ممکن است سیم کارت ایرانسلی داشته باشید که به نام شما نباشد و بخواهید آن را به نام خود بزنید یا حتی بخواهید سیم کارت ایرانسل خود را به نام شخص دیگری 🧑 بزنید. برای انجام این کار باید مراحلی را اجرا کنید. در این مطلب از کلاسیک وب به آموزش کامل تغییر مالک سیم کارت ایرانسل به همراه نکات آن میپردازیم.
نحوه تغییر اطلاعات مالک سیم کارت ایرانسل
How to Change the Ownership of Irancell Sim Card?
برای این که یک فرد بتواند اطلاعات مربوط به سیم کارت ایرانسل خود را به راحتی دریافت کند و کارهای قانونی مربوط به آن را خودش انجام دهید، باید مالک سیم کارت باشد. حال ممکن است سیم کارت را فرد دیگری برای شما خریده باشد و شما بخواهید آن را به نام خود بزنید یا سیم کارت کنونی خود را که مالک آن هستید، به نام فرد دیگری بزنید. در این مطلب از کلاسیک وب به آموزش تغییر مشخصات سیم کارت ایرانسل میپردازیم. با ادامه این مطلب ما را همراهی کنید.
مراکز تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل
از آن جایی که تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل از طریق اینترنت امکان پذیر نیست، باید به صورت حضوری این کار را انجام دهید. همچنین امکان انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل با گوشی وجود ندارد. در نتیجه سایت تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل هم طراحی نشده است. برای انجام این کار به نمایندگان فروش یا مراکز فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنید.
مدارک و هزینه تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل
همان طور که گفتیم تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت اینترنتی امکان پذیر نیست. پس مالک فعلی سیم کارت باید به همراه خریدار یا فردی که قرار است سیم کارت به نام وی زده شود، به مراکز گفته شده بروند.
مالک فعلی باید کارت شناسایی معتبر، پوکه سیم کارت، خود سیم کارت و سند خرید سیم کارت را به همراه داشته باشد. تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل بدون پوکه امکان پذیر نیست.
خریدار نیز باید کارت شناسایی معتبر، آدرس کامل پستی و کد پستی ۱۰ رقمی آخرین محل سکونت خود را داشته باشد. هر دو هم باید برای انجام این کار حضور داشته باشند.
با توجه به موارد ذکر شده مدارک زیر معتبر هستند:
اتباع ایرانی کارت ملی خود و کپی آن را به همراه داشته باشند.
اشخاص حقوقی توانند سند ثبت شرکت، اظهارنامه مالیاتی شرکت، مجوز تجاری شرکت یا آگهی روزنامه رسمی متضمن ثبت شرکت را به همراه داشته باشند.
اتباع خارجی باید گذرنامه خود را به همراه داشته باشند.
افراد زیر ۱۸ سال: سیم کارت به نام یک فرد بالای ۱۸ سال زده می شود. فرد باید کارت ملی خود را به همراه داشته باشد.
نکته: در صورت عدم حضور شخص وکالت نامه یا حکم نماینده قانونی و کپی آن برای انتقال لازم است.
مالک فعلی برای تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل اعتباری یا دائمی باید حدود ده هزار تومان به مراکز گفته شده پرداخت کند. علاوه بر این، قبض میان دوره سیم کارت را باید مالک فعلی بپردازد.
نکاتی درباره تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل
درصورتی که سیم کارت به نام فرد متوفی باشد، برای انجام این کار به وکالت نامه کتبی وراث شخص مبنی بر رضایت به انتقال مالکیت سیم کارت نیاز است.
درصورتی که شماره ایرانسل مشکل حقوقی داشته باشد، نمی توان سیم کارت را به نام شخص دیگری زد.
اگر طرح و بسته های افزایشی سیم کارت فعال باشند، مالک جدید سیم کارت میتواند پس انتقال مالکیت از آن ها استفاده کند.
هر فرد حقیقی می تواند حداکثر ۱۰ سیم کارت داشته باشد.
تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت غیر حضوری امکان پذیر نیست.
تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل
پس از مراجعه حضوری به مراکز ذکر شده و بردن مدارک لازم، درخواست خود را با مطرح کنید. سپس هزینه های گفته شده را پرداخت کنید. پس از این کار، کد رمزی به سیم کارت ارسال می شود. این کد را باید برای اپراتور بخوانید. علت ارسال این کد، تایید در دسترس بودن سیم کارت و فعال بودن آن است. پس از آن سند تنظیم می شود. سپس طرفین باید آن را امضا کنند.
در نهایت پیامکی مبنی بر انتقال سیم کارت برای طرفین ارسال می شود که نشانه انجام شدن مراحل قانونی است.
برای یادگیری نحوه سوزاندن سیم کارت، مطلب آموزش قطع کردن و سوزاندن سیم کارت ایرانسل با پوکه و بدون پوکه را مطالعه کنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این مطلب از کلاسیک وب نحوه تغییر مالک سیم کارت ایرانسل را آموزش دادیم. آیا موفق به تغییر نام مالک سیم کارت ایرانسل شدید؟ لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.