مشاهده ارور و خطا کاربران را نگران می کند. یکی از خطا هایی که در شبکه و اینترنت مشاهده می شود، ارور Request Timeout می باشد. امروز در کلاسیک وب خطای Request Timeout را به شما معرفی می کنیم و روش های حل مشکل ارور Request Timeout در شبکه ، مرورگر و.. ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷ ویندوز آموزش خواهیم داد.
رفع مشکل ۴۰۸ Request Timeout اینترنت و شبکه
How to Fix a 408 Request Timeout Error
خب خطای Request Timed Out به چه معناست؟ خطای ۴۰۸ Request Timeout یک کد وضعیت HTTP می باشد. به این معنی که در خواست ارسال شده به سرور بیشتر از زمان آماده شدن و پاسخ گرفتن آن در انتظار است. دلایل مختلفی می توانند زمینه ساز ایجاد این مشکل شوند که در ادامه بیشتر آن ها را معرفی می کنیم.
علت ارور Request Timeout در شبکه
هنگامی که شما در خواست به سرور ارسال می کنید (به طور مثال در خواست باز کردن یک وبسایت در اینترنت) این درخواست تا پاسخ گرفتن می تواند مدت زمان خاصی منتظر بماند. اگر زمان طولانی شود و پاسخی دریافت نشود، ارور ۴۰۸ Request Timeout به شکل های زیرنمایش داده می شود.
۴۰۸: Request Timeout
HTTP Error 408 – Request Timeout
شایع ترین دلیل بروز این خطا، اشتباه بودن آدرس URL می باشد. همچنین ممکن است در اتصال شما مشکلی به وجود آید یا مشکل از سایت باشد. در هر صورت با انجام روش هایی که در ادامه ذکر می کنیم، احتمالا مشکل رفع شود.
همچنین در صورت بروز مشکل Error Code 105، پیشنهاد می کنیم مطلب ۱۰ روش رفع مشکل ارور Error Code 105 ERR_NAME_NOT_RESOLVED گوگل کروم را هم مطالعه نمایید.
ارور Request Timeout در شبکه با رفرش کردن
اولین قدمی که برای رفع مشکل Request Time Out در شبکه باید انجام دهید، کلیک روی دکمه refresh/reload مرورگر می باشد. از آنجایی که گاهی به دلیل اتصال کند این خطا نشان داده می شود، با بارگیری مجدد صفحه معمولا خطا رفع می شود. همچنین آدرس وارد شده را بررسی کنید و مطمئن شوید که آدرس سایت را به طور صحیح وارد کرده اید.
تست اینترنت برای حل مشکل Request Timeout
همچنین ممکن است شما در اتصال به اینترنت دچار مشکل شده باشد. برای تست به وبسایت دیگری بروید تا مطمئن شوید که اتصال شما به خوبی برقرار است. اگر فقط یک وبسایت چنین مشکلی داشت، ممکن است ایراد از خود وبسایت باشد. در صورتی که همه سایت ها دچار مشکل باشند یا همگی کند اجرا شوند، با پشتیبانی فنی ارائه دهنده اینترنت خود تماس بگیرید.
ریستارت کردن مودم
مودم خود را خاموش کرده و از برق جدا کنید. ۱ دقیقه صبر کرده و مجدد آن را روشن کنید. با همین راه حل ساده، مشکل بسیاری از کاربران رفع شده است.
صبر کردن برای رفع مشکل Time Out اینترنت
معمولا هنگامی که افراد زیادی اقدام به بازدید از یک سایت کنند، با افزایش شدید ترافیک سایت، بازدید کنندگان دچار مشکل شده و با این ارور مواجه می شوند. در این زمان باید مدت زمانی صبر کرده تا بازدید کنندگان کاهش بیابند و مجدد اقدام به بازدید کنید.
تنظیم تنظیمات پیشفرض Time Out
اگر می دانید سایت مورد نظر بسیار کند است، می توانید زمان انتظار برای پاسخ درخواست را افزایش دهید (کاهش Time Out) . برای این کار در سرچ ویندوز regedit را جستجو وروی Registry Editor کلیک کنید.
حال به دایرکتوری زیر بروید.
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings
سپس در سمت راست و قسمت خالی پنجره راست کلیک کرده و DWORD را انتخاب کنید. نام آن را ReceiveTimeout بگذارید و مقدار value را روی <تعداد ثانیه مورد نظر>*100 بگذارید. به طور مثال اگر می خواهید این زمان ۸ دقیقه طول بکشد، مقدار را باید ۴۸۰۰۰۰ بگذارید (<480>*1000).
کامپیوتر را ریستارت کنید. زمان نمایش ارور در صورت عدم پاسخگویی با زمان تنظیم شده شما هماهنگ می شود.
بررسی تنظیمات LAN برای رفع مشکل Request Timeout
در سرچ ویندوز internet options را جستجو کرده و روی Internet Options دابل کلیک کنید.
در پنجره باز شده به تب Connections رفته و روی LAN Settings کلیک کنید.
گزینه های Automatically Detect Settings و Use Proxy Server را غیر فعال کنید.
کامپیوتر را ریستارت کنید.
ویرایش Hosts File ویندوز ۱۰
این احتمال وجود دارد که وبسایت خاصی در Hots File شما مسدود شده باشد. برای بررسی این موضوع ابتدا به محل C:WindowsSystem32driversetc در ویندوز خود بروید. فایل Hots را پیدا کرده و روی آن راست کلیک کنید. سپس آن را با Notepad باز کنید. در انتهای لیست، بررسی کنید که نام سایت مورد نظر وجود نداشته باشد. در اینصورت آن را به سادگی حذف کنید.
