مطلب فعلی :

آموزش تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی

رفتن به بالا

آموزش تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی

نوشته admin

1 سال قبل

بدون دیدگاه

گوناگون

مجله اینترنتی دانستنی ها
تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی

آموزش تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی

گلس گوشی یکی از قسمت های پر استفاده گوشی ? می باشد و احتمال کثیف شدن گلس گوشی نسبت به بقیه قسمت های گوشی بیشتر است. شما می توانید برای جلوگیری از لک شدن صفحه گوشی خود با آموزش تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی همراه ما باشید.

آموزش تمیز کردن لک های گلس گوشی موبایل

How to Clean Glass Stains on Mobile Phones

تلفن هوشمند و سایر دستگاه های لمسی شما دارای لایه ای به نام “پوشش اولئوفوبیک” هستند. مهم نیست که چقدر شما در حفظ این لایه تلاش میکنید ولی پس از مدتی خراب می شود و خوشبختانه راه حلی برای این قضیه وجود دارد و شما می توانید این لایه را دوباره تعمیر کنید.

پوشش اولئوفوبیک چیست؟

شاید تا به حال مشاهده کرده باشید که وقتی گوشی جدیدی را می خرید یا برای اولین باز گوشی استفاده می کنید صفحه نمایشی براق دارد. این براقی بیشتر بخاطر پوشش اولئوفوبیک است و ربطی به خراش ها موجود روی آن ندارد.

این ماده براق کننده از روز اولی که از گوشی استفاده می کنیم روز به روز فرسوده تر می شود و تنها راه محافظت از این ماده براق کننده استفاده از محافظ صفحه نمایش یا همان گلس است. اگر از محافظ های صفحه نمایش شیشه ای استفاده می کنید به احتمال زیاد پوششی به نام اولئوفوبیک روی آن قرار دارد.

این پوشش اولئوفوبیک نه تنها در زیبایی گوشی تاثیر چندانی دارد بلکه در عملکرد گوشی هم تاثیر دارد و باعث می شود که مقداری اصطکاک بین دست و محافظ صفحه ایجاد شود تا از سر خوردن انگشت جلوگیری شود و تاثیر دیگری که بر روی گوشی می گذارد این است که راحت تر می توان آن را تمیز کرد.

پوشش اولئوفوبیک چیست؟

آموزش تمیز کردن لک های گلس گوشی موبایل

برای اینکه بدانیم که پوشش اولئوفوبیک هنوز بر روی گوشی ما باقی مانده است یا خیر کافی است یک آزمایش ساده را انجام دهید. برای این کار یک قطره آب را بر روی صفحه لمسی گوشی خود بریزید اگر قطره به صورت کروی در آمد یعنی پوشش اولئوفوبیک هنوز بر روی گوشی شما وجود دارد و نیاز نیست کاری را انجام دهید و اگر قطره آب پخش شد و به سمت اطراف گوشی حرکت کرد یعنی پوشش اولئوفوبیک گوشی شما از بین رفته است و برای اینکه بدانید چگونه گلس گوشی را تمیز کنید ادامه مطلب را مطالعه کنید.

موارد از بین برنده روغن گلس گوشی

مواردی وجود دارد که باید هنگام شستن گلس گوشی از آنها استفاده نکنید. مواردی از این مواد به صورت زیر است:

  • Windex یا سایر پاک کننده های پنجره
  • سفید کننده یا سایر مواد تمیز کننده مبتنی بر سفید کننده
  • کرم های پاک‌کننده
  • مواد شوینده مانند پودر لباسشویی یا مایع ظرفشویی
  • مواد برش دهنده مانند T-Cut یا سایر جلا دهنده ها

پاک کننده های سایش دهنده یا جلا دهنده باعث خرابی کامل پوشش اولئوفوبیک گلس می شود.

روش پاک کردن گلس گوشی

روش پاک کردن گلس گوشی

برای پاک کردن گلس گوشی ابتدا با پارچه ای نرم مانند حوله به آرامی گوشی را تمیز کنید و سپس پارچه را با کمی آب مرطوب کنید و بر روی گوشی بکشید تا باکتری ها و آلودگی هایی که به گرد خاک ها چسبیده است از بین برود.

می توانید برای ضد عفونی کردن تلفن همراه خود از محلول پاک کننده صفحه گوشی که ۶۰ درصد اتانول و ۷۰ درصد ایزوپروپانول است استفاده کنید. ولی اپل توصیه می کند برای پاک کردن آی پد ها، گوشی ها، دستگاه های هوشمند و .. در بیماری همه گیری کرونا از دستمال های مرطوب الکلی استفاده کنید که شما می توانید برای گوشی های خود نیز استفاده کنید.

بازگرداندن پوشش اولئوفوبیک

یک راه ساده که برای بازگرداندن پوشش اولئوفوبیک گوشی خود می توانید یک گلس جدید برای گوشی خود بخرید تا به شکوه سابق برگردد این روش هم مقرون به صرفه و هم ساده است.اگر هم امکان تعویض گلس خود را ندارید می توانید یک کیت پوشش اولئوفوبیک را بخرید که قیمت آن حدود ۲۰ تا ۸۰ هزار تومان می باشد و برای گوشی خود استفاده کنید. دستور العمل هر کیت متفاوت است و بر روی جلد آن نوشته شده است.

دستورالعمل یکی از کیت های پوشش اولئوفوبیک:

  1. صفحه را با الکل ایزوپروپیل پاک کنید تا عاری از چربی و خاک شود.
  2. اجازه دهید الکل کاملاً تبخیر شود تا صفحه به صورت کامل خشک شود.
  3. یک کیسه Ziplock را روی انگشت خود قرار دهید. (از آن برای پخش کردن مایع استفاده خواهید کرد).
  4. ۱۰ تا ۱۵ قطره از پوشش اولئوفوبیک مایع، را روی صفحه گوشی بمالید.
  5. بلافاصله مایع را روی صفحه نمایش با کیسه ی Ziplock پخش کنید. (سریع خشک می شود، بنابراین سریع باشید!)
  6. بگذارید ۸ تا ۱۲ ساعت روی صفحه نمایش باقی بماند (در حالت ایده آل، یک شب).
  7. هر نوع باقیمانده اضافی را با یک پارچه نرم پاک کنید.

طبق دستورالعمل موجود در مورد محصول ، این روند را تکرار کنید.

هرچه روند را بیشتر تکرار کنید، پوشش ضخیم تر خواهد شد، و به این ترتیب ماندگاری بیشتری دارد. اگرچه به نظر می رسد که این پوشش به سرعت خشک می شود ولی باید آن را برای مدت طولانی دست نخورده بگذارید.

اگر دستورالعمل ها را رعایت کنید، فضای بسیار کمی برای خطا وجود دارد و دستگاه شما دوباره براق و جدید خواهد شد. حتی ممکن است برخی از خط و خش های سطح را “پر کنید” تا کمتر مورد توجه قرار گیرند.

در صورت چرب شدن صفحه گوشی دوباره با انجام عملیات های بالا آن را رفع کنید.

چگونه زیر گلس گوشی را تمیز کنیم؟

برای از بین بردن حباب زیر گلس گوشی و تمیز کردن آن عملیات زیر را انجام دهید؟

وسایل مورد نیاز: مایع ظرفشویی، چسب بسته بندی، پارچه میکروفیبر (معمولاً در جعبه ی محافظ صفحه نمایشی که می خورید قرار دارد)

  1. قسمت چسبنده ی گلس را زیر آب یک بگیرید.
  2. سپس با مایع ظرفشویی قسمت چسبنده گلس را بشویید. ( این کار بخاطر از بین بردن لکه ها، گرد و غبار و … است.)
  3. برای خشک کردن سریع گلس میتوانید از سشوار استفاده کنید.
  4. اگر در مکانی که قرار دارید گرد و غبار زیاد است مشکلی نیست فقط کافی است مقداری چسب بسته بندی را به صورت حلقوی درست کنید. می توانید از چسب های معمولی استفاده کنید ولی چسب بسته بندی بهتر عمل میکند.
  5. از نوار چسب برای پاک کردن گرد و غبار گوشی و گلس استفاده کنید.
  6. مطمئن شوید که تمام گرد و غبار ها از بین رفته و اگر هم کمی گرد و غبار باقی مانده می توانید از پارچه میکروفیبر استفاده کنید.
  7. حال می توانید قسمت چسبنده گلس را بر روی گوشی بچسبانید.

با انجام مراحل بالا می توانید گرد و غبار را از زیر گلس گوشی خود پاک کنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

روش های تمیز کردن و جلوگیری از کثیف شدن گلس گوشی را با هم بررسی کردیم اگر نظری درباره چگونه گلس گوشی را تمیز کنیم دارید یا گلس گوشی شما به مشکلی برخورده اید آن را در بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید.

  • نوشته admin
  • 1 سال قبل
  • بدون دیدگاه
  • گوناگون

آخرین دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب