکانت ایمو (IMO) در اندروید و آیفون برای شما کاربردیست.
استفاده از چند کامپیوتر برای اتصال آنلاین به پیام رسان گوگل اندروید
اگر کامپیوتر های زیادی دارید و قصد دارید از همه آن ها برای اتصال به مسنجر پیش فرض گوشی استفاده کنید، باید بگوییم که در یک زمان قادر به استفاده فقط از یک کامپیوتر هستید و اعلان ها در همان کامپیوتر نمایش داده می شود. در صورت تعویض کامپیوتر با دکمه Use Here از رایانه جدید برای ارسال پیام استفاده خواهید کرد.
خارج شدن از برنامه مسنجر اندروید آنلاین از راه دور
اگر فراموش کرده اید که برنامه را ببینید یا موقعیتی پیش آمده که دسترسی به کامپیوتر نداشته باشید و نیاز به بستن Android Messages آنلاین باشد، می توانید از راه دور اقدام کنید. برنامه را در گوشی خود باز کنید، روی دکمه منو ضربه بزنید و به قسمت پیام های تحت وب بروید. این قسمت کامپیوتر های متصل را نشان خواهد داد که بر روی علامت ضربدر کلیک کنید تا برنامه روی آن کامپیوتر بسته شود. با زدن گزینه Sign Out All Computers برنامه مسیج اندروید روی تمامی کامپیوتر های موجود بسته خواهد شد.
این حرکت گوگل یک شروع عالی برای ارسال پیام از طریق وب است که تقریبا تمام ویژگی های برنامه مسنجر پیشفرض گوگل روی اندروید را به همراه دارد و مهم تر از همه امنیت بیشتری نسبت به استفاده از سایر برنامه ها برای ارسال آنلاین پیامک را دارد.
معرفی ۱۰ برنامه چت برای ارسال پیام به صورت ناشناس از مطالب جالب در زمینه پیام رسان های ناشناس است.
نظرات و پیشنهادات شما؟
امروز به شما نحوه کار با Android Messages Web را آموزش دادیم. از این ابزار استفاده کرده اید؟ نظرتان در مورد این برنامه چیست؟ چنانچه در مورد مطلب امروز پیشنهاد، نظر یا انتقادی دارید آن را در دیدگاه پست همراه با تجربیات خود در استفاده از این سرویس با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.