فایل را ذخیره کنید.
رفع مشکل Request Time Out زیاد با ریست DNS و IP
روی منوی استارت راست کلیک کرده و گزینه Command Prompt (Admin) را انتخاب کنید. سپس دستور زیر را وارد کرده و یک اینتر بزنید.
ipconfig /flushdns
سپس دستورات زیر را هم وارد کنید. بعد از وارد کردن هر دستور، یک اینتر بزنید.
- ipconfig /registerdns
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
در پایان کامپیوتر را ریستارت کنید.
همینطور در صورت بروز خطای ۵۰۴، مطالعه مطلب علت و روش های رفع ارور ۵۰۴ Gateway Timeout سایت ها در مرورگر برای شما کاربردی و مفید خواهد بود.
غیر فعال کردن افزونه های مشکل دار
روی آیکن Menu مرورگر خود کلیک کنید. سپس به قسمت More tools > Extensions بروید.
حال همه افزونه های خود را غیر فعال کنید. (گزینه Enabled را غیر فعال کنید.)
مروگر را ببندید و دوباره باز کنید. اگر مشکل رفع شده بود، یکی از افزونه های شما با سایت ناسازگار است که باید کشف و حذف شود. در غیر اینصورت، مجدد افزونه های خود را فعال کنید.
ریست تنظیمات مرورگر برای رفع ارور The Connection Has Timed Out در فایرفاکس و..
توجه داشته باشید که با این روش، تمامی تنظیمات، کوکی ها، تاریخچه، افزونه ها و.. مرورگر حذف می شوند. در صورت نیاز بکاپ تهیه کنید.
روی آیکن Menu مروگر خود کلیک کنید. سپس Settings را انتخاب کنید.
در صفحه تنظیمات روی Advanced کلیک کنید.
سپس گزینه Reset را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
در پیام نشان داده شده روی Reset کلیک کنید. با این کار مروگر شما ریست شده و اگر مشکلی داشته باشد رفع می شود.
راه اندازی مرورگر در حالت Compatibility Mode
روی آیکن مرورگر خود در دسکتاپ راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Compatibility بروید. گزینه Run this program in compatibility mode for را فعال کرده و از منوی کشویی یک ویندوز قدیمی تر انتخاب کنید. روی Apply و OK کلیک کنید.
حذف برنامه Trusteer Rapport
برخی از کاربران گزاش داده اند که برنامه Trusteer Rapport می تواند مشکلات مختلفی را ایجاد کند. اگر از این برنامه استفاده می کنید، آن را موقتا حذف کنید و مشکل را بررسی کنید.
استفاده از مروگر ۶۴ بیتی
اگر از ویندوز های ۶۴-bit استفاده کنید، برنامه های ۶۴-bit را هم نصب کنید. اگر مرورگر شما نسخه ۳۲ بیتی باشد، ممکن است چنین مشکلی را تجربه کنید.
آپدیت کردن مرورگر برای رفع مشکل Request Timed Out
جهت رفع مشکلات مربوط به مروگر، مطمئن شوید که نسخه مورد استفاده آپدیت باشد. معمولا با کلیک روی منو و انتخاب گزینه Help > About می توانید ورژن مروگر خود را مشاهده کنید.
با کلیک روی check for updates هم می توانید وجود نسخه های جدید را بررسی کنید.
حذف کش مروگر برای حل مشکل ارور The Connection Has Timed Out
وجود داده های معیوب در حافظه کش مروگر ها از دیگر دلایل این مشکل است. با کمک مطالعه مطلب آموزش ۱۰ روش حذف کش مرورگر کروم ، فایرفاکس ، اج و.. کامپیوتر و گوشی اقدام به حذف کش مروگر خود کنید.
رفع مشکل Connection Timed Out در ویندوز با تغییر DNS
دکمه های Win+R را فشار داده و عبارت ncpa.cpl را وارد کنید. سپس روی OK کلیک کنید.
در پنجره باز شده شبکه مورد استفاده را پیدا کرده و روی آن راست کلیک کنید. سپس Properties را انتخاب کنید.
گزینه Internet Protocol Version 4 (TPC/IPv4) را انتخاب کرده و روی Properties کلیک کنید.
در پنجره باز شده گزینه Use the following DNS server را انتخاب کرده و سپس در باکس اولی اعداد ۸٫۸٫۸٫۸ و در باکس بعدی ۸٫۸٫۴٫۴ را وارد کنید. سپس OK را بزنید.
سپس مشکل را بررسی کنید.
غیر فعال کردن IPv6
در ادامه راه حل قبلی اگر مشکل رفع نشد، در همان پنجره گزینه Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) را انتخاب کنید. سپس آن را غیر فعال کرده و روی OK کلیک کنید.
سپس کامپیوتر را ریستارت کنید.
تماس با پشتیبانی سایت برای رفع مشکل تایم اوت اینترنت
در نهایت اگر مشکل با سایت خاصی رفع نشد، با مدیر یا مسئول پشتیبانی سایت تماس گرفته و مشکل را با آن ها در میان بگذارید.
در پایان در صورتی که از مروگر کروم استفاده می کنید و با ارور This site can’t be reached مواجه شده اید، مطالعه مطلب ۱۰ روش رفع ارور This site can’t be reached در مرورگر کروم کامپیوتر و گوشی را هم فراموش نکنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در مطلب امروز راه های رفع ارور Request Timeout را بررسی کردیم. مشکل شما با استفاده از کدام روش رفع شد؟ شما می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود در زمینه حل مشکل Time Out اینترنت مخابرات و.. را در دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.