مطلب فعلی :

تعمیر و درست کردن صفحه نمایش شکسته ، تاچ خراب و.. گوشی مانند یک حرفه ای !

رفتن به بالا

تعمیر و درست کردن صفحه نمایش شکسته ، تاچ خراب و.. گوشی مانند یک حرفه ای !

نوشته admin

1 سال قبل

بدون دیدگاه

آموزش

مجله اینترنتی دانستنی ها

تعمیر و درست کردن صفحه نمایش شکسته ، تاچ خراب و.. گوشی مانند یک حرفه ای !

یکی از بزرگ‌ترین عیب‌های گوشی‌ هوشمند را می‌توان مقاومت نه چندان قوی صفحه‌نمایش در برابر ضربه‌های احتمالی و شکستن زودهنگام آن‌ها دانست. احتمالا برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده است که صفحه‌نمایش گوشی با افتادن از دست یا اتفاقاتی از این قبیل به راحتی شکسته باشد. در کنار بازار سیاه ارائه خدمات موبایلی، بازار سیاه تعمیرات گوشی هوشمند جای خود را باز کرده است و با توجه به عدم نظارت کافی در این بازار همچنین نبود کارشناسان مورد نظر و عدم وجود تعرفه گذاری عرصه برای سوءاستفاده‌ی سودجویان فراهم گشته است. امروز در کلاسیک وب نحوه تعویض ال سی دی شکسته ، تاچ خراب شده و نکاتی که باید در هنگام تعویض آنها رعایت کرد را توضیح خواهیم داد تا در صورت لزوم شما نیز توانایی تعمیر و تعویض تاچ گوشی و.. خود را داشته باشید.

چگونه گوشی شکسته و خراب شده خود را شبیه یک حرفه ای تعمیر و درست کنیم ؟

How to Fix Your Broken Smartphone Like a Pro

بسته به آسیبی که به گوشیتان رسیده مجبور به پرداخت هزینه‌ی تعمیر متفاوتی خواهید بود. تعمیر گوشی آسیب دیده‌ می‌تواند هزینه‌ای بین ۱۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان را به شما تحمیل کند. برای مثال اگر صفحه‌ نمایش گلکسی نوت ۴ شما شکسته باشد، مجبور به پرداخت هزینه‌ی ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومانی خواهید شد. اگر نیاز به تعویض ال سی دی باشد، هزینه‌ای معادل ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار توان را باید پرداخت کنید. اجزای گوشی‌های هوشمند با پیچ به و کابل های مخصوص هم متصل شده‌اند، و اگر شما کمی فنی باشید احتمالا می‌توانید برخی از تعمیرات گوشی خود را با دقت لازم انجام دهید. وب‌سایت‌های متعددی هستند که می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند. به عنوان مثال ifixit.com سایتی مختص کالبد شکافی و بررسی سهولت تعمیر پذیری گوشی‌ها است و به شما کمک می‌کند تا همه‌ی اجزای گوشی خود، از اولین آیفون گرفته تا آیفون ۶ پلاس و موبایل‌های دیگر را قطعه قطعه کرده و بخش آسیب دیده را جدا کنید. قبلا در کلاسیک وب در مورد بعد از افتادن گوشی روی زمین و ضربه خوردن آن چه باید کنیم ؟ صحبت کردیم. امروز در کلاسیک وب ابتدا نکاتی که باید در حین تعمیر صفحه لمسی ،درست کردن lcd شکسته و.. گوشی تان رعایت کنید را مرور خواهیم کرد.

lcd phone

نکاتی که باید در حین درست کردن و تعمیر صفحه لمسی گوشی تان رعایت کنید

نکته شماره ۱ : ابتدا یک فضای تمیز که در آنجا کمترین حواس پرتی را دارید انتخاب کنید. اتاقی که فرش ندارد بسیار ایده آل است. قبل از باز کردن گوشی الکتریسته ساکن در بدن که از طریق مالش پاها روی فرش ایجاد می شود را تخلیه کنید مثلا با لمس یک میز فولادی و یا هر وسیله ی مشابه. مطمن شوید که بهترین قطعات و ابزارها را تهیه کرده اید. معمولاً برای باز کردن یک گوشی به وسایلی مثل پیچ‌گوشتی، پیچ‌گوشتی ترکس، انبرک پلاستیکی نیاز داریم.

lcd-phone

نکته شماره ۲ : قبل از اقدام به هر کاری یک راهنمایی دقیق ویدیویی برای انجام این کار پیدا کنید. من iFixit ، ویدیو های آموزش تعمیر گوشی آپارات و سایت یوتیوب را پیشنهاد می کنم چونکه راهنماهای ویدیویی از تعویض یک صفحه نمایش شکسته تا تعویض اسپیکرهای تلفن را دارد. دوباره و دوباره این ویدیو ها را نگاه کنید تا به اندازه کافی احساس اعتماد به نفس برای تعویض تاچ گوشی در شما ایجاد شود.

نکته شماره ۳ : اگر شما تصمیم گرفتید که این کار را انجام دهید به یاد داشته باشید که قبل از باز کردن گوشی، آن را خاموش کنید. سپس  پیچ های پشت گوشی را باز نمایید . توجه کنید قبل از هر اقدامی باتری گوشی را در آورید (اگر باتری جدا نمیشود ابتدا سوکت باتری را پس از باز کردن پشت گوشی در بیاورید) تا از آسیب به گوشی جلوگیری شود . اکنون طبق تصاویر و ویدیوهایی آموزشی که در اینترنت جستجو و پیدا کردید ال سی دی گوشی را جدا کنید و ال سی دی جدید را جایگزین کنید.در صورت امکان آن را تست کنید.

