نصب ویندوز یکی از اقدامات کاربران بعد از خرید یک کامپیوتر جدید یا پیدا شدن یک مشکل جدی در سیستم اقدام به انجام آن می کنند. اما گاهی ممکن است در هنگام نصب ویندوز خصوصا با فلش مموری با پنجره ارور Load driver مواجه کنید. اما جای نگرانی نیست، امروز در کلاسیک وب روش های رفع مشکل ارور Load driver No Device Drivers Were Found هنگام نصب ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را آموزش می دهیم.
حل مشکل ارور No Device Drivers Were Found ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷
How to Fix No Device Drivers Were Found Error in Windows 10 , 8 and 7
امروزه تقریبا اکثر کاربران خودشان ویندوز مورد نیاز خود را نصب می کنند. اگر اوضاع درست پیش برود، به راحتی می توانید ویندوز را نصب کنید اما گاهی در مراحل نصب ویندوز، آن هم با استفاده از فلش مموری یا رسانه های USB خطای Load driver, No Device Drivers Were Found نمایش داده می شود که کاربران را نگران می کند. این ارور به دلایل مختلفی می تواند رخ دهد که در ادامه مطلب روش های رفع آن را مرور و بررسی می کنیم.
علت ایجاد خطای Load driver, No Device Drivers Were Found در نصب ویندوز
اگر شما در حال نصب ویندوز ۱۰، ۸٫۱ و یا ۸ باشید، متن خطا مشکل Load driver در نصب ویندوز ۱۰ و.. به شکل زیر است:
A media driver your computer needs is missing. This could be a DVD, USB, or Hard disk driver. If you have a CD, DVD, or USB flash drive with the driver on it, please insert it now.
اما اگر ویندوز ۷ را نصب کنید، متن خطای مشابه ارور Load driver هنگام نصب ویندوز ۷ به شکل زیر می باشد:
A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.
این خطا نشان دهنده از دست رفتن درایور های حیاتی رسانه نصب است که ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد. مایکروسافت عوامل احتمالی مختلفی را برای این مشکل معرفی کرده است. از جمله این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درایور حاوی فایل نصب، هنگام فرایند نصب ویندزو خارج شده و یا Eject شود.
- جنس درایو نصب کننده کیفیت پایینی داشته باشد.
- سرعت نوشته شدن فایل زیاد بوده باشد و سیستم قادر به خواندن آن نباشد.
- فایل ISO ویندوز آسیب دیده باشد.
دلیل مشکل شما هر چه که باشد، می توانید با کمک مراحل معرفی شده و انجام آن ها به روش صحیح، مشکل خود را حل کنید.
بررسی شرایط مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰ در رفع ارور Load Drive
اگر شما قبلا از ویندوز های ۷ و ۸ استفاده می کردید و اکنون قصد ارتقا به ویندوز ۱۰ را گرفته اید و با این ارور مواجه شده اید، به عنوان اولین کار باید اطمینان حاصل کنید که سخت افزار مورد نیاز را برای نصب ویندوز ۱۰ داشته باشید. ویندوز ۱۰ به حداقل سیستم سخت افزاری زیر نیاز دارد:
- RAM: مقدار رم شما برای ویندوز ۱۰ ۶۴ بیت باید حداقل ۲ گیگابایت و برای ویندوز ۱۰ ۳۲ بیت، حداقل ۱ گیگابایت باشد.
- CPU: پروسسور سی پی یو شما باید حداقل ۱GHz یا سریعتر باشد.
- HDD: برای نصب ویندوز ۱۰ ۶۴ بیت حداقل باید ۲۰ گیگابایت فضای خالی هارد داشته باشید که این مقدار در ویندوز ۱۰ ۳۲ بیت معادل ۱۶ گیگابایت است.
- GPU: پردازنده گرافیکی شما باید DirectX 9 به بالا را با WDDM 1.0 driver ساپورت کند.
- Display: حداقل رزولوشن مانیتور شما باید از ۸۰۰×۶۰۰ به بالا باشد.
این سیستم حداقلی است و برای اجرای روان تر باید از رم و.. بالاتری استفاده کنید. همچنین قبل ارتقا ویندوز پیشنهاد می کنیم بایوس خود را آپدیت کنید.
تغییر پورت USB برای رفع مشکل No Device Drivers Were Found در نصب ویندوز
اگر شما از فلش یو اس بی استفاده می کنید، ممکن است مشکل از درایو USB کامپیوتر شما باشد. برای حل این مشکل باید ابتدا ابزار Media Creation را که متعلق به خود مایکروسافت است را دانلود کنید و یک درایو نصب روی USB ایجاد کنید. سپس طبق معمول کامپیوتر خود را از درایو فلش بوت کنید و نصب ویندوز را شروع کنید. صبر کنی تا همه فایل ها برای نصب بار گذاری شوند. تنظیمات خود را انتخاب کنید و روی Install Now کلیک کنید.
هنگامی که پیام خطا Load driver را مشاهده کردید، روی Cancel کلیک کنید. درایو USB خود را خارج کنید و آن را به یک پورت دیگر وصل کنید. حال روی Install Now کلیک کنید و باید فرآیند نصب از اینجا ادامه یابد. با این روش مشکل اکثر کاربران حل می شود.
اگر به طور کلی هیچ کدام یک از درایو یو اس بی های شما کار نکرد و دچار مشکل شده اند، پیشنهاد می کنیم مطلب رفع مشکل کار نکردن درایور USB در ویندوز را مطالعه نمایید.
استفاده از فلش دیگر برای رفع ارور No Device Drivers Were Found
گاه ارور Load Driver هنگام نصب ویندوز ۱۰ و.. به دلیل ناسازگاری برخی از فلش ها پیش می آید. توصیه می شود ضمن نصب ابزار Media Creation که در مرحله قبلی به آن اشاره شد، از فلش های دیگر استفاده کنید. همچنین اگر کامپیوتر شما از پورت های USB 2.0 و USB 3.0 استفاده می کند، سعی کنید از پورت USB 2.0 استفاده کنید. پورت های USB 3.0 معمولا نوار آبی رنگ روی خود دارند.
رفع ارور Load Driver در نصب ویندوز و تغییر SATA به IDE برای رفع آن
گاه ممکن است دستگاه شما از پورت اتصال IDE استفاده کند اما رسانه نصب کننده ارتباط دستگاه را با پورت SATA را چک کند و در نتیجه با ارور درایو هنگام نصب ویندوز مواجه شوید. برای حل این مشکل به BIOS بوت شوید. سپس بسته به مدل کامپیوتر خود، به یکی از تنظیمات زیر که آن ها مشاهده می کنید بروید:
- Advanced, Storage
- Configuration, Drive
- Configuration, or IDE
- Configuration
سپس با استفاده از Set SATA As یا SATA Configuration به حالت SATA Mode وضعیت خود را تغییر دهید. در نهایت تنظیمات اعمال شده را ذخیره کنید و خارج شوید. اکنون باید بتوانید ویندوز را بدون مشکل نصب کنید.
همینطور اگر با ارور Automatic Repair هم مواجه شده اید، مطلب آموزش رفع مشکل Preparing Automatic Repair در ویندوز ۱۰ را هم بخوانید.
اعمال تغییراتی در تنظیمات BIOS برای رفع مشکل نصب نشدن ویندوز
اگر شما در حال تلاش برای نصب نسخه ۶۴ بیت ویندوز هستید و با این مشکل مواجه شده اید، ابتدا به بایوس بوت شوید و گزینه های Legacy USB و Legacy BIOS را غیر فعال کنید. قبل از اتصال درایو فلش مطمئن شوید که گزینه AHCI فعال باشد. همچنین USB 3.0 settings باید روی auto باشد.
دانلود مجدد فایل های نصب شده برای حل مشکل نشناختن هارد درایو در موقع نصب ویندوز ۷ و..
از آنجایی که مشکل در فایل های مورد استفاده برای نصب ویندوز می تواند باعث بروز ارور Load Driver هنگام نصب ویندوز ۱۰ و.. شود، پیشنهاد می کنیم بار دیگر فایل صحیح را دانلود و یا کپی کنید تا در صورت وجود مشکل، رفع شود. سعی کنید فایل را از خود مایکروسافت دانلود کنید و از آخرین نسخه استفاده کنید. همچنین استفاده از فلش مموری یا رسانه نصب با کیفیت و با برند معتبر را فراموش نکنید.
آپدیت بودن درایور ها برای رفع ارور Load Driver در نصب ویندوز
روی مای کامپیوتر یا This PC راست کلیک کنید و Manage را بزنید. در صفحه Device Manager اگر علامت زردی را روی دستگاهی مشاهده کنید، درایور آن اشکال دارد.
در صورت دیدن چنین موردی اقدام به آپدیت کردن و یا حذف و نصب مجدد درایور آن دستگاه نمایید و سپس فرآیند نصب ویندوز را مجدد انجام دهید.
اگر پس از رفع این مشکل، با ارور GPT در هنگام نصب ویندوز مواجه شده اید، مطالعه مطلب آموزش رفع مشکل ارور GPT در نصب ویندوز را فراموش نکنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در مطلب امروز روش های رفع مشکل Load driver No Device Drivers Were Found را در هنگام نصب ویندوز معرفی کردیم. مشکل شما در هنگام نصی ویندوز با کدام روش رفع شد؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در این زمینه را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.