مطلب فعلی :

لیست ویدئو پروژکتور های فول اچ دی FULL HD، انواع پرتابل، خانگی و …

رفتن به بالا

لیست ویدئو پروژکتور های فول اچ دی FULL HD، انواع پرتابل، خانگی و …

نوشته admin

12 ماه قبل

بدون دیدگاه

رپرتاژ

مجله اینترنتی دانستنی ها

لیست ویدئو پروژکتور های فول اچ دی FULL HD، انواع پرتابل، خانگی و …

بهترین ویدئو پروژکتور های فول اچ دی FULL HD

ویدئو پروژکتور های FULL HD یکی از محبوبترین و پرفروشترین مدل های پروژکتور های خانگی می باشند. این پروژکتور ها امکان ارائه تصاویری با وضوح ۱۰۸۰P را دارند و این یعنی یکی از بهترین ویدئو پروژکتور های فول اچ دی، می تواند تصاویری با ۱۰۸۰*۱۹۲۰ پیکسل را ارائه کند. در این مطلب قصد داریم تا بهترین ویدئو پروژکتور های FULL HD را به شما معرفی کنیم.

این محصولات ساخت برند های معتبر هستند و خرید آنها را به افرادی که به فکر تهیه یک پروژکتور با کیفیت می باشند، پیشنهاد می کنیم.

۱. پروژکتور فول اچ دی اپسون Epson Home Cinema 5050UB

Epson Home Cinema 5050UB بهترین پروژکتور خانگی همه جانبه است که ما بررسی کرده ایم. نسبت کنتراست عالی، همراه با روشنایی چشمگیر و رنگ های دقیق، همه با جزئیات بهتر از آنچه که با یک پروژکتور با وضوح ۱۰۸۰p امکان پذیر است. این پروژکتور سرگرمی خانگی ارزان نیست، اما نسبت به سایر پروژکتورهای موجود در این مطلب، کیفیت تصویر بالاتری را ارائه می دهد. دارای HDMI 2.0 است که به شما امکان می دهد ۴K60p را نیز به نمایش بگذارید. جابه‌جایی گسترده لنز و زوم موتوری هم در این پروژکتور وجود دارد.

۲. ویدئو پروژکتور FULL HD BenQ HT2060

BenQ HT2060 به جزعت بهترین ویدئو پروژکتور FULL HD می باشد که توسط بنکیو تولید شده است. وضوح ۱۰۸۰p، لنز شیفت و دقت رنگ عالی برخی از ویژگی های این دستگاه هستند. منبع نوری LED استفاده شده در این پروژکتور دو مزیت اصلی دارد: اول اینکه LED ها عمر پروژکتور را افزایش می دهند، بنابراین دیگر لامپ ها جایگزین نمی شوند.

پروژکتور فول اچ دی اپسون Epson Home Cinema 5050UB

دوم، تصویری غنی و واقعی با دقت رنگ چشمگیر ارائه می دهد. نقاط ضعف کلی کاهش روشنایی نسبت به پروژکتور های مبتنی بر لامپ می باشد. البته که این محصولات معمولا قیمت بالاتری نسبت به پروژکتور های مبتنی بر لامپ دارند. این موضوع نیز با توجه به طول عمر چند برابری آنها، قابل توجیه می باشد.

۳. ویدئو پروژکتور AAXA P8

می توان گفت ارزانترین ویدئو پروژکتور موجود در این لیست AAXA P8 است که یک پروژکتور قابل حمل به شمار می رود. P8 کوچک، تصویری بسیار بزرگتر از اندازه آن ارائه می دهد. اگرچه انصافاً، اندازه دستی به هیچ وجه نشان نمی دهد که می تواند تصویری را نمایش دهد! بیشتر شبیه یک اسباب بازی به نظر می رسد. اما روشنایی مناسبی دارد، دارای بلندگوی داخلی است و قیمت آن نسبت به دیگر پروژکتور های ۱۰۸۰p بسیار مناسبتر می باشد.

۴. دیتا پروژکتور فول اچ دی اپسون Epson EF-12

بهترین ویدئو پروژکتور فول اچ دی لیزری و قابل حملی که می توانید در میان محصولات موجود در بازار پیدا کنید، EF-12 اپسون می باشد. EF-12 یک پروژکتور کوچک و بسیار قابل حمل است که شباهت زیادی به Anker Nebula Pro و BenQ GS50 دارد. حمل آن آسان است و به عنوان یک بلندگوی بلوتوثی نیز عمل می کند.

بهترین ویدئو پروژکتور FULL HD

اما بر خلاف آن دو پروژکتور دیگر، باتری داخلی در این محصول وجود ندارد و همیشه به برق متناوب نیاز دارد. نور EF-12 توسط “تکنولوژی پرتاب آرایه میکرولیزر” اپسون ایجاد شده است. بله، پرتوهای لیزر، که تصویر روشن‌تری نسبت به مدل‌های مبتنی بر LED مانند Nebula و GS50 ارائه می‌دهند.

۵. پروژکتور قابل حمل Xgimi Halo Plus

Xgimi Halo Plus یک پروژکتور نسبتا کوچک ۱۰۸۰p با باتری داخلی ۲.۵ ساعته و بلندگوهای شگفت آور و قدرتمند است. دارای سیستم عامل Android TV داخلی می باشد، بنابراین پخش جریانی بسیار ساده تر از بسیاری از دستگاه های قابل حمل دیگر است. برای یک پروژکتور قابل حمل عملکرد خوبی دارد اما قیمتی برابر با BenQ HT2050A دارد که عملکرد بسیار بهتری دارد. اما برای شب های معمولی و تماشای فیلم، عالی کار می کند.

۶. ویدئو پروژکتور انکر Nebula Solar Portable

در میان پروژکتور های قابل حمل، انکر همیشه یکی از بهترین ها بوده است. دیتا پروژکتور Nebula Solar Portable از بهترین پروژکتور های فول اچ دی انکر است که با قیمت مناسب می توانید آن را تهیه کنید. روشنایی این دستگاه ۴۰۰ انسی لومن است و در عین حال ۲ بلندگوی ۳ واتی نیز برای پروژکتور در نظر گرفته شده.

باتری داخلی در این ویدئو پروژکتور نیز وجود دارد و با یک بار شارژ کامل، حدود ۳ ساعت می توانید از ویدئو پروژکتور خود استفاده کنید. فوکوس و کیستون در این دستگاه به صورت اتوماتیک انجام می شود و همین موضوع نیز نصب و راه اندازی دستگاه را ساده کرده است.

۷. ویدئو پروژکتور بنکیو BenQ HT2050A

با اینکه این محصول در دسته پروژکتور های ارزان قیمت قرار نمی گیرد، اما BenQ HT2050A قطعا بهترین ویدئو پروژکتوری است که می توانید در این رنج قیمتی تهیه کنید. این یک تصویر روشن با کنتراست عالی و دقت رنگ واقعی ایجاد می کند. همچنین یکی از تنها مدل‌های قابل مقایسه با تعویض لنز عمودی است که تنظیم را کمی آسان‌تر می‌کند. از اکثر پخش کننده های رسانه، کنسول های بازی، رایانه های شخصی، مک و دستگاه های تلفن همراه با گزینه های ورودی مانند HDMI، USB و غیره پشتیبانی می کند. به علاوه، پروژکتور تاخیر ورودی کم ۱۶ میلی‌ثانیه را برای بازی‌های همه جانبه ارائه می‌کند.

راهنمای خرید بهترین پروژکتور فول اچ دی Full HD

در زمان خرید ویدئو پروژکتور فول اچ دی باید به برخی از مهمترین ویژگی های پروژکتور دقت کنید. این موارد را به صورت تفکیک شده برای شما ذکر کرده ایم:

  • رزولوشن: رزولوشن ویدئو پروژکتور به تعداد پیکسل های تشکیل دهنده تصویر نمایش داده شده اشاره دارد. رزولوشن بالاتر به معنای کیفیت تصویر بهتر است. البته در اینجا باید پروژکتور هایی با رزولوشن ۱۰۸۰p را در نظر بگیرید
  • روشنایی: روشنایی ویدئو پروژکتور به مقدار نوری که برای نمایش تصویر تولید می کند اشاره دارد. روشنایی بالاتر به معنای امکان نمایش تصویر در فضای روشنتر است.
  • نسبت کنتراست: نسبت کنتراست به میزان تفاوت بین روشن ترین و تاریک ترین نقاط تصویر اشاره دارد. نسبت کنتراست بالاتر به معنای نمایش جزئیات بهتر در تصویر است.
  • عمر لامپ: عمر لامپ ویدئو پروژکتور به تعداد ساعاتی که می تواند قبل از نیاز به تعویض روشن بماند اشاره دارد. عمر لامپ های ویدئو پروژکتورها معمولاً بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ساعت است.
  • قابلیت اتصال: ویدئو پروژکتورها معمولاً دارای پورت های ورودی مختلفی مانند HDMI، VGA، USB، و AV هستند. هنگام خرید ویدئو پروژکتور، باید به پورت های ورودی مورد نیاز خود دقت کنید.

علاوه بر این موارد، باید دقت کنید که در زمان خرید ویدئو پروژکتور نیاز به برخی لوازم جانبی خواهید داشت. از جمله این لوازم جانبی پرده نمایش می باشد که تصویر ویدئو پروژکتور بر روی آن به نمایش گذاشته می شود. شما می توانید انواع ویدئو پروژکتور، پرده نمایش و لوازم جانبی دیگر پروژکتور را از پروژکتور برتر خریداری کنید.

علاوه بر پرده پروژکتور، نیاز به پایه ویدئو پروژکتور هم دارید که بتوانید دستگاه را در یک محل مناسب نصب کنید. همچنین در صورت نیاز، باید کابل های مختلف مانند HDMI را نیز برای اتصال پروژکتور به دستگاه های دیگر تهیه کنید و اگر نیاز به اتصال بی سیم دارید، باید خرید دانگل وای فای را برای پروژکتور خود انجام دهید.

/ پایان رپرتاژ

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و کلاسیک وب هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

  • نوشته admin
  • 12 ماه قبل
  • بدون دیدگاه
  • رپرتاژ

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب