آیا تا به حال در موقعیتی مثل یک جمع دوستانه خواسته اید یک آهنگ و یا ویدیو مهم را به آنها نمایش دهید اما صدای پایین گوشی تان شما را نا امید کرده است ؟ معمولا در چنین مواقعی به عنوان اولین راه حل ، خرید یک گجت به عنوان اسپیکر همراه برای تبلت و یا گوشی به ذهن خطور خواهد کرد ولی ما امروز در این پست قصد داریم ۷ ترفند افزایش صدای گوشی اندروید بدون نیاز به سخت افزار اضافه را به شما آموزش دهیم.
۷ روش افزایش ولوم و تقویت صدای هندزفری و بلندگو گوشی و تبلت اندروید
Seven Trick to increase volume on tablet and Android phone
امروزه یکی از مسائلی که سازنده های گوشی های هوشمند سعی در بهبود آن هستند افزایش صدای گوشی ها (volume) و بهبود کیفیت صدای آنها می باشد. ازین رو ما امروز به شما ترفندهایی برای بهبود کیفیت صدا و افزایش آن در گوشی و تبلت های اندرویدی آموزش خواهیم داد. قبل از شروع آموزش، اگر برای افزایش صدای گوشی در اندروید به دنبال خرید اسپیکر هستید. حتما قبل از خرید، ۶ آموزش ساخت اسپیکر گوشی با ساده ترین وسایل ممکن کلاسیک وب را مطالعه فرمایید. در زیر با ۶ ترفند برای افزایش ولوم صدا در گوشی و تبلت های اندرویدی آشنا شوید:
۱) خروجی بلندگوهای گوشی خود را بشناسید !
شاید در نگاه اول احمقانه به نظر برسد اما شما نیاز دارید محل خروج صدا یا همان خروجی بلندگوها یا اسپیکرهای گوشی خود را پیدا کنید، بسیاری از تلفن ها از اسپیکرها دو قلو استفاده می کنند که اغلب یکی از آنها صدای خروجی را تولید میکند و به راحتی قابل تشخیص هستند اما در سری گوشی های سونی Xperias از اسپیکرهای میکروسکوپی استفاده شده است که ممکن است شما حتی متوجه آنها نیز نشوید بنابراین برای یافتن خروجی این اسپیکرها، بازی و یا آهنگی را که می دانید از حداکثر صدای گوشی شما استفاده می کند را پخش کرده تا بتوانید خروجی بلندگوهای گوشی خود را بیابید.
حالا که محل اسپیکرهای گوشی خود را شناختید میتوانیم بگوییم احتمالا متوجه دلیل ذکر این ترفند برای شما مشخص شده باشد. چون با یافتن محل خروج صدا که مممکن است در جلو، پایین و یا پشت گوشی باشد می دانید وقتی در جمعی برای سخترانی قرار میگیرید باید به این نکته توجه داشته باشید که دست خود را بر روی اسپیکرهای گوشی قرار ندهید و یا بلندگوهای تلفن خود را بر روی سطحی قرار ندهید تا بتوانید از وضوح و کیفیت صددرصدی صدا لذت ببرید. معمولا اشتباهی که خیلی کاربران مرتکب آن می شوند نحوه گرفتن گوشی در دست میباشد مخصوصا در اسمارت فون هایی که اسپیکر آنها در پایین گوشی قرار دارد پس اگر اسپیکر گوشی شما هم در پایین تلفن همراه تان قرار گرفته است فراموش نکنید هنگام پخش صدا حتما به این نکته توجه داشته باشید.
۲) حذف قاب گوشی هنگام پخش صدا
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که که برای جلوگیری از ضربه خوردن گوشی خود از قاب های ضد ضربه و یا قاب های فانتزی استفاده میکنید، باید یادآوریم شویم حتما هنگام پخش صدا برای بهبود کیفیت صدا در گوشی و یا تبلت اندرویدی خود قاب آن را برداشته و حداقل تا زمانی که می خواهید صدایی با وضوح بالا داشته باشید قاب خود را نصب نکنید، زیرا قاب های پلاستیکی معمولا باعث خفه شدن صدا در گوشی ها می شوند.
۳) نصب برنامه EQ برای افزایش صدای اندروید بدون نیاز به روت
معمولا گوشی ها از قابلیت تنظیم صدا بر روی گوشی به صورت پیش فرض بهره میبرند به جز گوشی های سونی و گوشی های OnePlus 2 (تصویر آن در زیر مشخص است) که خیلی جامع نیستند.
اغلب کنترل صدای پیش فرض در خیلی از گوشی ها تنها در پخش کننده صوتی آنها کار می کند و هنگام بخش موزیک و یا ویدیو در پلیری جز پلیر پیش فرض عملا کاربردی ندارد و شما قادر نخواهید صدا را تنظیم کنید. بنابراین ما پیشنهاد می کنیم اپ EQ را برای گوشی و یا تبلت خود نصب کنید تا در تمامی موارد بتوانید بروی تنظیم و تقویت صدای گوشی خود کنترل داشته باشید، همچنین برای افزایش صدای گوشی توصیه می کنیم اپلیکیشن Bass Booster را نیز نصب کنید. اگر بعد از نصب این اپلیکیشن ها و رعایت نکات بالا، بازهم از صدای گوشی خود راضی نبودید حتما پست، آموزش افزایش صدای آهنگ به صورت آنلاین و آفلاین را مطالعه فرمایید.
۴) اپلیکیشن پخش Poweramp برای تقویت صدا اندروید
پیشنهاد بعدی ما جهت بهبود کیفیت صدا و افزایش صدای گوشی ، دانلود و نصب اپ Poweramp به عنوان پلیر بروی گوشی و یا تبلت است. این اپ تنظیمات بیشتری برای کنترل و تنظیم صدا در شرایط مختلف دارد که با ترفندهای صوتی باعث تقویت صدای باس می شوند. همچنین اپ +Equalizer به شما EQ با ۵ باند ارائه می دهد و باعث تقویت صدای گوشی شما میشود و همچنین اجازه تنظیم و کنترل صدا را میدهد و البته رایگان نیز میباشد درحالی که Poweramp به شما ۱۰ تا EQ ارایه می دهد ولی متاسفانه برای استفاده از تمامی امکانات آن حتما باید از نسخه پولی آن استفاده کنید که البته نسخه کامل آن را میتوانید از سایت های ایرانی رایگان دانلود کنید.
۵) روت کردن گوشی برای استفاده از برنامه های روت شده افزایش صدا اندروید
اگر شما گوشی خود را قبلا روت کرده اید این به این معنی می باشد که دست شما برای بهبود کیفیت صدای گوشی کاملا باز است. زیرا شما بعد از روت کردن قادر خواهید بود با استفاده از اپ های غیر رسمی Viper4AndroidFX یا Dolby Atmos که نیاز به روت گوشی دارند ، کیفیت صدا و خروجی صدا اندروید را افزایش دهید.
اگر گوشی خود را هنوز روت نکرده و تصمیم دارید اپ ها و نرم افزارهای مخصوص روت کردن را بشناسید. حتما آموزش و معرفی بهترین نرم افزار ها برای روت کردن گوشی اندروید را بخوانید.
۶) افزایش کیفیت صدای اندروید با استفاده از هدفون
واقعیت این است که با وجود ذکر تمامی راه حل ها و نکات ذکر شده در بالا، اکثرا سخنرانان که از اسمارت فون ها استفاده میکنند (به جز HTC) باز هم از کیفیت صدا رضایت کامل ندارند به همین دلیل ما در این شرایط استفاده از یک جفت هدفون خوب را پیشنهاد میدهیم زیرا در بعضی از گوشی ها، تنطیمات مروبط به کیفیت صدا زمانی فعال میشود که هدفون شما به گوشی و یا تبلت تان متصل باشد.
۷) ترفند تقویت ولوم اسپیکر گوشی
اگر با وجود راه حل های بالا شما نمیخواهید گوشی خود را روت کنید و یا اپ های اضافی بر روی گوشی خود نصب کنید. جای نگرانی نخواهد بود چون هنوز هم میتوانید با یک ترفند صدای گوشی خود را به حداکثر برسانید. برای اینکار شما باید در مورد امواج صوتی کمی اطلاعات کسب کنید. مثلا زمانی که موقعیت گوشی شما در اطراف دیوار بوده و شما اسپیکر گوشی را نیز به همان سمت قرار می دهید. هنگام پخش صدا، امواج صوتی به گوشه ی دیوار برخورد کرده و با قدرت بیشتری منعکس می شوند. شاید ناخواسته گاها این مورد برای شما پیش آمده و از نتیجه کسب شده به شگفت آمده باشید. این اصل در مورد اشیا نیز صدق میکند. مثلا برای افزایش صدای گوشی ، آن را روی یک لیوان و یا درون یک کاسه خالی و یا جعبه خالی قرار دهید و ممکن است از نتیجه بدست آمده شگفت زده شوید زیرا صدای خروجی تقریبا دو برابر خواهد شد.
اگر نیاز پیدا کردید که کاربرد و عملکرد دکمه های تنظیم صدا اندروید را بدون روت کردن عوض کنید، حتما پست مربوطه را مطالعه فرمایید.
تجربه و پیشنهاد شما ؟
در صورتی که ترفند ، برنامه و راه حلی برای بهبود کیفیت صدا و افزایش ولوم صدا در گوشی و تبلت های اندرویدی میدانید تجربیات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.