مطلب فعلی :

با بهترین رستوران‌های اقتصادی در محله بی‌اوغلو استانبول آشنا شوید [رپورتاژ آگهی]

رفتن به بالا

با بهترین رستوران‌های اقتصادی در محله بی‌اوغلو استانبول آشنا شوید [رپورتاژ آگهی]

نوشته admin

1 سال قبل

بدون دیدگاه

سایر

مجله اینترنتی دانستنی ها
رستوران استانبول

با بهترین رستوران‌های اقتصادی در محله بی‌اوغلو استانبول آشنا شوید [رپورتاژ آگهی]

محله بی‌اوغلو که در بالای محله گالاتا واقع شده، از سوی مردم محلی به خاطر داشتن رستوران‌های متعدد و سرگرمی‌های مختلف، به‌عنوان شهر جدید استانبول شناخته می‌شود. اینجا مکانی است که گردشگران و محلی‌ها به دنبال کافه‌ها، مراکز اجرای موسیقی زنده، رستوران‌های خوب، هتل‌های لوکس و بوتیک‌های شیک می‌گردند. فلایتیو نگاهی به برخی از بهترین رستوران‌های این محله برای افراد با بودجه‌های متوسط انداخته است. برای خرید بلیط هواپیما استانبول ارزان و رزرو هتل استانبول و استعلام قیمت بلیط قطار از خدمات فلایتیو استفاده کنید.

Antiochia

این رستوران در محله بی‌اوغلو غذاهای مخصوص استان هاتای در جنوب شرقی ترکیه را سرو می‌کند. این غذاها از فرهنگ عربی تاثیر پذیرفته‌اند. همه‌چیز در این رستوران، از خدمه منتظر در کنار میزها گرفته تا لوگوی رستوران، نشان از جاه‌طلبی دارند. در منوی کوچک رستوران کمتر از ۱۰ نوع پیش‌غذا همراه با تعداد اندکی کباب یافت می‌شود، اما تمامی غذاها با ادویه فراوان تهیه شده و در کنار آن‌ها یک ظرف چیپس سیب‌زمینی نیز سرو می‌شود.

Dai Pera

این رستوران درست در قلب محله بی‌اوغلو واقع شده و مرکز اجتماعات محلی است. رستوران در تهیه غذاهای خود از تازه‌ترین و باکیفیت‌ترین مواد اولیه موجود در نواحی مختلف کشور استفاده می‌کند. غذاها در اینجا با عشق و علاقه سرو می‌شود. سرآشپز رستوران عاشق امتحان مواد اولیه بوده و در منوی رستوران غذاهای مخصوص سرآشپز نظیر کدوی سبز همراه با ماست چکیده و بادام و همچنین انواع پیش‌غذاهای استانبولی نظیر موساکا به چشم می‌خورد. فضای دنج و راحت رستوران با پوسترها و نقاشی‌هایی بر دیوارها، مبلمان ساده چوبی و موسیقی جاز کامل شده است.

Hala Manti

این رستوران کوچک تنها سه ساختمان با خیابان‌های توریستی شلوغ محله بی‌اوغلو فاصله دارد. همان‌طور که از نام رستوران پیداست، تخصص آن‌ها تهیه خوراکی‌هایی شبیه به پاستای راویولی به نام مانتی است. این پاستاها بسیار کوچک بوده و درون آن‌ها با گوشت چرخ‌کرده پر می‌شود. دکوراسیون رستوران به سبک سنتی منطقه آناتولی بوده و حال و هوای ساده و خودمانی دارد. در این رستوران الکلی سرو نشده و به‌جای آن نوشیدنی‌های غیرالکلی فراوانی یافت می‌شود. هینگال، دیگر خوراکی این رستوران، نوع دیگری از مانتی بوده که معمولا در منطقه قفقاز همراه با پنیر و سیب‌زمینی سرو می‌شود. گوزلمه نیز نام خوراکی بعدی رستوران است که برای تهیه آن پنیر و اسفناج درون یک نان نازک پیچیده شده و سپس در یک ظرف بزرگ طبخ می‌شود.

Zencefil

به‌طور سنتی، گوشت بخش اعظم غذاهای ترکی را تشکیل می‌دهد؛ اما این کافه کوچک در قلب محله بی‌اوغلو، بهترین رستوران گیاهی شهر محسوب می‌شود. Zencefil به خاطر دکوراسیون راحت و شیک خود با رنگ‌های روشن، بسیار محبوب است. نیازی به گفتن نیست که تمامی غذاهای این رستوران تازه بوده و خانگی هستند. ظرف‌های غذا در دو اندازه کوچک و بزرگ بر سر میزها قرار گرفته و میهمانان می‌توانند با توجه به اشتهای خود، هرکدام از آن‌ها را سفارش دهند.

Fıccın

این رستوران در یک مسیر فرعی در خیابان استقلال واقع شده و برای ساکنان این منطقه بسیار محبوب است. می‌توان در منوی رستوران انواع غذاهای سرو شده در اکثر رستوران‌های ترکی را پیدا کرد، اما کمتر رستورانی به‌مانند آن‌ها در ترکیب غذاها با یکدیگر مهارت دارد. انتظار آمدن به یک رستوران لوکس و مجلل را نداشته باشید، بلکه در ذهن خود جایی ساده و دنج برای صرف شام را تصور کنید. رستورانی ساده که غذاها به‌سرعت بر سر میزها قرار گرفته و بسیار لذیذ هستند.

/ پایان رپورتاژ

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و کلاسیک وب هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

  • نوشته admin
  • 1 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • سایر

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب