در هنگام تلاش برای متصل شدن به اینترنت در ویندوز ممکن است با مشکلات و خطاهای متعددی مواجه شوید. یکی از این ارورها، پیغام خطای Windows was unable to connect to this network ویندوز است که معمولا موقع استفاده از مودم های وای فای رخ می دهد. در این مطلب کلاسیک وب، شما را با روش های حل این ارور آشنا خواهیم کرد.
آموزش رفع ارور Windows was unable to connect to ویندوز
How To Fix Windows was unable to connect to this network
مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز به دلایل گوناگونی می تواند رخ دهد. قبلا هم به ۷ ابزار برتر رفع مشکلات اتصال به اینترنت در ویندوز پرداخته ایم. در این مطلب کلاسیک وب قصد داریم به بررسی روش های حل مشکل Windows was unable to connect to this network بپردازیم.
تغییر IP در هنگام مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۷
هر بار که به اینترنت متصل می شوید یک آی پی جدید به کامپیوتر شما اختصاص داده می شود. بنابراین هر گاه به این شمل برخوردید برای اینکه از آی پی جدیدی بهره مند شوید می توانید یک بار سیستم خود را ریستارت نمایید. اما اگر می خواهید بدون ریستارت کردن کامپیوتر به تغییر IP اتصال اینترنتی خود بپردازید باید از روش زیر کمک بگیرید:
۱- ابتدا کلیدهای Win+R را فشرده و عبارت CMD را تایپ کنید تا پنجره جدیدی باز شود.
۲- ابتدا دستور ipconfig /release را تایپ کرده و کلید Enter را بزنید.
۳- حالا پس از تایپ دستور ipconfig /renew دوباره کلید Enter را بفشارید.
۴- اگر در اینجا خطایی دریافت کردید، پس شاید مشکل از مودم وایرلس شما باشد. پس برای حل آن باید به روش های بعدی که در ادامه خواهیم گفت مراجعه کنید.
ریستارت کردن مودم برای حل مشکل کارت شبکه در ویندوز ۷
اگر می توانید ریستارت کردن مودم را امتحان کنید. البته اگر از طریق مودم شخصی دیگر یا مودمی که در مکان های عمومی مثل ترمینال ها نصب شده است برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، مشخصا قادر به انجام این روش نخواهید بود. در غیر این صورت، مودم خود را کاملا خاموش کرده و پس از ۳۰ ثانیه مجددا آن را روشن کنید تا شاید مشکلتان از این طریق حل شده باشد.
همچنین می توانید مطلب ۴ روش حل مشکل Limited access اینترنت وایرلس ویندوز را هم مطالعه کنید.
غیر فعال کردن بخش Security در مودم وایرلس
یکی از دلایلی که می تواند موجب بروز پیغام خطای windows was unable to connect to this network ویندوز شود این است که پروتکل های رمزنگاری به کار رفته در مودم اجازه اتصال صحیح به اینترنت را نمی دهند. البته این مساله بیش از همه به نوع مودم یا کارت شبکه ای که استفاده می کنید بستگی دارد. برای مثال اگر از کارت شبکه قدیمی برای اتصال اینترنتی خود استفاده می کنید احتمالش زیاد است که برخی قابلیت های پیشرفته مودم مانند پروتکل های رمزنگاری جدید توسط آن پشتیبانی نشود.
بنابراین بهتر است به صورت موقت این پروتکل های امنیتی را غیر فعال کنید تا ببینید که آیا مشکل حل می شود یا خیر. شیوه انجام این کار در مودم های مختلف، متفاوت است.
بروز رسانی درایور کارت شبکه در صورت عدم اتصال به اینترنت با وجود اتصال وای فای
همیشه باید از آخرین آپدیت های هر دستگاهی که از آن استفاده می کنید بهره ببرید. آپدیت ها موجب جلوگیری از بروز انواع خطاها و استفاده حداکثری از پتانسیل های ابازر مورد نظر می شوند.د برای بررسی اینکه آیا کارت شبکه ای که از آن استفاده می کنید از آخرین اپدیت را مورد استفاده قرار می دهد یا خیر، ابتدا به کنترل پنل ویندوز رفته و روی Device Manager دابل کلیک کنید. بخش مربوط به Network adapters را باز کنید. مدل کارت شبکه خود را در این لیست خواهید دید.
با کلیک راست به روی آن و انتخاب گزینه Update Driver می توانید از آخرین آپدیت های مربوط به این کارت شبکه در صورت موجود بودن مطلع شوید.
حل اخطار Windows was unable to connect با فعال کردن Network Discovery تنظیمات شبکه
Network Discovery در واقع به ویندوز امکان برقراری اتصال و تبادل اطلاعات از طریق شبکه را می دهد. برای اینکه مطمئن شوید این گزینه در کامپیوتر شما فعال است طبق مراحل زیر عمل کنید:
۱- در کنترل پنل ویندوز روی Network and Sharing Center کلیک کنید.
۲- از ستون سمت چپ روی Change advanced sharing settings کلیک نمایید.
۳- حالا در اینجا از فعال بودن گزینه Turn on network discovery اطمینان حاصل کنید.
استفاده از ابزار عیب یابی شبکه برای حل مشکل کارت شبکه در ویندوز ۷
شما می توانید از ابزار Network Troubleshooter برای عیب یابی و حل مشکل شبکه در ویندوز استفاده کنید. برای دسترسی به این ابزار، ابتدا روی آیکون وایرلس در نوار ابزار ویندوز کلیک راست کرده و گزینه Troubleshoot Problems را انتخاب کنید.
یک پنجره باز می شود که به دنبال مسائل و مشکلات مربوط به اتصالات شبکه در ویندوز می گردد. این ابزار در صورت پیدا کردن مشکلی، به صورت خودکار به حل آن خواهد پرداخت. بنابراین دیگر نیاز به کار خاصی از سوی شما نیست و فقط باید تا پایان یافتن کار آن صبر کنید.
حل ارور Windows was unable to connect to this network در ویندوز XP
اگر در ویندوز XP با این مشکل مواجه شده اید شاید از طریق روش زیر موفق به حل آن شوید:
۱- ابتدا به کنترل پنل ویندوز رفته و روی Network Connections کلیک نمایید.
۲- روی آداپتر شبکه وایرلسی که در حال استفاده از آن هستید کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
۳- روی سربرگ Wireless Networks کلیک کرده و سپس دکمه Add را انتخاب کنید.
۴- در پنجره باز شده، ابتدا در بخش SSID نامی برای شبکه خود انتخاب کنید. سپس از لیست Authentication گزینه Shared را برگزینید. همچنین گزینه This key is provided for me automatically را غیر فعال نمایید.
۵- در نهایت روی دکمه OK کلیک کنید.
تعمیر TCP/IP Stack هنگام وصل نشدن وای فای لپ تاپ در ویندوز ۷
۱- جهت رفع مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ابتدا کلیدهای Win+R را فشرده و عبارت CMD را تایپ کنید.
۲- در پنجره باز شده، پس از تایپ هر کدام از دستورات زیر کلید Enter را بزنید:
- netsh winsock reset catalog
- netsh int ipv4 reset reset.log
- netsh int ipv6 reset reset.log
۳- کامپیوتر را ریستارت کنید.
این کار را به شیوه ای دیگر نیز می توانید انجام دهید. به این شکل که یک فایل نوت پد باز کرده و دستورات زیر را به شکل دقیق در آن وارد کنید:
سپس آن را با نام و پسوند flush.bat ذخیره نمایید. در نهایت با کلیک راست روی ان و انتخاب گزینه Run as Administrator، می توانید به اجرای این فایل بپردازید.
در صورتی که با باز کردن سایت ها در گوشی همراه خود مشکل دارید می توانید به مطلب حل مشکل باز نشدن سایت ها در گوشی با اینترنت ایرانسل ، همراه اول و رایتل در کلاسیک وب مراجعه کنید.
استفاده از آداپترهای وایرلس USB جهت حل مشکل پیغام Windows was unable to connect to
اگر از دانگل های وایرلس یا مودم هایی که با استفاده از پورت های USB به کامپیوتر متصل می شوند برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، بنابراین شاید مشکل شما دقیقا به همین موضوع برگدد. اگر از این دسته کاربران هستید کارهای زیر را برا حل مشکل خود امتحان کنید:
- کامپیوتر را خاموش کرده و دانگل را از آن جدا کنید. سپس دوباره آن را روشن نموده و ببینید که می توانید به اینترنت وصل شوید یا نه.
- از دیگر پورت های USB برای اتصال مودم یا دانگل استفاده کنید.
- همه اتصالات USB را از کامپیوتر جدا کرده و فقط اجازه دهید که مودم به آن وصل باشد. حالا پس از یک بار ریستارت کردن کامپیوتر، مجددا سعی کنید به اینترنت متصل شوید.
- درایورهای مربوط به پورت های USB را آپدیت کنید.
ایجاد یک کانکشن جدید در ویندوز جهت اتصال به اینترنت
۱- برای حل مشکل وصل نشدن وای فای لپ تاپ در ویندوز ۷ روی آیکون وای فای در نوار وظیف کلیک کرده و گزینه Open Network and Sharing Center را انتخاب کنید.
۲- از منوی سمت چپ گزینه Manage wireless networksرا انتخاب کنید.
۳- روی Add کلیک کنید.
۴– روی گزینه Manually create a network profile کلیک کنید.
۵- برای هر کدام از موارد موجود در صفحه، مقادیر زیر را وارد کنید و در نهایت روی Next کلیک نمایید:
۶- گزینه Change connection settings را انتخاب کنید.
۷- از سربرگ Security روی دکمه Settings کلیک کنید.
۸- در اینجا دکمه Configure را انتخاب نمایید.
۹- در پنجره باز شده، گزینه Automatically use my Windows logon را غیر فعال کنید.
۱۰- حال می توانید با کانکشن جدید Eduroam به اینترنت متصل شوید. ابتدا باید یک نام کاربری و رمز عبور برای آن انتخاب کنید.
۱۱- در نهایت روی Connect کلیک کنید.
حذف آنتی ویروس و دیگر نرم افزارهای امنیتی نصب شده
استفاده از نرم افزارهای امنیتی مثل آنتی ویروس ها همیشه توصیه می شود. با این حال گاهی اوقات، با سختگیری های امنیتی که توسط این نرم افزارها اعمال می شود برخی از اجزای کامپیوتر نمی توانند وظایف خود را به درستی انجام دهند. اتصالات شبکه در ویندوز هم از این قاعده مستثنی نیستند. بنابراین برای اطمینان از تاثیر داشتن یا نداشتن این نرم افزارها بر روی عدم اتصال به اینترنت با وجود اتصال وای فای می توانید آن ها را موقتا غیر فعال کنید. اگر با این کار توانستید به اینترنت متصل شوید پس بهتر است که آنتی ویروس خود را عوض کرده یا تنظیمات آن را تغییر دهید.
یکی از دلایل روشن نشدن مودم می تواند اشکال در اتصالات آن باشد. در همین مورد می توانید مطلب ۷ روش عیب یابیکابل و سیم برای رفع مشکل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم را در کلاسیک وب مطالعه نمایید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این مطلب روش های حل مشکل وصل نشدن کامپیوتر به اینترنت را معرفی کردیم. از نظر شما کدام یک از این روش ها بهتر است؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در این زمینه را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.