ارور Troubleshoot ⚠️ یکی از رایجترین خطاهای سیستمی در هنگام عیب یابی سیستم است. همین ارور موجب میشود بسیاری از کارهای عیب یابی و تعمیر سیسمت خود را نتوانید انجام دهید. با این حال، با چند روش میتوانید آن را برطرف کنید. در این مطلب از کلاسیک وب به آموزش ۶ روش حل مشکل Troubleshoot در ویندوز ۱۰ ،۸ و ۷ میپردازیم.
رفع مشکل خطای Troubleshoot در ویندوز ۱۰ ،۸ و ۷
?How to fix Windows Troubleshooting Error
خطای Troubleshoot به شکلهای مختلف رخ میدهد. این ارور شامل کدهایی مانند ۰x80070002، ۰x8e5e0247، ۰x80300113، ۰x803c010b و… میشود. روشهایی برای برطرف کردن این ارورها وجود دارد. در این مطلب از کلاسیک وب شیوه حل مشکل Troubleshoot در ویندوز ۱۰ را آموزش میدهیم. با ادامه این مطلب همراه ما باشید.
رفع خطای Troubleshoot در ویندوز ۱۰، ۷ و ۸ با Service Manager
برای رفع خطای An Error Occurred While Troubleshooting: A Problem is Preventing the Troubleshooter from Starting ،WIN+R را بگیرید.
عبارت services.msc را در کادر وارد کنید و Enter را بزنید. پنجره Services Manager باز خواهد شد.
روی Cryptographic Services دو بار کلیک کنید. قسمت Startup type آن را به Automatic تغییر دهید. سپس Start را بزنید. در نهایت روی Apply و OK کلیک کنید. سیستم را ریاستارت کنید.
حل مشکل An Error Occurred While Troubleshooting با غیرفعال کردن User Account Control
در این روش از حل مشکل troubleshoot در ویندوز ۱۰، ۷ و ۸ ابتدا WIN+S را بگیرید. عبارت UAC را تایپ کنید. روی Change User Account Control settings کلیک کنید.
اسلایدر را تا آخر و تا Never notify پایین ببرید و OK را بزنید. البته گاهی مشکل از آنتی ویروس و فایروال سیستم شما است. بنابراین، ممکن است نیاز باشد تا آنتی ویروس خود را موقتا غیرفعال کنید. گاهی نیز باید آن را به طور کلی آنیستال کنید و آنتی ویروسی دیگر نصب کنید.
حل مشکل Troubleshoot در ویندوز ۷، ۸ . ۱۰ با تغییر Group Policy
برای رفع خطای Troubleshoot در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ کلیدهای WIN+R را بگیرید. در کادر gpedit.msc را وارد کنید. سپس Enter و OK را بزنید.
پنجره Group Policy Editor باز میشود. از سمت چپ به Computer ConfigurationAdministrative TemplatesSystemTroubleshooting and DiagnosticsScripted Diagnostics بروید. در بخش راست باید سه مورد نمایان شود. State هر سه مورد باید Enabled یا Not configured باشد.
با دو بار کلیک روی هر کدام وضعیتشان تغییر خواهد کرد.
رفع ارور Troubleshoot ویندوز ۱۰ با SFC scan
روش دیگر حل مشکل Troubleshoot در ویندوز ۱۰، استفاده از SFC scan است. WIN+X را بگیرید. حال Command Prompt (Admin) را انتخاب کنید.
اگر این گزینه را نمیبینید، میتوانید از PowerShell (Admin) استفاده کنید. وقتی Command Prompt باز شد، sfc /scannow را وارد کنید و Enter را بزنید. سپس صبر کنید تا فرایند اسکن به پایان برسد. این فرایند حدودا یک ربع طول میکشد.
اگر مشکل همچنان ادامه دارد یا نمیتوانید این مورد را انجام دهید، از DISM scan استفاده کنید. پس از باز کردن Command Prompt، عبارت DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth را وارد کنید و Enter را بزنید. این اسکن نیز حدودا ۱۵ دقیقه زمان میبرد.
اگر تنظیمات ویندوز ۱۰ بالا نمیآید، به مطلب حل مشکل باز نشدن تنظیمات ویندوز ۱۰ مراجعه کنید.
حل مشکل Troubleshoot در ویندوز ۸، ۱۰ و ۷ با تغییر Registry
روش دیگر برای حل ارور A Problem is Preventing the Troubleshooter from Starting این است که تغییراتی در Registry وارد کنید. WIN+R را بگیرید.
عبارت regedit را وارد کنید. Enter و سپس OK را بزنید. از سمت چپ، به بخش HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionWinTrustTrust ProvidersSoftware Publishing بروید. از سمت راست روی State دو بار کلیک کنید.
Value data را به ۲۳c00 تغییر دهید و OK را بزنید.
برای بازگشت دادن Registry به سربرگ File بروید و Export را انتخاب کنید.
Export range را به All تغییر دهید.
مکانی را برای ذخیرهسازی انتخاب کنید و Save را بزنید. اگر چیزی به مشکل برخورد، به سادگی میتوانید به این فایل بروید و همه چیز را به حالت اول برگردانید.
اگر Value data از همان ابتدا روی ۲۳c00 بود، دیگر نیازی نیست این روش را انجام دهید.
در صورتی که با ارور Undoing Changes Made To Your Computer مواجه میشوید، به مطلب رفع مشکل Undoing Changes Made To Your Computer مراجعه کنید.
حل ارور Troubleshoot ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ با درست کردن .NET Framework installation
برای برطرف کردن خطای Troubleshoot در ویندوز ۱۰ و… Win+S را بگیرید. Control panel را وارد کنید.
Programs and Features را انتخاب کنید.
روی .NET Framework کلیک کنید و سپس Change یا Uninstall/Change را بزنید.
حال Repair را انتخاب کنید. همچنین میتوانید System Restore را اجرا کنید. Win+S را بگیرید و System restore را وارد کنید. روی Create a restore point کلیک کنید. روی دکمه System Restore بزنید. وقتی پنجره System Restore باز شد روی Next کلیک کنید.
گزینه Show more restore points را بررسی کنید. حال بخشی را که میخواهید از فهرست انتخاب کنید و روی Next بزنید.
سپس صبر کنید تا فرایند آن به پایان برسد.
روش دیگر این است که اکانتی جدید بسازید.
Win+I را بگیرید. Settings app باز خواهد شد. به بخش Accounts بروید.
Family & other people را انتخاب کنید.
از سمت راست گزینه Add someone else to this PC را انتخاب کنید.
سپس روی I don’t have this person’s sign-in information کلیک کنید.
روی Add a user without a Microsoft account کلیک کنید. نام کاربری دلخواه را وارد کنید و Next را بزنید.
سپس وارد اکانت جدید شوید. اگر دیگر با این ارور مواجه نشدید، یعنی مشکل از اکانت شما بوده است. حال باید فایلهای شخصی خود را به اکانت جدید وارد کنید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
در این مطلب از کلاسیک وب روشهای برطرف کردن خطای Troubleshoot در ویندوز ۱۰ و… را آموزش دادیم. شما از کدام روش برای حل این مشکل استفاده کردید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را در بخش دیدگاه با ما در میان بگذارید.
آخرین دیدگاه ها
تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.