یکی از مباحثی که امروزه در گوگل بیش از گذشته جستوجو می شود، دستور های مختلف طبخ غذا و آشپزی می باشد.وب سایت های زیادی فعالیت خود را به آشپزی و معرفی دستور های پخت غذا اختصاص داده اند.بنابراین کمتر کسی با وجود این همه دستور آشپزی موجود در فضای مجازی، کتاب های آشپزی را خریداری می کند.اما برای آن که بتوانیم بهترین رسپی (recipe) یا دستور غذا را پیدا کنیم، باید بتوانیم دستور های مطمئن را پیدا کنیم که این دستور ها یا استاندارد و مطمئن امروزه در بسیاری از وب سایت های آشپزی فارسی معرفی می شوند و ما قصد داریم تعدادی از بهترین وب سایت ها را معرفی و با یکدیگر مقایسه کنیم.نهایتا با جمع بندی و نتیجه گیری نهایی، شما می توانید بهترین وب سایت را برای آموزش آشپزی و شیرنی پزی انتخاب کنید.
برترین وب سایت های فارسی آموزش طبخ غذا
در ادامه امکانات،آموزش ها و آرشیو دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی این وب سایت را به صورت مختصر بررسی میکنیم.
تجربه ی اشپزی با وب سایت دیگچه
یکی از وب سایت هایی که با یک جست وجوی ساده در گوگل به آن برخورد می کنید همین وب سایت است.وقتی که وارد این وب سایت می شوید با یک ظاهر ساده و کاملا کاربردی مواجه میشوید که دسته بندی انواع غذا و دسر ها را می توانید در منوی بالای سایت مشاهده کنید.در این وب سایت دستور های مختلف در دسته بندی های مختلفی قرار داده میشود.مدت زمان لازم برای تهیه مواد اولیه،طبخ غذا و سپس نگه داری غذا برای اماده سازی نیز در ابتدا هر پست معرفی میشود که می توان گفت این یکی از جنبه های مثبت و ناب وب سایت است که بیشترین کمک را به افراد مبتدی می کند.
نهایتا در هر پست به صورت معمول یک تصویر از غذای آماده شده درج میشود که تا حدی قابل قبول می باشد.
آشپزی حرفه ای با ایران کوک
دیگر وب سایتی که در جهت آموزش آشپزی ایرانی فعالیت می کند، ایران کوک است.وقتی که این وب سایت را باز می کنیم، به جرات می توان گفت که یک گام فراتر از دیگچه برداشته است و وب سایت تخصصی تری را برای کاربران تهیه کرده است.
هدر برای معرفی سایت، انجمن جداگانه برای بحث درباره ی مسائل مرتبط در سایت،معرفی مطالب مختلف در سایدبار سایت، وجود بخش اضافه ای با عنوان کاردستی در سایت ، از جمله بخش هایی است که برتری این وب سایت را نسبت به وب سایت قبلی اثبات می کند.
نحوه ی معرفی دستور های غذایی نیز مشابه با دیگچه می باشد، با این تفاوت که کمبود معرفی مدت زمان لازم برای طبخ در این وب سایت حس میشود!
لذت آشپزی با سوران
دیگر وب سایتی که در این زمینه فعالیت دارد و نسبت به ایران کوک، حرفه ای تر عمل کرده است، سوران می باشد.در سوران دسته بندی های مطالب در ساید بار صورت گرفته است و بخش های مختلفی نظیر غذاهای محبوب ، مدت زمان پخت ،تبدیل مقیاس و معرفی ترفند و ابزار اشپزی به صورت جداگانه در سایدبار معرفی میشوند.
در سوران، بخشی برای معرفی غذا و ایده های کاربران وجود دارد که می توانند با عنوان “خوشمزه های من” آن را به اشتراک بگذارند.
نهایتا هر آموزش با وجود بخش های معرفی شده در ساید بار ، نیاز افراد مبتدی تا حرفه ای را تا حد زیادی برطرف می کند.
آشپزی حرفه ای با ۱۰۱ رسپی
این وب سایت قابلیت های مشابه با سوران را در اختیار کاربران می گذارد و دسته بندی های متفاوتی نیز دارد.به علاوه می توانید از بخش جدیدی به نام تغذیه و سلامت نیز بهره مند شوید و توصیه های سلامت را بخوانید.
آشپزی ایرانی با کوکری
کوکری در دسته بندی های متعدد، به صورت روزانه بهترین مطالب را به روزرسانی می کند.ضمنا بخشی با عنوان درجه حرارات و تبدیل آن ها نیز در این وب سایت وجود دارد که برای تنظیم بهتر رسپی ها برای کاربران مفید خواهد بود.
سایت آشپزی بهارسایت
یکی از مجله های اینترنتی خوب و کاربردی که دسته بندی های زیاد، ترفند های متعدد و همچنین بخشی برای مشاهده ی آخرین اخبار و مطالب محبوب را برای کاربران خود در قالب وب سایت قرار داده است.دیگر مزیتی که این وب سایت نسبت به سایرین دارد، ویدیو های آشپزی می باشد که در آن معرفی می شود.گرچه در سایر وب سایت ها نیز این ویدیو ها معرفی میشوند، اما تنوع این وب سایت بیشتر به نظر می رسد.
نتیجه گیری:
در مجموع،تمامی وب سایت ها برای آشپزی حرفه ای کاربردی خواهند بود.شاید برای پیدا کردن یک دستور یا رسپی لازم باشد از همه ی وب سایت های آشپزی استفاده کنید.اما از میان این وب سایت ها ، سوران ، کاربردی ترین وب سایت آشپزی و آموزش غذا ایرانی و خارجی به همراه امکانات بیشتر می باشد.با این حال سایر وب سایت ها نیز تا حد زیادی برای کاربران ایرانی خوب و مفید هستند و شما می توانید نسبت به نیاز و راحتی خود یکی از آنها را انتخاب نمایید.
اگر شما نیز سایت و سرویس خوب فارسی که در حوزه آشپزی و دستور پخت غذا فعالیت میکند میشناسید آنرا در بخش نظرات معرفی کنید.
پیروز باشید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.