اگر یک سری به گوشی خودتان بزنید و به برنامه هایی که بر روی آن نصب هستند دقت کنید، متوجه می شوید که برخی از آن ها را اصلا استفاده نمی کنید و اضافی هستند. شاید یکی از دلایل وجود این همه برنامه بدون مصرف بر روی گوشی هایمان رایگان بودن آنهاست. اما به دلایلی اگر برنامه ای استفاده نمی کنیم بهتر است آن ها را از گوشیمان پاک کنیم. در این مطلب از کلاسیک وب به نحوه حذف برنامه های استفاده نشده و غیر ضروری اندروید خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
آموزش ۳ روش حذف برنامه های نصب شده غیرضروری اندروید
Top 3 Effective Ways To Remove Unused Android Apps
هرچند که امروزه حافظه داخلی بسیاری از گوشی های تلفن همراه افزایش یافته است اما نگه داشتن برنامه های غیر ضروری که استفاده نمی شوند می تواند به دلایل زیر مشکل بزرگی باشد.
۱- اولین و واضح ترین دلیل این است که این برنامه ها در حافظه گوشی شما فضا اشغال کرده اند در حالی که اصلا استفاده نمی شوند.
۲- در هر بار بروزرسانی که برای برنامه منتشر می شود، با صرف نظر از اینکه آیا شما از این برنامه استفاده می کنید یا نه، ورژن جدید برنامه دانلود شده و نصب می شود.
۳- برخی از برنامه هایی که استفاده نمی شوند، مشابه آن ها در گوشی شما وجود دارد و شما از آن بیشتر استفاده می کنید.
۴- این برنامه ها هر چند که استفاده ای از آن ها نمی شود، اما منابع سخت افزاری را استفاده می کنند و کارایی گوشی شما را به طور قابل توجهی کاهش می دهند.
متاسفانه در سیستم عامل اندروید نمی توان مشخص کرد که کدام برنامه ها در چه زمانی استفاده شده اند اما روش هایی برای فهمیدن این موضوع وجود دارد.
روش حذف برنامه های استفاده نشده و غیر ضروری اندروید به وسیله Google Play Store App
۱- وارد برنامه Google Play Store app شوید و در سمت چپ بر روی نماد سه خطی کلیک کنید. در صفحه ای برای شما نمایش داده می شود بر روی My Apps & Games کلیک کنید.
۲- در صفحه ای که نمایان می شود بر روی تب INSTALLED کلیک کنید.
۳- لیستی از برنامه ها برای شما نمایش داده خواهد شد. آن ها را براساس Last Used مرتب سازی کنید.
۴- اکنون می توانید مشاهده کنید که کدام یک از برنامه ها برای مدتی طولانی استفاده نشده اند.
۵- برنامه مورد نظر را انتخاب کنید. در صفحه ای که برای شما نمایش داده می شود بر روی UNINSTALL کلیک کنید، تا برنامه از روی گوشی شما حذف شود.
در راستای این موضوع، مطلب حذف فایل های اضافی، قدیمی و تکراری در درایو ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷ می تواند برای شما مفید باشد.
نحوه حذف برنامه های استفاده نشده و غیر ضروری اندروید با استفاده از Developer Options
یکی از امکاناتی که در سیستم عامل اندروید قرار داده شده است این مورد است که هر برنامه ای که بیش از ۴ هفته مورد استفاده قرار نگیرد به وسیله خود سیستم عامل غیر فعال می شود. اما چگونه این برنامه ها را شناسایی کرده و آنها را حذف کنیم؟
۱- به قسمت Settings گوشی بروید.
۲- گزینه About Phone پیدا کرده و انتخاب کنید.
۳- در صفحه ای که برایتان نمایش داده می شود، گزینه Build Number را پیدا کرده و هفت بار پشت سرهم بر روی کلیک کنید تا پیام You Are Now a Developer برایتان ظاهر شود.
۴- مجددا وارد قسمت Settings گوشی شده و بر روی Developer options کلیک کنید.
۵- تب Inactive Apps را یافته و بر روی آن کلیک کنید.
۶- در صفحه ای که برای شما نمایان می شود، تمام برنامه ها نمایش داده می شود. برنامه هایی که بیش از ۴ هفته است استفاده نشده اند، به صورت غیرفعال نشان داده می شوند.
۷- اکنون شما می دانید که کدام برنامه ها برای مدت طولانی استفاده نشده اند، کافیست بر روی آن ها کلیک کرده و گزینه Uninstall را انتخاب کنید، تا برنامه ها حذف شوند.
در راستای این موضوع، مطلب آموزش تغییر، انتخاب و حذف برنامه پیش فرض و سیستمی اندروید می تواند برای شما مفید باشد.
نحوه حذف برنامه های استفاده نشده و غیر ضروری اندروید به وسیله Google Files Go
برنامه Google Files Go، یک برنامه کوچک است به کاربران اجازه به اشتراک گذاری فایل ها از طریق وای فای دایرکت را می دهد. همچنین با شناسایی فایل های قدیمی به شما در سبک کردن حافظه گوشی تان کمک می کند.
۱- برنامه را دانلود و نصب کنید و پس از آن وارد برنامه شوید. بر روی تب Unused Apps کلیک کنید.
۲- لیستی از برنامه های استفاده نشده برای شما نمایش داده می شود. برنامه ها را انتخاب کرده و بر روی گزینه UNINSTALL کلیک کنید.
در راستای این موضوع، مطلب آموزش حذف همزمان برنامه ها در اندروید ( روت شده و بدون نیاز به روت ) می تواند برای شما مفید باشد.
نظرات و پیشنهادات شما؟
آیا در گوشی شما نرم افزاری وجود داردکه از آن استفاده نمی کنید؟ نظر شما در باره حذف فایل ها و برنامه هایی که استفاده نمی شوند چیست؟ دیدگاه خود را در قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.