مطلب فعلی :

۶ روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷

رفتن به بالا

۶ روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷

نوشته admin

1 سال قبل

بدون دیدگاه

آموزش

مجله اینترنتی دانستنی ها
6 روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز 10 ، 8 و 7

۶ روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷

در هنگام شبکه کردن چند کامپیوتر با هم، ممکن است مشکلات مختلفی رخ دهد. اگر شما کامپیوتر های خود را به هم شبکه کرده اید اما نمی توانید کامپیوتری را در شبکه پیدا کنید، این مطلب را دنبال کنید. امروز در کلاسیک وب روش حل مشکل پیدا نکردن و دیده نشدن کامپیوترها در شبکه ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ را مرور و بررسی خواهیم کرد.

حل مشکل شناسایی و شبکه نشدن دو کامپیوتر در ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷

How to Fix Cannot See Other Computers on Network in My Network Places?

شبکه کردن کامپیوتر ها یکی از کار هایی است که ممکن است دفعات زیادی نیاز به انجام آن داشته باشیم. قبلا هم در کلاسیک وب روش شبکه کردن دو لپ تاپ و کامپیوتر به صورت وایرلس را آموزش داده ایم اما اگر پس از اتصال و شبکه کردن، نتوانستیم کامپیوتر در شبکه را ببینیم، چه کاری باید انجام دهیم؟ اصولا این مشکل بیشتر به دلیل عدم تنظیم صحیح است که به راحتی قابل رفع است. در ادامه مطلب تنظیمات لازم و روش های رفع مشکل عدم نمایش کامپیوترها در شبکه را توضیح می دهیم.

پینگ گرفتن از سایر کامپیوتر ها برای مشکل وصل نشدن کامپیوتر به شبکه

قبل از شروع اشکال یابی عدم ارتباط دو کامپیوتر در شبکه در ویندوز ۷ ، ۸ و ۱۰ باید مطمئن شوید که اتصال شما صحیح است. اگر سویچ ها، سیم ها و هر چیز دیگری در اتصالات شما قطع شود، نمی توانید شبکه را برقرار کنید و در نتیجه کامپیوتر ها را هم در شبکه نخواهید دید. برای این که بدانید اتصال صحیح است، باید از سایر دستگاه ها پینگ بگیرید. Win+R را بزنید و CMD را تایپ و اینتر کنید. سپس عبارت ping x.x.x.x را تایپ کنید. به جای X ها باید آیپی کامپیوتر مقصد را وارد کنید. اگر پینگ قابل دریافت نبود، اتصال مشکل دارد و باید بررسی فیزیکی انجام دهید و مجدد مراحل شبکه کردن را چک کنید.

پینگ گرفتن از سایر کامپیوتر ها برای مشکل وصل نشدن کامپیوتر به شبکه

اگر از روش اتصال فیزیکی استفاده کردید و می خواهید سوکت کابل را عوض کنید، پیشنهاد می کنیم مطلب آموزش تصویری نحوه ساخت و سوکت زدن کابل شبکه کراس، استریت و .. را هم مطالعه نمایید.

پیدا نشدن کامپیوتر در شبکه به دلیل تنظیمات File and Printer Sharing

برای رفع مشکل شناسایی نشدن کامپیوتر در شبکه ویندوز ۷ تا ۱۰ پس از ورود به کنترل پنل، به قسمت Network and Sharing Center بروید و در پنل سمت چپ صفحه گزینه Change advanced sharing settings را بزنید.

پیدا نشدن کامپیوتر در شبکه به دلیل تنظیمات File and Printer Sharing

حال تب Private را گسترش دهید و مطمئن شوید که Network Discovery روشن باشد. همچنین file and printer sharing و همینطور allow Windows to manage homegroup connections هم فعال باشند. برای اتصال شبکه همه این گزینه ها باید انتخاب شده باشند.

پیدا نشدن کامپیوتر در شبکه به دلیل تنظیمات File and Printer Sharing

نام Workgroup و مشکل عدم شبکه شدن کامیپوتر

برای شبکه شدن باید همه کامپیوتر ها Workgroup یا Homegroup یکسانی داشته باشند. برای رفع عدم نمایش نام کامپیوتر در شبکه در ویندوز ۷ تا ۱۰ باید بر روی رایانه در دسکتاپ راست کلیک کرده و Properties را بزنید و نام workgroup را ببینید. همه کامپیوتر ها باید همان نام را داشته باشند. در غیر اینصورت برای تغییر نام روی گزینه Advanced System Settings کلیک کنید.

تنظیمات Workgroup و Homegroup و مشکل عدم شبکه شدن کامیپوتر

اکنون به تب Computer Name بروید و با زدن Change آن را تغییر داده و یکسان سازی کنید تا مشکل در شبکه Workgroup را رفع کنید. همچنین اگر از Homegroup استفاده می کنید، مطمئن شوید همه کامپیوتر ها داخل یک Homegroup باشند.

تنظیمات فایروال برای نشناختن کامپیوتر در شبکه

برای مشکل شبکه نشدن سیستم ها به تنظیمات Windows Firewall بروید و Allow an app or feature through the firewall را بزنید. سپس File and Printer Sharing را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که اگر آنتی ویروس جداگانه ای نصب کرده اید، باید این کار را داخل آن انجام دهید و یا به طور کلی به صورت موقت آنتی ویروس را غیر فعال کنید.

تنظیمات فایروال برای نشناختن کامپیوتر در شبکه

همچنین مطالعه مطلب ۷ ابزار برتر رفع مشکلات اتصال به اینترنت در ویندوز هم می تواند در این زمینه مفید و کاربردی باشد.

فعال کردن Computer Browser Service برای اشکال یابی عدم ارتباط دو کامپیوتر در شبکه

این مشکل کمتر احتمال پیش آمدن دارد. به هر حال برای چک کردن این مورد Win+R را بزنید و services.msc را تایپ و اینتر کنید. سپس Computer Browser را پیدا کرده و آن را به صورت دستی فعال کنید.

فعال بودن سرویس Computer Browser Service برای اشکال یابی عدم ارتباط دو کامپیوتر در شبکه

اگر این سرویس را پیدا نکردید، در سرچ استارت MSCONFIG را سرچ و انتخاب کنید. در پنجره باز شده مطمئن شوید که Startup روی Normal startup تنظیم شده باشد.

فعال بودن سرویس Computer Browser Service برای اشکال یابی عدم ارتباط دو کامپیوتر در شبکه

همچنین در صورت امکان در ویندوز ۱۰ سرویس Function Discovery Resource Publication را هم روی حالت اتوماتیک گذاشته و مجدد سیستم را استارت کنید. احتمال حل مشکل دیده نشدن کامپیوتر در شبکه توسط این روش وجود دارد.

تنظیمات روتر و پورت ها در مشکلات دیده نشدن کامپیوتر در شبکه

برخی از مودم ها از تنظیماتی استفاده می کنند که برای افزایش امنیت کاربر، در شبکه مخفی می ماند. با توجه به مدل های متنوع مودم ها، نمی تواند تنظیمات یکسانی را معرفی کرد اما شما باید گزینه هایی مانند Client Isolation را غیر فعال نمایید. این تنظیمات در دفترچه مودم و سایت آن توضیح داده شده است. (توصیه می شود پس از اتمام شبکه کردن، مجدد این تنظیمات را فعال سازید)

تنظیمات روتر و پورت ها در مشکلات دیده نشدن کامپیوتر در شبکه

در پایان برای مدیریت بهتر شبکه خود، مطالعه مطلب ۶ تا از بهترین نرم افزار های مدیریت شبکه و اینترنت در ویندوز ، مک و لینوکس را فراموش نکنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

در مطلب امروز روش های رفع مشکل پیدا نکردن کامپیوتر در شبکه را بررسی کردیم. مشکل شما با کدام روش حل شد؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در زمینه پیدا نکردن سیستم در شبکه را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.

  • نوشته admin
  • 1 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • آموزش

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب