اگر شما صاحب یک فروشگاه آنلاین، دیتا سنتر، پرتال، سایت خبری و غیره هستید حتما به ابزارهایی برای بررسی در دسترس بودن سایت احتیاج پیدا خواهید کرد چون که عدم در دسترس بودن یک سایت می تواند به معنای از دست دادن مشتریان و اعتبار شما باشد. همچنین اگر یکی از کاربران پر و پا قرص یک سایت یا سرویس باشید و برای مدتی امکان دسترسی به آن وجود نداشته باشد بهتر است اول در دسترس بودن آن برای همگان را تست کنید، امروز در کلاسیک وب قصد داریم بهترین روش و سرویس های آنلاین در دسترس بودن سایت را به شما معرفی کنیم.
سایت های بررسی وضعیت آنلاین بودن و در دسترسی به سرور سایت
Best Free Website Uptime & Availability Test Services
قبلا در کلاسیک وب بهترین سایت ساز های حرفه ای رایگان برای کسب کار و سایت های شخصی را به شما آموزش دادیم، اکثر کسب و کارهای امروزی بر زیر ساخت و شبکه های فناوری اطلاعات تکیه می کنند و واقعیت این است که هزینه خرابی به یک معظل تبدیل شده است. خرابی و از دسترس خارج شدن سایت موجب زیان و تاثیر منفی در بهره وری کسب و کار می شود و روی کیفیت خدماتی که به مشتری ارائه می شود نیز تاثیر می گذارد و این امر می تواند در بازار رقابتی امروز شما را از پای بیاندازد. حال سوال این است که چگونه می توانیم از کسب و کار و اعتبار خود محافظت کنیم و مشتریان خود را از دست ندهیم؟ پاسخ ساده است با مانیتورینگ سرور سایت.
مانیتورینگ سرور یک اقدام پیشگیرانه است که به شما کمک می کند قبل از اتفاق خرابی هر گونه مشکل را شناسایی کند. به عبارت دیگر مانیتورینگ سرور فرآیندی است که به طور مداوم سرور در یک شبکه اختصاصی اسکن می شود و هر گونه خرابی شناسایی می شود. قبلا در کلاسیک وب نحوه مانیتورینگ فعالیت های انجام شده در وب سایت و شبکه های اینترنتی را به شما آموزش دادیم در ادامه نحوه مانیتورینگ سایت و سرور را به شما آموزش خواهیم داد.
نحوه استفاده از دستور پینگ برای بررسی وضعیت در دسترس بودن سایت
دستورات مختلفی وجود دارد که شما می توانید در Command Prompt اجرا کنید. یکی از این دستورات Ping است. Ping مخفف عبارت Packet InterNet Groper است که برای بررسی خطاهای شبکه استفاده می شود. برای پینگ یک وب سایت شما باید عبارت Ping و سپس آدرس سایت را تایپ کنید. به عنوان مثال اگر قصد دارید سایت کلاسیک وب را پینگ کنید فقط به آدرس WWW.Anzalweb.com نیاز خواهید داشت که به صورت زیر دستور را در Command Prompt وارد می کنیم:
Ping www.Anzalweb.ir
این دستور یک پیغام ۳۲ بیتی را ارسال خواهد کرد که شامل ۴ بخش است. اگر می خواهید یک پینگ ثابت بفرستید از دستور ping –t استفاده کنید. برای قطع ارتباط شما می توانید از کلیدهای Ctrl + C استفاده کنید. بعد از اینکه دستور را وارد کردید یک سری کلمات همراه با اعداد دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال شما بعد از کلمه Time یک عدد مشاهده خواهید کرد که نشان دهنده مدت زمانی است که طول می کشد تا پاسخ را دریافت کنید. اصلاح Low Ping به این معناست که مدت زمان پاسخ به کامپیوتر بسیار سریع بوده است.
در سمت راست ستون Time شما TTL را مشاهده خواهید کرد که مخفف Time To Live و به معنای مدت زنده ماندن است. این عدد به شما می گوید که چه تعداد پیام در شبکه ارسال شده است تا به هدف خود برسید. برای اینکه ببینید اتصال چقدر قوی است باید به قسمت Ping Stats نگاه کنید. در این قسمت شما بخش Ping Stats را مشاهده خواهید کرد که تعداد بسته های ارسال شده (Sent)، دریافت شده (Received) و گم شده (Lost) را مشاهده خواهید کرد. اگر Command Prompt چیزی به غیر از اعداد مشابه را نشان می دهد این بدان معناست که چیزی اشتباه است.
