مطلب فعلی :

اختلال هراس در سالمندان دارای چه علائمی است؟

رفتن به بالا

اختلال هراس در سالمندان دارای چه علائمی است؟

نوشته admin

10 ماه قبل

بدون دیدگاه

رپرتاژ

مجله اینترنتی دانستنی ها
اختلال هراس در سالمندان دارای چه علائمی است؟

اختلال هراس در سالمندان دارای چه علائمی است؟

چقدر با اختلال هراس در پیری آشنایی دارید؟ آیا می ‌دانید کدام بیماری ‌های روانی در کمین سالمندان هستند؟ آیا می ‌دانید با سالمندان دارای اختلال چگونه باید رفتار کنید و برای درمان اختلال هراس در سالمندان چه اقداماتی باید انجام دهید؟ در این مطلب قصد داریم بیماری روانی در سالمندان و علائم و نشانه‌ های آن را بررسی کنیم . بنابراین پیشنهاد می ‌کنیم اگر در اطراف خود فرد سالمندی دارید تا انتها با این مطلب همراه باشید. زیرا در انتهای این مقاله علاوه‌ بر این که با رایج‌ ترین اختلالات روانی در پیری آشنا شده‌ اید ، روش‌ های پیشگیری و درمان آن ها را نیز می‌ دانید.

( برای درمان زخم در منزل اعم از هرگونه زخم به روی مرکز درمان زخم در منزل درمان مد کلیک کنید. )

اگر والدین سالمندتان به این عارضه مبتلا هستند ، بهترین راه برای بهبود وضعیتشان مراقبت از آنها یا حتی بهتر از آن ، استخدام پرستار سالمند در منزل است .

اختلال هراس سالمندان چه جور بیماری ای است؟

اختلال هراس سالمندان یک بیماری روانی است که با حملات ناگهانی و غیرقابل کنترل ترس شدید مشخص می شود . این حملات معمولاً با علائم جسمی ، مانند تپش قلب ، تعریق ، لرزش ، تنگی نفس ، و احساس خفگی همراه هستند .

اختلال هراس سالمندان می تواند در افراد در هر سنی ایجاد شود ، اما در افراد مسن شایع تر است . این اختلال می تواند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی فرد داشته باشد و می تواند باعث مشکلاتی در روابط ، کار ، و استقلال شود .

علل اختلال هراس سالمندان به طور کامل مشخص نیست ، اما عواملی مانند ژنتیک ، تغییرات هورمونی ، و عوامل محیطی می توانند در ایجاد این اختلال نقش داشته باشند .

اگر سالمندتان نیاز به تزریق آمپول کترولاک در منزل را داشت کلیک کنید.

 اختلال هراس سالمندان چه علائم و نشانه هایی دارد؟

افزایش سن ، از دست دادن استقلال ، فوت همسر و عزیزان ، دور بودن از فرزندان ، استفاده از دارو های خاص ، سبک زندگی غیر فعال ، تحمل کردن دردها و اختلالات جسمانی مانند بیماری‌ های کلیوی و… مواردی هستند که می ‌توانند باعث بروز بیماری ‌های روانی در سالمندان شوند . بروز این بیماری‌ ها ربطی به سن و سال ندارد و نباید علائم و نشانه‌ ها را نادیده بگیرید و تصور کنید افزایش سن موجب بهانه گیری یا بی حوصلگی فرد شده است . در بیش ‌تر مواقع این علائم گویای حضور مهمان ناخوانده ‌ای هستند که قرار است برای فرد سالمند ، مراقبان و همراهان او دردسر آفرین باشد . از شایع‌ ترین علائم نشان دهنده اختلال هراس در سالمندان می ‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • حملات ناگهانی و غیرقابل کنترل ترس شدید
  • علائم جسمی ، مانند تپش قلب ، تعریق ، لرزش ، تنگی نفس ، احساس خفگی
  • احساس اینکه در حال مرگ یا دیوانه شدن هستید
  • احساس بی قراری یا پریشانی
  • احساس اینکه نمی توانید فرار کنید یا کنترل خود را از دست داده اید .

اگر شما یا یکی از عزیزانتان علائم اختلال هراس را دارید ، مهم است که با پزشک صحبت کنید . پزشک می تواند به شما کمک کند تا تشخیص صحیح را دریافت کنید و درمان مناسب را دریافت کنید .

آیا اختلال هراس سالمندان درمان دارد؟

بله ، اختلال هراس سالمندان قابل درمان است . درمان معمولاً شامل ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی است ک در ادامه به انها می پردازیم .

دارو درمانی

دارو های ضد افسردگی و ضد اضطراب می توانند به کاهش علائم اختلال هراس سالمندان کمک کنند. دارو های ضد افسردگی می توانند به تنظیم مواد شیمیایی مغز که با اضطراب مرتبط هستند ، کمک کنند . داروهای ضد اضطراب ، مانند بنزودیازپین ها ، می توانند به کاهش علائم اضطراب حاد ، مانند تپش قلب ، تعریق ، و لرزش ، کمک کنند .

روان درمانی

روان درمانی می تواند به فرد کمک کند تا با ترس و اضطراب خود کنار بیاید. انواع مختلفی از روان درمانی برای اختلال هراس سالمندان وجود دارد .

آیا اختلال هراس سالمندان درمان دارد؟

اختلال هراس سالمندان را چگونه مدیریت کنیم؟

در اینجا چند نکته برای کمک به مدیریت اختلال هراس سالمندان آورده شده است :

  • سعی کنید از قرار گرفتن در معرض موقعیت هایی که باعث حملات هراس می شوند ، خودداری کنید .
  • اگر احساس حمله هراس می کنید ، سعی کنید آرام بمانید و نفس عمیق بکشید .

/ پایان رپرتاژ

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و کلاسیک وب هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

  • نوشته admin
  • 10 ماه قبل
  • بدون دیدگاه
  • رپرتاژ

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب