برای انتقال اطلاعات بین کارت های حافظه (SD Card) که به اصطلاح در بازار به عنوان رم نیز شناخته میشوند و رایانه شما باید آنها را به وسیله رم ریدر (Ram Reader) به کامپیوتر وصل کرد. اما گاهی در این گونه موارد ممکن است با ارورهای مختلفی مواجه شویم. امروز قصد داریم شما را با انواع ایراد و راه حل شناسایی رم ریدر لپ تاپ و کامپیوتر آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.
حل مشکل نشناختن رم ریدر و خوانده نشدن کارت حافظه ویندوز ۱۰، ۸ و ۷
Solve The Problem Of Not Detecting SD Card In Windows 7,8 And 10
امروزه رم یکی از پرکاربرد ترین حافظه های قابل حمل دنیاست. به علت اندازه بسیار کوچک و حجم حافظه متنوع در بسیاری از تلفن های هوشمند و دوربین ها مورد استفاده قرار میگیرد. اگر بخواهید این اطلاعات را منتقل کنید اما با خطا رم ریدر در ویندوز مواجه شوید چه راهکاری سراغ دارید؟ پیشنهاد می کنیم حتما این پست را مطالعه بفرمایید.
قبل از آغاز راهکار های رفع مشکل اتصال رم ریدر به کامپیوتر به نکات زیر دقت کنید
- رم ریدر خود را به یک کامپیوتر دیگر نیز وصل کنید. اگر خطای قبل را دریافت کردید، ایراد از رم یا رم ریدر شماست.
- رم خود را با یک رم ریدر دیگر به سیستم متصل کنید. اگر مشکل از رم ریدر شما باشد، با خطایی مواجه نخواهید شد.
- یک رم دیگر را به کمک رم ریدر به رایانه خود وصل کنید. اگر باز هم با ارور دریافت کردید، به ادامه پست توجه بفرمایید.
نکته: هنگام استفاده از راهکارها، رم ریدر باید به سیستم وصل باشد.
راهکار اول: استفاده از Windows 10 Troubleshooter برای رفع ارور رم ریدر
ارورها همیشه دردسر ساز هستند اگر با خطای USB Device Not Recognized مواجه شدید حتما پست بهترین روش های حل مشکل خطای USB Device Not Recognized ویندوز را مطالعه کنید. اولین و ساده ترین راهکار برای حل مشکل نشناختن رم ریدر در ویندوز، استفاده از سیستم عیب یاب ویندوز (Windows Troubleshooter) می باشد.
روش اول: ابتدا کنترل پنل (Control Panel) را باز کرده و حالت Small Icons را انتخاب کنید. سپس روی Troubleshooting کلیک کنید.
در بخش Hardware and Sound که مربوط به اشکال زدایی سخت افزاری ویندوز است، بر روی Configure a Device کلیک کنید. صفحه ای باز خواهد شد Next را بزنید تا ویندوز اشکال سخت افزاری را بیابد. در مرحله بعد، ویندوز راه حل هایی به شما ارائه خواهد داد. بر روی Apply This Fix کلیک کنید.
روش دوم: برای حل ارور نخواندن SD کارت در نسخه ویندوز ۱۰ Creators می توانید از منو Settings اقدام کنید. برای انجام اینکار مراحل زیر را دنبال کنید.
از کلید ترکیبی Win+I برای ورود به تنظیمات ویندوز استفاده کنید. سپس به بخش Update & Security رفته و از سمت چپ Troubleshoot را انتخاب کنید. در سمت راست به پایین اسکرول کنید و Hardware and Devices را انتخاب کنید. سر آخر بر روی Run The Troubleshooter کلیک کنید تا مشکل برطرف شود.
راهکار دوم: درایورهای سیستم خود برای مشکل باز نشدن رم ریدر را آپدیت کنید
در پست های قبل درباره ۱۵ روش رفع مشکل عدم شناسایی گوشی و تبلت توسط کامپیوتر و لپ تاپ مطالب مفیدی منتشر کرده ایم، پیشنهاد میکنیم مطالب مفید را از دست ندهید. یکی از مرسوم ترین دلایل نشناختن رم ریدر در ویندوز آپدیت نبودن درایور های مربوط می باشد. برای آپدیت درایورهای سیستم خود می تواند به دو طریق عمل کنید. آپدیت دستی و آپدیت به کمک نرم افزار ثانویه.
