اگر شما در کامپیوتر ویندوزی خود به صورت وای فای به مودم متصل باشید اما نتوانید از اینترنت استفاده کنید ⚠️، لحظات گیج کننده ای را خواهید داشت. بروز این مشکل می تواند به دلایل مختلفی بستگی داشته باشد. امروز در کلاسیک وب راه های حل مشکل عدم اتصال به اینترنت با وجود اتصال وای فای در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را بررسی و مرور خواهیم کرد.
آموزش عدم اتصال کامپیوتر و لپ تاپ به اینترنت با وجود اتصال وای فای در ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷
How to Fix WiFi Connected But No Internet Access
هنگامی که ویندوز شما به درستی به وای فای متصل شود و علامت آن را در تسکبار خود ببینید، در صورتی که مودم به اینترنت متصل باشد شما هم باید بدون مشکل خاصی به اینترنت وصل شوید. اما متاسفانه گاهی این اتفاق رخ نمی دهد. در این زمان با کمک راهنمای گام به گام زیر، باید مشکل شما رفع شود.
ریستارت کردن مودم برای رفع مشکل عدم اتصال به اینترنت با وجود اتصال وای فای
ریستارت کردن مودم باعث می شود تا مشکلات سطحی موجود رفع شوند. به همین منظور ابتدا مودم خود را خاموش کرده و ۳۰ ثانیه صبر کنید. سپس آن را روشن کنید. توصیه می کنیم در این زمان ویندوز خود را نیز ریستارت کنید. سپس مشکل را تست کنید.
همچنین پیشنهاد می کنیم مطلب ۱۵ روش حل مشکل وصل نشدن کامپیوتر و لپ تاپ به اینترنت گوشی ، وای فای و.. را هم مطالعه نمایید.
کامپیوتر به وای فای وصل میشود ولی اینترنت ندارد، چه کار کنیم؟ بررسی چراغ های مودم
فراموش نکنید که اگر به درسی به مودم متصل شوید اما مودم شما به درستی به اینترنت وصل نشده باشد، نمی توانید از اینترنت استفاده کنید. به همین منظور چراغ های مودم را نگاه کنید. در ایده آل ترین حالت، چراغ DSL باید روشن و سبز باشد. چراغ Wi-Fi نیز باید روشن بوده و چشمک بزند. در صورت وجود مشکل در این زمینه باید با ارائه دهنده اینترنت خود تماس گرفته و درخواست رفع مشکل را داشته باشید.
مشکلات مربوط به ISP در زمینه لپ تاپ به وای فای وصل میشود ولی اینترنت ندارد
ممکن است اینترنت کلی از سمت ISP شما دچار مشکل شده باشد. جهت بررسی می توانید با استفاده از اینترنت های دیگر مشکل را تست کنید. در این زمینه هم باید با ISP تماس گرفته و زمان رفع مشکل را از آن ها جویا شوید.
رفع مشکل عدم اتصال به اینترنت با وجود اتصال وای فای ویندوز ۷ و.. با بررسی برنامه های امنیتی
برنامه های امنیتی مانند آنتی ویروس ها می توانند جلوی دسترسی ویندوز شما به اینترنت را بگیرند. به همین دلیل باید به طور موقت آنتی ویروس خود را غیر فعال کرده و مشکل را تست کنید. در صورت رفع مشکل باید تنظیمات آنتی ویروس را بررسی کنید و در غیر اینصورت سایر راه حل ها را دنبال کنید.
رفع مشکل وصل نشدن اینترنت در ویندوز ۱۰ ، ۷ و ۸ با استفاده از Troubleshooter
روی آیکن اینترنت در تسکبار خود راست کلیک کرده و Troubleshooter را انتخاب کنید. حال ویندوز عیب یابی خودکار را شروع کرده و در صورت امکان مشکل را کشف و رفع می کند.
همینطور مطالعه مطلب ۷ ابزار برتر رفع مشکلات اتصال به اینترنت در ویندوز نیز برای شما مفید خواهد بود.
فلش کردن DNS برای حل مشکل عدم اتصال کامپیوتر به اینترنت با وجود اتصال وای فای
دیگر راه شما برای رفع مشکل، فلش کردن DNS است. برای این کار Command Prompt را با دسترسی ادمین باز کرده و دستور ipconfig /flushdns را وارد و اینتر کنید.
همینطور می توانید از دستورات زیر نیز کمک بگیرید.
- ریست کردن فایل های ذخیره شده توسط ویندوز برای دسترسی به اینترنت
netsh winsock reset
netsh int ip reset
- تنظیم جدید آدرس IP
ipconfig /release
ipconfig /renew
- در صورت عدم پاسخدهی، دستورات زیر را نیز به تکباره و به ترتیب زیر وارد کنید.
ipconfig/flushdns
nbtstat -R
nbtstat -RR
netsh int ip reset c:resetlog.txt
netsh winsock reset
تغییر حالت Wireless Mode در مودم برای حل مشکل وصل نشدن اینترنت وای فای
این مورد معمولا در مودم های قدیمی رخ می دهد. اگر شما بتوانید با کابل به اینترنت متصل شوید، مانعی بین اتصال وای فای شما وجود خواهد داشت. یکی از راه های رفع مانع تغییر حالت Wireless Mode می باشد. شما ممکن است حالت های ۸۰۲٫۱۱ b یا ۸۰۲٫۱۱ b/g یا ۸۰۲٫۱۱ b/g/n را مشاهده کنید. معمولا حالت ۸۰۲٫۱۱ b/g/n/ به صورت پیشفرض تنظیم شده و به درستی کار می کند.
برای تغییر آن به تنظیمات مودم رفته و به دنبال Wireless Mode باشید. منوی کشویی آن را باز کرده و حالت ۸۰۲٫۱۱ b را انتخاب کنید. تنظیمات را ذخیره کرده و مودم را ریستارت کنید. سپس مشکل را تست کنید. اگر رفع نشد این بار حالت را روی ۸۰۲٫۱۱ g قرار دهید و مجدد مشکل را تست کنید.
علت وصل نشدن مودم به اینترنت؟ رفع آن تنظیم IP و DNS به صورت خودکار
Command Prompt را با دسترسی ادمین باز کنید و دستور زیر را وارد و اینتر کنید.
ping 192.168.1.1
در حالت ایده آل باید تنظیمات به گونه ای باشد که آدرس IP و DNS به صورت خودکار تنظیم شوند. برای انجام این کار روی استارت کلیک کرده و وارد تنظیمات Network and Sharing Center شوید.
سپس روی Change Adapter Options کلیک کنید.
روی آداپتور مورد استفاده راست کلیک کرده و Properties را بزنید.
در لیست Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4) را پیدا و انتخاب کنید. روی Properties کلیک کنید.
گزینه های Obtain an IP address automatically و Obtain DNS Server address را انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید.
آپدیت درایور برای حل مشکل عدم اتصال به اینترنت در ویندوز
برای رفع مشکل درایور، باید آن را به آخرین نسخه منتشر شده آپدیت کنید. ما قبلا در کلاسیک وب نحوه آپدیت کردن درایور های ویندوز را به شما آموزش داده ایم.
علت وصل نشدن کامپیوتر به اینترنت با کابل؟ رفع آن ریست کردن مودم
اگر با هیچ روشی مشکل شما رفع نشد، ممکن است نیاز باشد تا مودم خود را ریست کنید. برای این کار می توانید از مطلب آموزش ریست مودم در کلاسیک وب کمک بگیرید.
ریست کردن شبکه ویندوز برای رفع مشکل مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۱۰ و..
همچنین ریست کردن تنظیمات شبکه ویندوز نیز می تواند مشکلات مختلف را رفع کند. برای این کار نیز به شما پیشنهاد می کنیم مطلب آموزش ریست تنظیمات شبکه در ویندوز را مطالعه نمایید.
در پایان در صورت مواجه با ارور Limited access نیز مطالعه مطلب ۴ روش حل مشکل Limited access اینترنت وایرلس ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را فراموش نکنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در مطلب امروز راه های رفع مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را به شما معرفی کردیم. مشکل شما با کدام روش رفع شد؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در زمینه نبود اینترنت با وجود برقراری وای فای را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.