گاهی اوقات نیاز داریم که برخی از وب سایت ها و مطالب آن ها را زمانی که به اینترنت دسترسی نداریم چک کنیم ، یا حتی به علت عدم پشتیبانی کامل شرکت های هاستینگ ، مدیران سایت و وبلاگ ها نیاز دارند یک بکاپ کامل از سایت خود داشته باشند. تصمیم گرفتیم در این پست برنامه هایی را برای دانلود کامل وب سایت ها و مشاهده آفلاین آنها معرفی می کنیم.
نرم افزار های دانلود و مشاهده آفلاین و کامل تمامی مطالب سایت و وبلاگ ها
Five Ways to Download Complete Websites For Offline Access
برای آیفون و اندروید برای مشاهد آفلاین صفحات وب روش های ذخیره صفحات وب به صورت پی دی اف را قبلا در کلاسیک وب آموزش داده ایم ، برنامه هایی که در ادامه معرفی میکنیم ، امکان دانلود کامل جزییات یک سایت در کامپیوتر و لپ تاپ را در اختیار کاربر قرار می دهد.
قبل از استفاده از برنامه های زیر توجه داشته باشید که مدت زمان دانلود کامل یک وبسایت به حجم مطالب موجود و آپلود شده آن و سرعت اینترنت شما بسیار بستگی دارد.
HTTrack
این نرم افزار ، یک ابزار کاربردی و سبک برای دانلود و مشاهده آفلاین سایت ها می باشد . با این که ظاهر و محیط کاربری آن مدرن نیست ، اما در حال حاضر یکی از بهترین نرم افزار دانلود سایت به صورت کامل است.
در این برنامه می توانید بخش های دلخواه خود را مشخص کنید تا دانلود شوند و باقی حذف شوند. تمام تنظیمات مربوطه از بخش Set options در برنامه قابل مشاهده است.
در صورتی که دانلود بخش خاصی ، مدت زیادی طول کشید ، می توانید دانلود آن فایل را کنسل کنید.
در نهایت پس از دانلود کامل سایت میتوانید تمامی فیل های موجود و صفحات html دانلود شده را در محلی که برای ذخیره فایل مشخص نمودید مشاهده کنید.
Getleft
این نرم افزار دانلود سایت ، فضایی مدرن تر دارد و با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl + U ، می توانید به سرعت فرآیند دانلود سایت را انجام دهید.قبل از شروع از شما پرسیده میشود که کدام فایل ها باید دانلود شوند.
برای مثال ما در این جا گوگل را انتخاب کرده ایم. تمام پیج هایی که جز دانلود هستند ، فشرده میشوند و این به آن معنا است که فایل های آن پیج خاص دانلود شده اند.
زمانی که دانلود تکمیل شود ، تمامی فایل های دانلود شده در حافظه ی داخلی یا لوکال سیستم شما ذخیره میشوند.
وقتی سایت را دانلود کردید ، می توانید سایت را به صورت آفلاین درفایل index مشاهده کنید. همچنین علاوه براین نرم افزار نیز می توانید روش باز کردن سایت ها با استفاده از کش مرورگر را که قبلا در کلاسیک وب آموزش دادیم مطالعه کنید که راه دیگری برای مشاهده آفلاین صفحات از قبل باز شده در مرورگر می باشد.
PageNest
این برنامه ، ترکیبی از دو نرم افزار قبلی است . با باز کردن تب Address و وارد کردن آدرس سایت مدنظرتان ، می توانید کل سایت را دانلود کنید.
در ادامه از شما سوال هایی برای انتخاب فایل های مدنظرتان و محل ذخیره سازی آن ها پرسیده میشود.
در تب Range ، می توانید مشخص کنید که آیا پیج هایی که تحت عنوان دامین های دیگر باز میشوند نیز ذخیره شوند یا خیر. سپس دانلود را شروع کنید.
وقتی دانلود تمام شد ، می توانید سایت را مشابه با تصویر زیر و به صورت آفلاین مشاهده کنید.
Cyotek WebCopy
با این برنامه ، پسورد و قوانینی را برای مشاهده ی آفلاین سایت تعیین کنید. دکمه ی F5 را فشار دهید و فایل ها را وقتی دانلود شدند مشاهده کنید.
سایز کلی برنامه های در حال دانلود ، در باکسی به شکل زیر حین دانلود نمایش داده میشود.
همچنین می توانید دیاگرامی را برای نحوه ی نمایش فایل ها طراحی کنید.
رسم این دیاگرام ، نحوه نمایش بخش های وب سایت دانلود شده را تعیین می کند.
قبلا در آموزشی مشابه با همین مطلب ، نحوه ی ذخیره سازی نقشه ی گوگل و مشاهده آفلاین آن را در کلاسیک وب آموزش داده ایم که مطالعه آن ممکن است برای شما مفید باشد.
Wikipedia Dumps
ویکی پدیا با توجه به حجم مطالب کاربردی موجود در آن و استفاده روزانه میلیون ها کاربر از آن میتوانید در لیست سایت های مهم برای دانلود و خواندن آفلاین قرار گیرد ، این دانشنامه با توجه به حجم عظیم اطلاعاتش که هر روز به آن اضافه میشود به کاربران خود استفاده از این نرم افزار ها را برای دانلود کلی توصیه نمی کند ، اما شما می توانید با استفاده از Wikipedia Dumps ، دیتا صفحه ویکی پدیا مد نظر خود را با فرمت XML دانلود و به صورت آفلاین استفاده کنید .
در آینده سعی میکنیم نرم افزار و روش های بیشتری برای دانلود آفلاین مطالب ویکی پدیا معرفی کنیم.
تجربه و پیشنهادشما؟
تمام برنامه هایی که معرفی شد ، کاملا رایگان هستند و می توانید با نصب آن ها ، به سادگی وب سایت و وبلاگ ها را دانلود به صورت آفلاین مشاهده کنید. در صورتی که برنامه دیگری مدنظر شماست ، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.