آپدیت به صورت دستی: می توانید به وب سایت سازنده و یا سایر سایت های معتبر عرضه آپدیت های سخت افزاری مراجعه کنید. توجه کنید که برای برخی از آپدیت ها شما باید از وب سایت سازنده سیستم و همچنین شرکت سازنده رم ریدر استفاده کنید. اگر برای رفع مشکل بالا نیامدن رم ریدر، وقت یا تخصص کافی ندارید پیشنهاد میکنیم از نرم افزار آپدیت درایور های ویندوز که در ادامه توضیح داده شده است، استفاده کنید.
آپدیت درایور ها با کمک نرم افزار Driver Easy:
نرم افزار Driver Easy می تواند به طور اتوماتیک سیستم شما را شناسایی و آخرین درایور های مورد نیاز را دانلود و نصب کند. با این نرم افزار دیگر نیاز نیست اطلاعات تخصصی در مورد کامپیوتر خود داشته باشید یا برای هر درایور سایت های مختلف را بگردید. برای استفاده از این نرم افزار پس از دانلود و نصب کافی است دو مرحله زیر را طی کنید.
گام اول: نرم افزار را باز کنید و روی Scan Now کلیک کنید. نرم افزار شروع به اسکن سیستم شما و درایور های مورد نیاز می کند.
گام دوم: پس از بررسی نرم افزار، لیستی از درایورهایی که نیاز به آپدیت دارند برای شما نمایش می دهد. می توانید درایور مربوط به SD Card را از لیست پیدا کرده و بر روی دکمه Update مقابلش کلیک کنید تا درایور مربوطه دانلود و به طور اتوماتیک نصب شود. یا بر روی Update All کلیک کنید تا همه درایور های مورد نیاز سیستم بروزرسانی شود.
معمولا پس از نصب درایورها، ویندوز به ریستارت نیاز دارد. معمولا مشکل پیدا نکردن رم ریدر در ویندوز با آپدیت درایورها حل می شود، اگر باز هم ایراد رفع نشده است از راه حل های بعدی استفاده کنید.
راهکار سوم: برای حل مشکل بالا نیامدن رم ریدر درایو SD Card را نام گذاری کنید
اگر احساس می کنید سرعت هارد اکسترنال شما کاهش یافته است می توانید از بررسی علت و ۷ روش رفع مشکل کند شدن هارد اکسترنال وسترن دیجیتال و… نیز استفاده کنید. اختصاص دادن یک نام به درایو مربوط به SD Card می تواند یکی از بهترین روش ها برای رفع ایراد خوانده نشدن رم ریدر در ویندوز لپ تاپ و کامپیوتر باشد. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.
در ویندوز بر روی دکمه استارت راست کلیک کنید یا از کلید ترکیبی Win + X استفاده کنید تا یک منو مانند تصویر زیر ظاهر شود. از لیست Disk Management را انتخاب کنید.
Disk Management یک لیست از اسامی درایو های سخت افزاری را به شما نمایش خواهد داد.اگر هیچ نام گذاری روی SD Card انجام نشده بر روی درایور مربوط به آن راست کلیک کرده و گزینه Change Drive Letter and Paths را بزنید.
برای نام گذاری درایو رم ریدر روی Add یا Change کلیک کنید(به عنوان مثال :H) و سپس OK را بزنید.
حال میتوانید My Computer را باز کنید و از محتوای رم خود استفاده کنید.
راهکار چهارم: بررسی تنظیمات BIOS برای حل مشکل نشناختن رم ریدر
اگر با مشکل خالی نشان دادن حافظه فلش مواجه شده اید می توانید پست ۳ روش حل مشکل خالی نشان دادن فلش مموری پر و عدم نمایش اطلاعات آن را در کلاسیک وب مطالعه بفرمایید. یکی دیگر از دلایل بروز مشکل عدم شناسایی رم ریدر لپ تاپ و کامپیوتر، می تواند خاموش بودن Card Reader در تنظیمات بیوس سیستم شما باشد.
برای بررسی این مورد ابتدا سیستم خود را ریستارت کنید. در اولین صفحه ای که پس از روشن شدن مجدد ظاهر می شود کلید F2 یا Delete را بزنید(بستگی به سخت افزار مادربرد سیستم شما دارد).
تنظیمات BIOS بسته به شرکت سازنده مادربورد سیستم متفاوت است و دقیقا نمی توان گفت تنظیمات و منو ها چگونه هستند. اما یافتن کلماتی مانند SD Reader و یا Card Reader نمی تواند دشوار باشد. به محض یافتن موارد این چنینی تنظیمات مربوط به آن را Enable یا On کنید. (برای حرکت در منو ها و ذخیره تنظیمات از توضیحات داده شده در همان صفحه استفاده کنید).
پس از ذخیره تنظیمات سیستم ریستارت خواهد شد و می توانید رم ریدر خود را تست کنید. اگر تنظیمات بایوس قابلیت خواندن اس دی کارت خاموش بود و شما روشن کردید به احتمال بسیار زیاد مشکل حل خواهد شد.
راهکار پنجم: Card Reader را غیر فعال و دوباره فعال کنید
تا اینجا شما را با چهار روش حل مشکل در اتصال رم ریدر آشنا کردیم. اما اگر هم چنان موفق به رفع آن نشده اید به ادامه پست توجه فرمایید. راهکار پنجم استفاده از بخش Device Manager ویندوز می باشد. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید.
با زدن کلید ترکیبی Win+R برنامه Run ویندوز را باز کرده و عبارت devmgmt.msc را وارد و OK کنید. Device Manager سیستم شما باز خواهد شد.
سپس کمی اسکرول کنید و بخش Memory Technology Devices را باز کرده و RealteK PCIE CardaReader (این مورد بسته به سیستم سخت افزار شما می تواند متفاوت باشد) بزنید. طبق تصویر از لبه Driver بر روی دکمه Disable کلیک کنید. پیغامی به شما نمایش داده خواهد شد، Yes را بزنید.
حالا درایور Card Reader شما غیر فعال شده است. برای فعال کردن آن دوباره در همان پنجره Enable Device را بزنید.
امیدواریم با این راهکار مشکل رم ریدر شما حل شود. اگر نشد، نگران نباشید ما با دو راهکار دیگر همراه شما هستیم.
راهکار ششم: مشکل شناسایی کارت حافظه دررم ریدر با فرمت کردن آن توسط Disk Management
اگر تا به حال با مشکل فرمت نشدن حافظه فلش رو به رو شده اید و نمی دانید چطور آن را حل کنید حتما پست ۴ روش حل مشکل فرمت نشدن فلش مموری را مطالعه بفرمایید.
یکی دیگر از روش های حل مشکل خوانده نشدن رم ریدر کامپیوتر، فرمت کردن کارت حافظه رم می باشد. می خواهیم برای این کار از ابزار Disk Management ویندوز استفاده کنیم.
اگر اطلاعات مهمی در حافظه رم ندارید از این روش استفاده کنید.
در ویندوز بر روی دکمه استارت راست کلیک کنید یا از کلید ترکیبی Win + X استفاده کنید تا یک منو مانند تصویر زیر ظاهر شود. از لیست Disk Management را انتخاب کنید.
Disk Management یک لیست از اسامی درایو های سخت افزاری را به شما نمایش خواهد داد. بر روی درایو مربوط به SD Card (اگر موجود بود) راست کلیک کرده و Format را بزنید.
با زدن OK حافظه رم شما فرمت خواهد شد. این روش ممکن است برخی از ارور های مربوط به رم ریدر را رفع کند.
راهکار هفتم: تعمیر SD Card خراب یا غیر قابل خواندن به کمک خط فرمان ویندوز
این راهکار می تواند برای عدم شناسایی USB نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
ابتدا با زدن کلید ترکیبی Win + X منو Power User ویندوز را باز کرده و روی گزینه (Command Prompt (Admin کلیک کنید.
اگر پیغامی مبنی بر اجازه دسترسی Admin ظاهر شد، Yes را بزنید تا خط فرمان ادمین ویندوز باز شود. سپس در خط فرمان عبارت :chkdsk E را تایپ کرده (به جای :E نام درایو رم ریدر خود را تایپ کنید) و Enter را بزنید تا سیستم حافظه مربوطه را بررسی و در صورت امکان تعمیر کند.
نظرات و پیشنهادات شما؟
امروز با ۷ روش حل مشکلات نخواندن رم ریدر همراه شما بوده ایم. آیا راهکار های ارائه شده مفید بود؟ کدام راهکار مشکل شما را حل کرد؟ لطفا اگر روش های دیگری می شناسید با ما و دوستانتان در کلاسیک وب در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.