اصطلاح Round Trip حداقل، حداکثر و متوسط زمان لازم برای تکمیل درخواست پینگ را نشان می دهد. اگر همه چیز خوب باشد نباید بین این سه عدد تفاوتی وجود داشته باشد. اما اگر تفاوت زیادی بین این سه عدد وجود داشته باشید این بدان معناست که اتصال بسیار قابل اعتماد و قوی نیست.
در صورتی که درخواست پینگ شما ارسال نمی شود مطمئن شوید که هنگام وارد کردن آدرس سایت http: را وارد نکرده اید. برخی اوقات اتصال اینترنت شما به درستی کار نمی کند و دستور پنگ شما ارسال نمی شود که برای حل این مشکل می توانید از ۷ ابزار برتر رفع مشکلات اتصال به اینترنت در ویندوز استفاده کنید.
بهترین سایت چک کردن، از کار افتادن یا آنلاین بودن سرور سایت
سایت Is It Down Right Now یک مانیتورینگ سایت است که وضعیت سایت مورد علاقه شما را بررسی می کند و بررسی می کند که آیا سایت در دسترس هست یا نه. نحوه استفاده از این سایت بسیار ساده است بعد از اینکه وارد سایت شدید با صفحه ای مانند زیر روبرو خواهید شد در کادر پیش رو آدرس سایت مورد علاقه خود مانند www.Anzalweb.ir را وارد کنید و روی دکمه سبز رنگ CHECK کلیک کنید.
حالا در صفحه زیر شما می توانید در قسمت سرور کلاسیک وب اطلاعاتی مانند نام و آدرس وب سایت، مدت زمان پاسخ، آخرین باری که سایت از دسترس خارج شده است و تاریخچه وضعیت وب سایت کلاسیک وب را مشاهده بفرمایید.
نحوه بررسی وضعیت در دسترس بودن و مانیتورینگ سایت
یکی از سرویس های آنلاین دیگری که شما برای مانیتورینگ سایت می توانید از آن استفاده کنید سایت Down For Everyone Or Just Me است. این سایت مثل سایت قبلی اطلاعات جامع و کاملی را در اختیار شما قرار نمی دهد اما به هر حال می توانید وضعیت در دسترس بودن سایت مورد نظر خود را با آن بررسی کنید. بعد از اینکه وارد سایت شدید با صفحه ای مانند زیر مواجه خواهید شد در کادر مربوطه آدرس سایت مورد نظر خود را وارد کنید و اینتر کنید.
حالا شما می توانید در دسترس بودن سایت کلاسیک وب را مشاهده بفرمایید.
روش مانیتورینگ سرور به کمک سایت Uptrends
سایت Uptrends یکی دیگر از سایت های مانیتورینگ سرور است که شما می توانید برای مدت زمان ۱ ماه از آن به صورت رایگان استفاده کنید. نحوه استفاده از این سرویس آنلاین مانند دو سایت قبلی است. بعد از ورد به سایت با صفحه ای مانند زیر روبرو خواهید شد. در کادر مشخص شده آدرس سایت مورد نظر خود را وارد کنید و روی دکمه آبی Start Test کلیک کنید.
حالا شما می توانید زمان پاسخ و در دسترس بودن سایت مورد نظر خود را به صورت زیر مشاهده کنید.
نحوه مانیتورینگ سایت و سرور در سرویس آنلاین Uptime Robot
آخرین سرویس آنلاینی که امروز به شما معرفی می کنیم سرویس Uptime Robot است که شما به کمک آن می توانید هر ۵ دقیقه یکبار سایت مورد نظر خود را از ۵۰ سرور در نقاط مختلف جهان بررسی کنید.
در آخر پیشنهاد می کنیم برای مانیتورینگ محتوای سایت مورد نظر خود از ابزار کاربردی برای نظارت و فهمیدن تغییرات اطلاعات و محتوا سایت ها استفاده کنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
امروز در کلاسیک وب بهترین سایت های مانیتور آنلاین بودن سایت را به شما معرفی کردیم اگر برای مانیتورینگ وب سایت رایگان روش یا سرویس آنلاین دیگری می شناسید آن را در بخش دیدگاه این پست با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.