نکته شماره ۴ : شما توانایی هر کاری را دارید اگر شما واقعا در مورد آن فکر کنید. در هنگام تعمیر هرگز عجله نکنید. بالا بردن سرعت فاجعه بار است.

lcd-phone

نکته شماره ۵ : وقتی که گیج هستید استراحت کنید. وقتی که نا امید و خسته می شوید، یک استراحت کوچک را دست کم نگیرید.

نکته شماره ۶ : آرام باشید. اگر بخشی به طور مناسب جا نیافتاده است آن را به زور جا ندهید. یک قدم به عقب برگردید و ببینید چه چیزی از محل خود خارج شده است. هرگز پیچ را بیش از حد نچرخانید که باعث آسیب های جدی می شود.

نکته شماره ۷ : پیچ ها را در محل اصلی خود قرار دهید پیچ کردن در نقاط اشتباه می تواند آسیب ایجاد کند.

tools-icdl-phone

نکته شماره ۸ : دوباره همه چیز را بررسی کنید. قبل از اینکه تلفن خود را ببندید مطمن شوید که تمام قطعات را وصل کردید و به درستی پیچ کردید. وقتی دوباره آن را به هم می بندید یک بار آزمایشی آن را اجرا کنید و مطمن شوید همه چیزی به درستی کار می کند. به غیر از قسمت های جایگزین، تمام قسمت های دیگر را تست کنید چونکه ممکن است به صورت تصادفی قسمت دیگری خراب شده باشد. در زیر لیستی از قسمت هایی که باید چک کنید به صورت خلاصه آمده است :

صفحه نمایش لمسی یا تاچ گوشی: اطمینان حاصل کنید که به طور کامل پاسخگو است.

ال سی دی / صفحه نمایش : برای نقاطی که به آن فشار امده تغییر رنگ را بررسی کنید.

حسگر فیوز : به صورت آزمایشی تماس بگیرید.

اسپیکر و میکروفون: اطمینان حاصل کنید که شما و کسی که با شما تماس می گیرد می توانید هر دو به وضوح و بدون پژواک صدا را بشنوید. برای افزایش صدا پست ۷ روش افزایش صدا اسپیکر و هدفون گوشی اندروید را مطالعه بفرمایید.

بلندگو : یک آهنگ را پخش کنید، یک بار دیگر با صدای بالا و پایین گوش کنید، نباید هیچ پژواکی شنیده شود.

دوربین جلو و عقب : عکس بگیرید، مطمئن شوید که روشن می شود و قادر به زوم کردن است.

شبکه و وای فای خود را بررسی کنید و مطمن شوید که آنها سازگار هستند. اگر بعد از تست وایفای احساس میکنید سرعت آن کم است ۴ دلیل کندی سرعت وای فای و روش های افزایش سرعت آن را بررسی کنید.

دکمه های خانه،  ولو م: با یک بار فشار دادن دکمه ها مطمن شوید که درست کار می کنند. در صورتی که دکمه های گوشی شما گیر کرده است قبلا در کلاسیک وب آموزش چگونه دکمه گیر کرده گوشی و تبلت را تعمیر و درست کنیم؟ را منتشر کردیم.

پورت شارژ : مطمئن شوید که گوشی شارژ می شود و از طریق USB به دستگاه های دیگر به طور مناسب کار می کند. اگر بعد از جمع کردن و بستن گوشی همچنان با مشکل کم شدن سریع شارژ مواجه هستید دلایل خالی شدن سریع شارژ و روش های جلوگیری از آن را قبلا به طور کامل بررسی کردیم.

جک هدفون : اطمینان حاصل کنید که شما می توانید به وضوح با هر دو گوشی بشنوید.

break-lcd-phone

پس از تست سخت افزار های گوشی و مطمئن شدن از درست کار کردن آنها پیشنهاد میکنیم گوشی خود را به مدت چند روز تحت نظر بگیرید تا صحیح کاردن مداوم تمامی قظعات اطمینان حاصل پیدا کنید چراکه ممکن است در موارد مثل درست کردن صفحه نمایش شکسته گوشی یا تعویض تاچ گوشی های سامسونگ  ، هواوی و.. بعد از مدتی قطعه مورد نظر همانند قطعه خود کارخانه به دلیل مرغوب نبودن جنس ، بد جا خوردن و.. به خوبی کار نکند.

علاوه بر تعمیر گوشی خود می توانید گوشی خود را با گوشی های دست دوم جایگزین کنید که قبلا در کلاسیک وب روش های فهمیدن دست دوم بودن گوشی ، راهنما و نکات مهم خرید گوشی کارکرده را توضیح دادیم.

به عنوان مثال در ادامه میتوانید فیلم آموزشی از آموزش تعویض صفحه نمایش (LCD) گوشی ، درست کردن تاچ خراب آیفون ۶ را مشاهده کنید :

تجربه و پیشنهاد شما ؟

آیا شما در صورت کار نکردن صفحه لمسی گوشی یا خراب شدن دیگر قطعات آن تمایلی برای تعمیر توسط خودتان دارید؟ تجربه شما در این زمینه چه بوده است؟ پیشنهادات و دیدگاهخود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

  • نوشته admin
  • 1 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • آموزش

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب