موتور جستجو گوگل امروزه به عضوی جدایی ناپذیر وب تبدیل شده است. امروز در کلاسیک وب قصد داریم سرویس ها و افزونه هایی برای مرورگر ها را معرفی کنیم که به شما در جستجوی بهتر و راحت تر گوگل کمک می کند. از شما دعوت می کنیم که این ترفندهای جالب گوگل را مطالعه بفرمایید.
بهترین افزونه ها و سرویس های موتور جستجو گوگل
Make Google Search Great Again with These Five Sites & Apps
قبلا در کلاسیک وب ما در پست ترفندهای جالب موتور جستجو گوگل یک سری ترفندهای جالب مانند چرخاندن صفحه گوگل، برعکس کردن صفحه گوگل، بارش برف و غیره را به شما آموزش دادیم. امروز در کلاسیک وب قص داریم برای جستجو در گوگل سری دیگر از ابزارهای کاربردی گوگل را به شما معرفی کنیم. ترفندهای امروز گوگل شامل سرویس ها و افزونه های گوگل است. شما می توانید از این سرویس ها به صورت آنلاین استفاده کنید اما برای استفاده از افزونه ها باید آنها را بر روی مرورگر خود نصب کنید. اگر نحوه نصب افزونه ها را بلد نیستید پست آموزش دانلود و ذخیره کردن افزونه های مرورگر گوگل کروم را مطالعه بفرمایید.
۱- افزونه جالب گوگل برای پیش نمایش نتایج جستجو
Resulter یک افزونه جدید است که سرعت جستجوی نتایج جستجو را افزایش می دهد. این افزونه دو قابلیت را به شما ارائه میدهد:
- میانبر صفحه کلید
- پنجرهی پیش نمایش
شما می توانید با فشار دادن کلیدهای میانر <Alt+ Number> نتایج جستجو را باز کنید. فشار دادن دکمه های Alt+S به شما اجازه می دهد که پرس و جوهایتان را ویرایش کنید و Alt+A تمام نتایج جستجو را در سربرگ های مختلف باز می کند. برای ذخیره سربرگ های باز شده پیشنهاد می کنیم پست ۴ روش ذخیره آدرس سایت همه تب های باز شده در گوگل کروم و فایرفاکس را مطالعه بفرمایید.
وقتی که شما از یک لینک بازدید می کنید می توانید خیلی سریع سایر نتایج جستجو را از طریق صفحه Resulter مشاهده کنید. این روش برای مقایسه نتایج جستجو کاربردی است. برای جلوگیری از هک فیشینگ در گوگل کروم پیشنهاد می کنیم از ۸ افزونه ای که در پست کاربردی ترین افزونه ها برای جلوگیری از هک فیشینگ در گوگل کروم معرفی کردیم استفاده کنید.
۲- معرفی سرویس جالب برای جستجوی گوگل به صورت ناشناس
گوگل به طور دائم نحوه استفاده شما از اینترنت را پیگیری می کند و اطلاعاتی در مورد شما جمع آوری می کند و سپس از آن برای تبلیغات استفاده می کند. این اطلاعات بر نتایج جستجوی شما هم تاثیر می گذارد. آیا می خواهید که به صورت ناشناس در اینترنت جستجو کنید؟ پس سعی کنید از برنامه Impersonal.me استفاده کنید.
Impersonal.me یک برنامه وب است که شبیه موتور جستجوی گوگل است اما چند گزینه پیشرفته را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید بدون اینکه هویت تان شناسایی شود جستجو کنید و از حریم خصوصی تان دفاع کنید این به معنای ناشناس ماندن است. Impersonal.me همچنین به شما اجازه می دهد تا زبان، کشور مبدا و دامنه خود را تنظیم کنید.
برای فعال کردن حالت ناشناس پیشنهاد می کنیم پست فعال کردن همیشگی حالت ناشناس Private گوگل کروم ، فایرفاکس و سافاری را مطالعه بفرمایید.
۳- از بین بردن سابقه جستجوی یا هیستوری گوگل
گوگل به طور مداوم از اطلاعات جستجو شما استفاده تبلیغاتی و.. می کند و اطلاعات زیادی را در مورد شما جمع آوری می کند. روش ساده ای برای فهمیدن اینکه گوگل در مورد شما چه می داند وجود دارد. شما می توانید سابقه جستجو را با سایت Ruin My Search History از بین ببرید. در واقع شما با کمک این سایت هم می توانید سابقه جستجو را خراب کنید و هم اینکه به تفسیر اطلاعات دریافت شده توسط گوگل بپردازید.
برای این کار وارد وب سایت Ruin My Search History شوید و روی دکمه کلیک کنید تا جستجوهای گوگل را که به صورت خودکار انجام می شود را به چشم خودتان ببینید. این اتفاق در حساب کاربری شما رخ می دهد بنابراین گوگل تمام این جستجو ها را به عنوان علایق شما ثبت می کند و به همین ترتیب سابقه جستجوی شما عجیب و غریب، مسخره و کاملا تند و زننده می شود. نتیجه نهایی اینکه الان گوگل مجموعه ای از اطلاعات را در مورد شما می داند که درست نیست و براساس این اطلاعات تبلیغات هم ارائه می شود.
برای شخصی سازی سایت های پربازدیدتان پیشنهاد می کنیم پست چگونه سایت های پربازدید و تنظیمات صفحه شروع گوگل کروم را شخصی سازی کنیم؟ را مطالعه بفرمایید.
۴- ترفند اضافه کردن عکس های کوچک پیش نمایش به نتایج جستجوی گوگل
افزونه Result Preview کنار لینک های نتایج جستجو یک عکس کوچک اضافه می کند. این یک ترفند کوچک است که گوگل هنوز از آن استفاده نمی کند. این تصاویر کوچک باعث می شوند که نتایج جستجو دیرتر لود شوند اما شما می توانید در زمان تان صرفه جویی کنید و به لینک های بدرد نخور سر نزنید. این پیش نمایش کافی است تا شما متوجه شوید که یک لینک به کار شما می آید یا نه. هنگامی که شما برای ویدئو جستجو می کنید افزونه Result Preview می تواند کاربردی تر باشد چونکه یک سری عکس های کوچک از ویدئو نمایش داده می شود.
پیشنهاد می کنیم از ۱۳ افزونه ای که در پست بهترین افزونه ها و اپ های آفلاین گوگل کروم معرفی کردیم استفاده کنید.
۵- جستجوی صفحات مشابه با پلاگین گوگل کروم
خیلی وقت ها پیش می آید که هنگام جستجو به صفحاتی بربخورید که به آنها علاقه داشته باشید. شما می خواهید ببینید که چه صفحات مشابه دیگری وجود دارد. گوگل یک افزونه رسمی به نام Google Similar Pages دارد که در این زمینه به شما کمک می کند و می تواند صفحات مشابه را پیدا کند. روی آیکن Similar Pages افزونه کلیک کنید و صفحات مشابه را تماشا کنید. شما با این کار جستجو نمی کنید فقط صفحات مشابه را مشاهده می کنید. این افزونه موجب صرفه جویی در وقت شما برای جستجوی کلمات کلیدی و اصطلاحات مناسب می شود. البته این روش برای بعضی از سایت ها به درستی کار نمی کند و معمولا نتایج بدردنخوری را ارائه می دهد.
در صفحه تنظیمات جستجوی گوگل به Where results open بروید و گزینه Open each selected result in a new browser window را انتخاب کنید تا نتایج جستجو به صورت پیش فرض در سربرگ جدید باز شود.
نظرات و پیشنهادات شما؟
شما برای جستجوی گوگل کدام یک از افزونه ها و سرویس هایی که امروز در کلاسیک وب معرفی کردیم را می پسندید؟ آیا این ترفندها به صرفه جویی وقت شما کمک می کند؟ نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات این پست با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.