چه از تلویزیون های آنالوگ و معمولی قدیمی استفاده کنید و یا محتوای دیجیتال را با استفاده از تلویزیون های هوشمند مشاهده می کنید کیفیت تصویر وابسته به آنتنی است که به دستگاه شما متصل شده است. انواع و اقسام مدل های آنتن در بازار موجود است که سیگنال دهی را تقویت می کنند و تجربه بهتری از مشاهده تلویزیون را برای افراد رقم می زنند؛ اما شاید کم تر آنتنی مشابه با آنتن فوق العاده هاورمن وجود داشته باشد که بتواند با الگوی خاص خود پخش دیجیتال و HD کانال ها را با این کیفیت ممکن کند. ساخت این آنتن به سادگی و با وسیله های پیش پا افتاده در منزل امکان پذیر است. اگر شما نیز به دنبال تعویض آنتن تلویزیون خود هستید پیشنهاد می کنیم آموزش امروز کلاسیک وب را برای ساخت آنتن تلویزیون و تقویت سیگنال دهی و دریافت کانال های بیش تر دنبال کنید.
آموزش ساخت آنتن خانگی برای دریافت سیگنال بهتر
How to Build Super Antenna for Better Signal Strength & and find TV Channels
طرح آنتن هاورمن اولین بار توسط مهندس هاورمن در سال ۱۹۵۹ و برای توسعه محدوده کانال های تلویزیون معرفی شد. با استفاده از این طرح کاربران توانستند به سادگی به ایستگاه های پخش تلویزیونی در ۶۰ تا ۸۰ کیلومتری خود متصل شوند و کانال های مختلف را دریافت کنند. اگرچه ایده هاورمن کمی قدیمی است اما همچنان پایه ساخت آنتن های قدرتمند تلویزیونی می باشد. شما نیز می توانید در منزل این آنتن را با وسایل ساده ای بسازید و مشابه ایده های ساخت روشنایی اضطراری در نبود برق از این آنتن در مواقع ضروری اما به صورت ثابت استفاده کنید.
روش های زیادی برای ساخت این آنتن فوق العاده وجود دارد. در ساده ترین روش می توان با استفاده از برد یونولیتی و نوار مس آنتن قوی و ارزانی را برای خارج از منزل تهیه نمود. در ادامه با شیوه ساخت این آنتن آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای ساخت آنتن فوق العاده هاورمن
مواد لازم برای ساخت این آنتن عبارتند از:
- برد یونولیتی (فوم یونولیتی)
- نوار مس
- تبدیل کننده آنتن (سر آنتن که میتوانید آن را از آنتن های قدیمی جدا کنید و یا از لوزام الکتیریکی ها تهیه کنید)
- پیچ برای اتصال به تبدیل کننده
- کابل آنتن ( کواکسیال یا هم محور)
نحوه ساخت آنتن
برای ساخت آنتن ابتدا به دیاگرام زیر توجه کنید. در این دیاگرام الگویی که قرار است نوارمسی روی فوم قرار بگیرد نشان داده شده است. تمام اندازه ها و زوایا با استفاده از خط کش و نقاله مشخص شده اند و لازم است شما نیز دقیقا همین مقادیر را روی فوم هسته ای درج کنید. به این اندازه ها دقت داشته باشید؛ چرا که عملکرد نهایی آنتن به دقت شما بستگی دارد.
برای هر قسمتی نظیر گوشه ها که مشابه با شکل زیر باید جهت چسباندن نوار را تغییر دهید بهتر است نوار را قطع نکنید و آن را به صورت پیوسته ادامه دهید. دقت کنید که فاصله بین قله و دره ( بخشی که با خط قرمز در شکل بالا مشخص شده است) باید دقیقا ۸۱ میلی متر باشد. دو قسمت قله و دره ای که دقیقا در مرکز قرار دارند باید با استفاده از پیچ چوب فیکس شوند. در شکل بالا این دو قسمت سر پاره خط قرمز رنگ ۸۱ متری هستند. در مرکز همین خط ترانسفورماتور باید قرار گیرد.
آنتن آماده است!
راه اندازی و پیدا کردن ایستگاه با آنتن
آنتن را در هر موقعیتی که مایل هستید می توانید قرار دهید، اما باید مطمئن باشید که جهت آنتن به درستی تنظیم شده باشد. جهت درست همان سمتی است که شما قادر باشید به وسیله آن کانال های HDTV را دریافت کنید و کانال هایی با فراکانس بالا یا UHF را به خوبی مشاهده نمایید.
برای این که بدانید چه ایستگاه هایی را با این آنتن دریافت کرده اید می توانید از ابزار آنلاین Fcc استفاده کنید. در این ابزار راهنمای دریافت کانال ها را مشاهده خواهید کرد. از آن ها برای جهت یابی بهتر با استفاده از آنتن استفاده نمایید.
زمانی که جهت قطعی را پیدا کردید و آنتن را ثابت قرار دادید می توانید کابل کواکسیال را متصل کنید و در تلویزیون خود اسکن یا جست وجوی کانال را انجام دهید. پیشنهاد می کنیم متناسب با برند تلویزیون خود از auto-scan استفاده کنید. در صورتی که کابل هم محور با سایر کابل های تلویزیون درگیر شده است می توانید از روش های سازماندهی کابل ها و سیم ها که در کلاسیک وب معرفی کرده ایم استفاده کنید.
ایده و نظر شما ؟
چه ایده های دیگری برای تقویت سیگنال دهی و دریافت کانال های بیش تر در تلویزیون پیشنهاد می دهید؟ تجربه خود را با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.